Agnieszka(Visenna) Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ta piękna rottweilerka ma 10 lat.Jest miła, posłuszna,cicha i nie sprawia żadnych problemów.Jej jedynym problemem jest wiek.I właśnie z jego powodu może zostać uśpiona.Potrzebujemy na cito DT lub DS!Pilne! Quote
ulvhedinn Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Nie, ona nie może zostac uśpiona, ja się nie zgadzam :placz: Jest tak kochana, tak cudnie się garnie do człowieka..... nie wiedziałam tylko że ma aż 10 lat, nie wygladała na pierwszy rzut oka na tyle. No i chyba by jej się przydało lekkie odchudzanko z racji tych nóżek :oops: Quote
Koperek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 haha To mnie Aga wyprzedza w zakładaniu wątków ;) Ale dobrze, bo ja ledwo na oczy patrzę- żem padła na łoże z gorącą potylicą:roll: Jak przejrzę na gałki to fotoski wstawię. p.s.: Ładne mam kolorowe kaloszki??:cool3: Oczywiście odkąd trafiła jest na www.rottka.pl na ogólnym i na forum- też się tam starają lokum jakieś dla biedaczki znaleźć. Wciągnę ją także na wątek DUŻYCH BABĆ- będą 3 owczarki i 1 rottka.:-( ulv odchudzanko to może nie tak do końca, bo zapasiona nie jest- zresztą sama zobaczysz fotkę, którą jej z góry zrobiłam. Po prostu brzuszek już obwisły i może to tak na fotce wyglądać. Ot co. DZIEŃ PÓŹNIEJ W BIURZE: Quote
Sally (od Koanka) Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Jedyne, co mi przychodzi do głowy to hotelik, bo na dt trudno nawet mieć nadzieję... Chcecie baner, ogłoszenia? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Oczywiscie Sally, jesli mozesz sie tym zajac to bedziemy Ci wdzieczni.Wstawilam wlasnie dziewczyne na alegratke. Quote
viverna Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 baner podlinkowany (mam nadzieję, że drugie t nie jest aż tak potrzebne...) Quote
Sally (od Koanka) Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='viverna'] baner podlinkowany (mam nadzieję, że drugie t nie jest aż tak potrzebne...) Piękny :loveu: Ok. To do ogłaszania potrzebne mi 1) Imię - nie zauważyłam, zeby się pojawiło a to baaaardzo ważne 2) nr. boksu - bo przebywa w schronie tak? 3) Gdzie jest? Województwo i miasto poproszę ;) 4) Rasę podawać rottweiler, tak? 5) inf. o sterylizacji/odrobaczeniu/szczepieniu 6) do jakiego domu się nadaje? Z ogrodem? 7) Jak do innych zwierząt? Dzieci? 8) Dane kontaktowe - telefon i e-mail Jeśli jakieś inf, się już pojawiły, to przepraszam, ale nie chce mi się szukać ;) Quote
Koperek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Imię: NIUNIA. Nr boksu 10, a nr na szyi (zaraz napiszę ;)) woj. dolnośląskie, Wrocław rottweiler (podawać koniecznie) zaszczepiona, odrobaczona, niesterylizowana (i raczej już jej ciąć nie należy) Nadaje się bezwzględnie do innych psów (dużych, małych), na koty nie sprawdzona, ale ponieważ jest już prawie bezzębna, więc krzywdy nie zrobi:evil_lol: Do wszystkich ludzi extra, więc podejrzewam, że normalnemu dziecku też nic by nie zrobiła. Kontakt biorę na siebie: 605095144 lub e-mail: [email protected] W moim poście powyższym, jak i w tym i następnym za chwilkę pojawią się fotki... Quote
Sally (od Koanka) Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Piękna, posłuszna, miła, o wielkim sercu, ale... stara. I NIC WIĘCEJ? Nic więcej. Okazuje się jednak, że jest to wystarczający argument by zabrać jej wszystko, co dotąd miała - ten kojec, tę miskę z wodą, jedzenie, samotność przeplataną chwilami uwagi ze strony człowieka - to wszystko, co składało się na jej życie, bo właśnie ono jest zagrożone! Jeśli Niunia nie znajdzie domu, zostanie uśpiona! Może być tak??? Quote
Koperek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Może być, oczywiście, ale to ostatnie zdanie popraw proszę, bo już raz miałam ochrzaniający telefon i chciałabym tego nie powtarzać.:cool1: Jeśli NIUNIA szybko nie znajdzie domu, nie przetrwa w schronisku! ...lub coś podobnego... Quote
Sally (od Koanka) Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Koperek']Może być, oczywiście, ale to ostatnie zdanie popraw proszę, bo już raz miałam ochrzaniający telefon i chciałabym tego nie powtarzać.:cool1: Jeśli NIUNIA szybko nie znajdzie domu, nie przetrwa w schronisku! ...lub coś podobnego... Ooo, a to czemu? Skoro to tylko stwierdzenie faktu... A ci, co dzwonili to uznali, że to ty chcesz uśpić, tak? BO inaczej to nie rozumiem... ale kłócić się nie będę. Quote
Koperek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Sally (od Koanka) napisał(a):Ooo, a to czemu? Skoro to tylko stwierdzenie faktu... A ci, co dzwonili to uznali, że to ty chcesz uśpić, tak? BO inaczej to nie rozumiem... ale kłócić się nie będę. Napiszę Ci na pw. Quote
Koperek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Sally wstrzymaj się proszę chwilę z ogłoszeniami. Za dwie godzinki Ci pomogę i będzie szybciej- podam nr schroniskowy (ważny), bo tel. do schronu (071)3625674. ;) Quote
viverna Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Też jestem ciekawa, czemu w ogłoszeniach nie można pisać, że zostanie uśpiona, skoro to prawda... Czyżby kierownictwo schroniska chciało stwarzać pozory idealnej placówki? Quote
Sally (od Koanka) Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 No to dodałam tu: Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa - do akceptacji Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia [url=http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/]Og Quote
Koperek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='viverna']Też jestem ciekawa, czemu w ogłoszeniach nie można pisać, że zostanie uśpiona, skoro to prawda... Czyżby kierownictwo schroniska chciało stwarzać pozory idealnej placówki? viverna to nie o to chodzi:roll: O coś zupełnie innego, ale to później na pw. Quote
Sally (od Koanka) Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Koperek']Sally wstrzymaj się proszę chwilę z ogłoszeniami. Za dwie godzinki Ci pomogę i będzie szybciej- podam nr schroniskowy (ważny), bo tel. do schronu (071)3625674. ;) Kurczę, za późno - dodałam w tamtej wersji - zaraz zajmę się edycją Quote
Koperek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Sally (od Koanka)']Kurczę, za późno - dodałam w tamtej wersji - zaraz zajmę się edycją Spoko! Sally! Nie ma sprawy! Jak ktoś chce pomóc to pomoże tak, czy siak, a jak nie to nawet nie będzie zajmował się czytaniem tego ogłoszenia ;) Quote
Sally (od Koanka) Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Koperek']Spoko! Sally! Nie ma sprawy! Jak ktoś chce pomóc to pomoże tak, czy siak, a jak nie to nawet nie będzie zajmował się czytaniem tego ogłoszenia ;) To jak? Może na razie zostawię jak jest, tylko zmienię numer na schroniskowy? Quote
Koperek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Sally (od Koanka)']To jak? Może na razie zostawię jak jest, tylko zmienię numer na schroniskowy? Nie, nie. Zdecydowanie numer na mnie niech zostanie. Do schroniska się dodzwonić gorzej, jak do prezydenta:cool1: Znalazłam: Nr schroniskowy: 54/09, nr na szyi 301. Znaleziona 09/01/2009. Bardzo miła, wystraszona, siedzi w budzie.:-( Quote
Sally (od Koanka) Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Oki. To w takim razie zmieniać coś w tym ogłoszeniu? Będziemy jeszcze nad tym myśleć? Quote
Recommended Posts