Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie martw sie u mojej suki bylo to samo.Tylko,ze ona rozciela opuche na lodzie i poslzo po samej tetnicy,wiec krew leciala i leciala.Opatrumek na nie wiele sie zdal bo i tak labo lizala lape,albo jej to spadalo.Jak kupilismy jej but to pzretrzymal tylko dwa spacery(ktoz by pzretrwal te kilometry robione z predkoscia odzutowca:eviltong:)Jakos w koncu sie zagoilo. Przejdzie mu.ja mimo,ze mam weterynarza w domu to i tak w koncu zostawilismy jej ta lape zawiajac tylko w bandaz.:lol:Nic innego nie trzymalo sie kupy

Posted

werbena520 napisał(a):
:glaszcze: oj,bardzo Brandonku współczujemy...:roll:

Brando żadnego dyskomfortu nie odczuwa... Szaleje jak zwykle, na spacerze goni gawrony i jak zawsze jest go wszędzie pełno - więc go chyba zbyt nie boli :diabloti: Tylko pańcia lata za nim jak głupia i pilnuje, żeby na polu skarpetki nie zdejmował :roll:

Posted

Wszystko naraz...

Małemu wykluły się stałe dwie górne jedynki. Na dole ma urocze dwie dziurki po mleczakach. Niestety sfotografować się nie daje szczerbulec jeden :mad:

Za to w południe Brando bawił się kaczką, bawił, aż w końcu wsadził ją do miski z jedzeniem i zaczął jeść...

Posted

ojejj, jaka biedna łapulcia! >: Szybkiego powrotu do zdrówka życzymy ;*

Z tymi szczerbami, to przezabawnie wygląda, Panda teraz ma na dole dziurki, jak szczerzy ząbki to pękamy ze śmiechu! :evil_lol:

Posted

widzę kolejne seterkowe cudo!:loveu: witam wszystkich!
śliczny rudasek:loveu: niech zdrowieje szybko i biegnie do kolegów;) i niech mu szybko ząbki rosną:evil_lol: chociaż taki jest uroczy:loveu: pozdrowionka!