Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Darianna']Chwila zadumy:

Moment, moment, ej!

Czy Ty znów mi robisz zdjęcie?? :nonono2:

Te trzy zdjęcia mało tego, że są śliczne to naprawdę rewelacyjnie podpisane!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale się uśmiałam przed snem :lol: Masz więcej :cool3:

Posted

O jezus malo co nie spadlam z kzresla jak zobaczylam te fotki,widze ze złota kosteczke,facet ma przy obrozy,Ertusia dostala do nowego kompleciku zlota kosteczke-adresówke:eviltong:
wysciskaj mocno rudego przystojniaka:loveu:

Guest Yoshiii
Posted

Jeszcze nigdy nie przejżałam całej galerii!
Tak mnie Twój Brando urzekł, że z zachwytem i uśmiechem na ustach oglądałam jego zdjecia... Pokazałam też mojej Mamusce...:diabloti:
Obejzałam wszystkie zdjęcia od ostatniej do pierwszej strony!
Śliczny rudasek...
Qrcze ja też niedługo będe miała mojego psiaka, ale teraz mam dylemat jakiej rasy^^ Na oku mam takie rasy:
1. Mały munsterlander
2. Flat coated retriver
3. Seter irlandzki
I nie wiem na któego sie w końcu zdecydować xSS Bo każdy na swój sposób inny... MM i SI do jednej grupy należą, fcr do innej...
Naprawde nie wiem :)) Chyba najbardziej skłonna jestem do zakumu MM-a, ale przeglądając Twoje zdjecia zaczynam sie poważnie zastanawiać czy może nie lepiej irlandczyka!!!:razz::loveu::loveu::loveu:

Posted

Yoshiii napisał(a):
Jeszcze nigdy nie przejżałam całej galerii!
Tak mnie Twój Brando urzekł, że z zachwytem i uśmiechem na ustach oglądałam jego zdjecia... Pokazałam też mojej Mamusce...:diabloti:
Obejzałam wszystkie zdjęcia od ostatniej do pierwszej strony!
Śliczny rudasek...
Qrcze ja też niedługo będe miała mojego psiaka, ale teraz mam dylemat jakiej rasy^^ Na oku mam takie rasy:
1. Mały munsterlander
2. Flat coated retriver
3. Seter irlandzki
I nie wiem na któego sie w końcu zdecydować xSS Bo każdy na swój sposób inny... MM i SI do jednej grupy należą, fcr do innej...
Naprawde nie wiem :)) Chyba najbardziej skłonna jestem do zakumu MM-a, ale przeglądając Twoje zdjecia zaczynam sie poważnie zastanawiać czy może nie lepiej irlandczyka!!!:razz::loveu::loveu::loveu:

Nie ma co, irlandy są piękne, ale i wymagające :cool3: Jak chyba wszystkie wyżły...

To mały ciekawski wulkan energii. Rudy diabeł, jak to czasem mówią. Codziennie robimy długi 2-3godzinny spacer po łąkach chaszczach i polach, do tego zabawy i gonitwy z innymi psami. No i pozostałe to krótkie 1/2 - 1 godz ;) spacerki fizjologiczne. Od małego trzeba uczyć posłuszeństwa, zwłaszcza przywoływania. Maluch jest słodki więc i czasem korci, żeby mu pobłażać. Trzeba uważać, bo to sprytnie wykorzystuje :evil_lol: Socjalizowaliśmy go jak najwięcej, więc do wszystkich psów jest pokojowo nastawiony (jak to szczeniak...), zaś dzieci uwielbia.

Ja bym go na innego nie wymieniła, ba, nawet myślę czasem o kolejnym, ale to nie pies dla każdego. Trzeba na niego mieć czas i energię. No i posłuszny tak automatycznie jak owczarek to nie będzie.... Zawsze przecież coś może się trafić ciekawszego niż Pańcia :diabloti:

A nad flacikiem to sama myślałam, ale ostatecznie padło na irlandczyka.

Guest Yoshiii
Posted

Hihi...
Wszystkie te psy, któe wymieniłam dużo ruchu potrzebują :diabloti:
Ale irlandzczyki i MM-y chyba więcej niż flatki...
No zobaczymy...xSS
Jak juz psiak bedzie to Was na wątek zaproszę (bo na pewno mu założę :eviltong:)

Posted

Oj flatki też wymagają ruchu, chociaż pewnie mniej niż wyżły :cool3:

A my dziś nadrabiamy w galerii :diabloti:

Przyszywana mamusia Brando - Amber - pilnująca kamyczka :loveu:

"Nie będę biegał za patyczkiem...." <foch> :watpliwy:

niuchanie...

Guest Yoshiii
Posted

[quote name='jbk'] Yoshiii - Yoshi wabił się mój poprzedni piesek......

JBK - muszę przyznać, ze osoba, która go nazywała ma dobry gust:diabloti: