kajkoowa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ImageShack - Image Hosting :: p1100069.jpg oh, jakie to słodkie:loveu::loveu: Zdjęcie z gosćmi :evil_lol: Świetne!:multi: Quote
Darianna Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Kalunia_C napisał(a):Większy od Branda :D Podejrzewam, że to się niebawem zmieni :diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Świetne te zdjęcia z misiem. Zamierzasz go wystawiać? Quote
Darianna Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Coś takiego mi po głowie łazi :cool3: Ale czy on na championa wygląda to nie wiem :shake: Quote
halgre Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Fajną przytulankę ma ... :evil_lol: tak go obejmuje ... :evil_lol::evil_lol: Quote
Magot Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Ależ świetny psiak :loveu::loveu: Cudny ma ten łepek :loveu: ;) [quote name='Darianna']Pamiątkowe zdjęcia zbiorowe. Jak zwykle ktoś musi na nich mieć głupią minę - padło na rudego :diabloti: Psia gromadka od lewej: Lotka, Brando, Vala, Billy, Łobuz http://img24.imageshack.us/img24/9162/p1100049.jpg Też znamy to towarzystwo :cool3: ;) Quote
Rybka_39 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Słodki rudzielec:loveu: Wyrośnie pewnie na pięknego meżczyznę:loveu::evil_lol: Wczoraj na spacerku spotkałyśmy młodego setera- gupecek:loveu: Quote
Darianna Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 O tak, młode setery to kompletne głupecki :diabloti: A my dziś rano spacerowaliśmy :D Wystawialiśmy zwierzynę :cool3:: Udawaliśmy owłosioną wersję Yody z "Gwiezdnych Wojen": :evil_lol: Czasem kazali grzecznie siedzieć....:roll: Zwiedzaliśmy "Akropol" :p Brando nabierał tak oszołamiające prędkości, że z wrażenia zamykał w pędzie oczy :lol: Quote
halgre Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Akropol w nowej wersji .. :crazyeye::evil_lol::evil_lol::crazyeye: Ale zdjęcie bardzo ładne ... :loveu::loveu: Quote
Darianna Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Przeczesywanie pola Tanecznym krokiem...:cunao: Portrety: Quote
Darianna Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 powrót z pola no ruszaj się Pańcia :multi: pasący się seter pokażę Pańci język :eviltong: Quote
Darianna Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Chwila zadumy: Moment, moment, ej! Czy Ty znów mi robisz zdjęcie?? :nonono2: Tak wygląda seter po kąpieli w rzece :splat: Quote
Darianna Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='halgre58']Akropol w nowej wersji .. :crazyeye::evil_lol::evil_lol::crazyeye: Ale zdjęcie bardzo ładne ... :loveu::loveu: To pozostałość starego mostu, Akropolem go ochrzciłam dla szpanu :cool3: Quote
kajkoowa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Super zdjęcia i komentarze:loveu: Pozdrawiamy:loveu: PS bedzie z niego cudowny chłopak:loveu: Quote
Guest Yoshiii Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Psiak - cudowny!!!:loveu: Ale o Akropolu proszę mi nic nie mówić, bo 15 mam konkurs łódzki i będe musiała zaprezetnować AKROPOL... OmG...:shake::evil_lol: A seterki irlandzkie to sie strzyże? Bo Twój jest cudowny, ale mi np. się nie podoba gdy SI mają taką owłosioną strasznie klatkę...:roll: Ale psy ogólnie piękne :loveu::loveu::loveu: Quote
Darianna Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Yoshiii napisał(a): A seterki irlandzkie to sie strzyże? Bo Twój jest cudowny, ale mi np. się nie podoba gdy SI mają taką owłosioną strasznie klatkę...:roll: Ale psy ogólnie piękne :loveu::loveu::loveu: Mój jest szczeniak, a gęstą szatę dostają jak mają ze 2 lata, a to i wtedy nie wszystkie. Zależy od genów, żywienia... A ostrzyc zawsze można, ale czy na wystawie to dobrze przyjmą.... :diabloti: Quote
jamnicze Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Fajne mieliście towarzycho i chłopina mógł się w końcu wylatać :) http://img24.imageshack.us/img24/9162/p1100049.jpg ale i tak yoda wymiata :diabloti: Quote
halgre Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Darianna']To pozostałość starego mostu, Akropolem go ochrzciłam dla szpanu :cool3: No wiadomo, że dla szpanu ... :evil_lol::evil_lol: Fotki świetne, seterek śliczny ...:loveu::loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ooo znajome pyszczki :) http://img24.imageshack.us/img24/9162/p1100049.jpg świetne :loveu: http://img7.imageshack.us/img7/9899/p1100069.jpg Ale macie fajne te tereny do szaleństw...chyba Was kiedyś tam nawiedzimy :eviltong: Quote
Kalunia_C Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 jbk napisał(a):Ciekawe, jakby się Brando bawił z Arminem? Ja też jestem tego ciekawa. Może kiedyś to sprawdzimy. My będziemy nocować w Rzeszowie albo okolicach w weekend z 18 na 19 lipca w czasie urlopu, więc może wtedy uda się zapoznać ze sobą chłopaków. Quote
Darianna Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Zapraszamy Was wszystkich do siebie :loveu: Quote
Recommended Posts