Kalunia_C Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Dziękujemy, zgadamy się bliżej urlopu, bo zobaczymy, gdzie uda nam się nocleg wykupić. :) Chętnie zobaczyłabym naszych rudasów w akcji razem. :D Quote
Paulina_mickey Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 http://img3.imageshack.us/img3/5407/p1100162.jpg Portrecik :loveu::loveu::loveu: Quote
Impresja&Simarilion Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 pięknie rośnie chłopak. kiedy debiut wystawowy? Quote
Darianna Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Prawdopodobnie pod koniec maja w Krośnie :diabloti: Może nie zwieje z ringu i utrzyma jako taką pozycję wystawową - jeszcze nic nie ćwiczyliśmy :evil_lol: Quote
Teba Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Darianna']Chwila zadumy: Moment, moment, ej! Czy Ty znów mi robisz zdjęcie?? :nonono2: Te trzy zdjęcia mało tego, że są śliczne to naprawdę rewelacyjnie podpisane!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale się uśmiałam przed snem :lol: Masz więcej :cool3: Quote
Aga & Amber Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 swietną mine ma Brando naostatnim zdieciu :loveu: Quote
Darianna Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Dziękujemy za życzenia i wizytę :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 O jezus malo co nie spadlam z kzresla jak zobaczylam te fotki,widze ze złota kosteczke,facet ma przy obrozy,Ertusia dostala do nowego kompleciku zlota kosteczke-adresówke:eviltong: wysciskaj mocno rudego przystojniaka:loveu: Quote
Guest Yoshiii Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Jeszcze nigdy nie przejżałam całej galerii! Tak mnie Twój Brando urzekł, że z zachwytem i uśmiechem na ustach oglądałam jego zdjecia... Pokazałam też mojej Mamusce...:diabloti: Obejzałam wszystkie zdjęcia od ostatniej do pierwszej strony! Śliczny rudasek... Qrcze ja też niedługo będe miała mojego psiaka, ale teraz mam dylemat jakiej rasy^^ Na oku mam takie rasy: 1. Mały munsterlander 2. Flat coated retriver 3. Seter irlandzki I nie wiem na któego sie w końcu zdecydować xSS Bo każdy na swój sposób inny... MM i SI do jednej grupy należą, fcr do innej... Naprawde nie wiem :)) Chyba najbardziej skłonna jestem do zakumu MM-a, ale przeglądając Twoje zdjecia zaczynam sie poważnie zastanawiać czy może nie lepiej irlandczyka!!!:razz::loveu::loveu::loveu: Quote
Pieseczkowo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Iranda,jesli tylko wiesz z czym wiaze sie jego zakup:eviltong: Quote
Darianna Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Yoshiii napisał(a):Jeszcze nigdy nie przejżałam całej galerii! Tak mnie Twój Brando urzekł, że z zachwytem i uśmiechem na ustach oglądałam jego zdjecia... Pokazałam też mojej Mamusce...:diabloti: Obejzałam wszystkie zdjęcia od ostatniej do pierwszej strony! Śliczny rudasek... Qrcze ja też niedługo będe miała mojego psiaka, ale teraz mam dylemat jakiej rasy^^ Na oku mam takie rasy: 1. Mały munsterlander 2. Flat coated retriver 3. Seter irlandzki I nie wiem na któego sie w końcu zdecydować xSS Bo każdy na swój sposób inny... MM i SI do jednej grupy należą, fcr do innej... Naprawde nie wiem :)) Chyba najbardziej skłonna jestem do zakumu MM-a, ale przeglądając Twoje zdjecia zaczynam sie poważnie zastanawiać czy może nie lepiej irlandczyka!!!:razz::loveu::loveu::loveu: Nie ma co, irlandy są piękne, ale i wymagające :cool3: Jak chyba wszystkie wyżły... To mały ciekawski wulkan energii. Rudy diabeł, jak to czasem mówią. Codziennie robimy długi 2-3godzinny spacer po łąkach chaszczach i polach, do tego zabawy i gonitwy z innymi psami. No i pozostałe to krótkie 1/2 - 1 godz ;) spacerki fizjologiczne. Od małego trzeba uczyć posłuszeństwa, zwłaszcza przywoływania. Maluch jest słodki więc i czasem korci, żeby mu pobłażać. Trzeba uważać, bo to sprytnie wykorzystuje :evil_lol: Socjalizowaliśmy go jak najwięcej, więc do wszystkich psów jest pokojowo nastawiony (jak to szczeniak...), zaś dzieci uwielbia. Ja bym go na innego nie wymieniła, ba, nawet myślę czasem o kolejnym, ale to nie pies dla każdego. Trzeba na niego mieć czas i energię. No i posłuszny tak automatycznie jak owczarek to nie będzie.... Zawsze przecież coś może się trafić ciekawszego niż Pańcia :diabloti: A nad flacikiem to sama myślałam, ale ostatecznie padło na irlandczyka. Quote
Guest Yoshiii Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Hihi... Wszystkie te psy, któe wymieniłam dużo ruchu potrzebują :diabloti: Ale irlandzczyki i MM-y chyba więcej niż flatki... No zobaczymy...xSS Jak juz psiak bedzie to Was na wątek zaproszę (bo na pewno mu założę :eviltong:) Quote
Darianna Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Oj flatki też wymagają ruchu, chociaż pewnie mniej niż wyżły :cool3: A my dziś nadrabiamy w galerii :diabloti: Przyszywana mamusia Brando - Amber - pilnująca kamyczka :loveu: "Nie będę biegał za patyczkiem...." <foch> :watpliwy: niuchanie... Quote
Darianna Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 szukamy kamyczka... szukamy, szukamy... Maaaaaaaaam!!!!!!!!!!!! Uha ha, setery dwa... Quote
Darianna Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Amber - czyli gra mięśni pod skórą... :loveu: jakby ktoś pytał, to mnie tu nie ma... Quote
Zuza i Noddy Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ale się fajnie te wasze zdjecia ogląda, szczególnie z twoimi podpisami ;) Quote
Izuuus Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 http://img9.imageshack.us/img9/7906/p1100216.jpg świetne :cool3: Zabawne te waszne fotki. Brando czasami robi takie śmieszne minki :cool3: Quote
jbk Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Pięknie się bawią dwa rudaski ;) Yoshiii - Yoshi wabił się mój poprzedni piesek...... Quote
Guest Yoshiii Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='jbk'] Yoshiii - Yoshi wabił się mój poprzedni piesek...... JBK - muszę przyznać, ze osoba, która go nazywała ma dobry gust:diabloti: Quote
cockermaister Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Hej:buzi: Mówi zając do baranka, jaka piękna ta pisanka, wtem z jajeczka wyszła kurka, nastroszyła swoje piórka, Teraz biega, głośno krzyczy, że WESOŁYCH ŚWIĄT CI ŻYCZY! :buzi: Quote
Darianna Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Dziękuję serdecznie wszystkim za życzenia :loveu: Kolejne fotki mojego rudego diablątka. Brando i Amber trudna sztuka okiełzania języka... Quote
Izuuus Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 http://img27.imageshack.us/img27/7928/p1100295.jpg jak on tutaj dumnie człapie :cool3: Quote
Recommended Posts