invictus hilaritas Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 tak wiem :) ja czekam na odpowiedź Edyty- edii ;) jest z warszawy- jak możesz sprawdż jakie to są banki ;) Quote
zaba14 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Wiesz co... w Warszawie to tego od groma jest... Witamy wystarczy wejść na placówki, mazowieckie i na dole jest wawa... sporo tego ;) Quote
invictus hilaritas Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 pisałam Ci na gg :) zaraz ponownie napisze ;) Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ................................................ Quote
ediiiii Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 cześć Ciotki ! dziękuje, że się mną interesujecie :) ze mną coraz lepiej :) rany goją się szybko i zapominam już co mnie spotkało. Choć przede mną jeszcze długa druga to i tak jestem dobrej myśli. Długa droga do ...mojego domu...ale skoro dobrzy ludzie zabrali mnie z rąk kata, to pewnie dobrzy ludzie mnie przygarną. Dużo mam do zaoferowania: miłość,oddanie, lojalność a i grzać pod kołderką potrafię jak termofor :) czekam na swój kąt na ziemi FARI Quote
invictus hilaritas Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 dzień dobry ślicznotko :) Quote
ketoprom Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Fari ^^^ to takie rasta - egzotyczne imię :D hop hop hop.! podnoszę, bo nie wierzę, że ktoś nie zainteresuje się takimi pięknościami :) Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Arial]przy kawie i wafelkach jeden skok w górę [/FONT] Quote
invictus hilaritas Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Faira szuka rodziny z mięciutką kołderką ;) Quote
ediiiii Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Fari jest cuuuuudną, grzeczną Dziewczynką. Za odrobinę przytualania jest w stanie oddać całą swoją miłość i przywiązanie. Uczy się otaczającego ją świata - wcześniej go nie znała. Nawet terakota była dla niej traumą, bo Dziewczynce się łapki rozjeżdżały na śliskim - boshe Ona chyba tylko beton i trawę wcześniej znała, Farinka teraz nabiera sił i masy. Laktacja nie wystąpiła - przynajmniej na razie. Quote
zaba14 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 piękna pokaż sie światu, gdzies czeka na Ciebie domek... :loveu: Quote
Basia i Barni Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 gdzie miłośnicy świnek :placz: biedna mała Quote
ediiiii Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Malutka tęskni za ciepłym łóżeczkiem z kimś w środku, bo póki co ma tylko ciepłe łóżeczko, ale jest w nim sama :-( Quote
kika22 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='ediiiii']Malutka tęskni za ciepłym łóżeczkiem z kimś w środku, bo póki co ma tylko ciepłe łóżeczko, ale jest w nim sama :-([/quote] Mała czeka na swojego ktosia;) Quote
Recommended Posts