Pegaza Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Taa no to chyba trafily do mnie przez przypadek hehe a wiesz ze one tez lubia siebie ten teges..dwa geje jak nic..ja to sie naogladam ciagle ktos fika :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Hehehe, to masz ubaw z tymi świnkami;) A jak one żyją z psiakami?:) Quote
Pegaza Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, to masz ubaw z tymi świnkami;) A jak one żyją z psiakami?:)[/QUOTE] Swinie dobrze zyja..sa ciekawe i laza za nimi np poluja na Pipi ogon, jak nim majta przed nimi hehe, Livka ich raczej omija czasem zaczepi ich do zabawy ale po chwili jak oni sie nia zainteresuja to zmyka z pokoju..tu akurat nie ma problemu bo nawzajem sie nie krzywdza..chca to sie razem bawia nie chca to tez nic zlego sie nie dzieje..;) Quote
Pegaza Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Zrób im razem foto :)[/QUOTE] jutro sprobuje albo w sobote..zalezy jak sie wyrobie.. Quote
Pegaza Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Ale mi wcale nie jest smutno;) brakuje Ci moich hehehe? Quote
Pegaza Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 a wogole to jakas posucha na dogo..Paula chyba znikla na jakis czas cos wspominala o szpitalu:roll: oki poprawie sie:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Taki okres... Paula szpital, porządki świąteczne... nie lubię świąt... Hehehe;) ja lubię uśmieszki;P Quote
Pegaza Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Taki okres... Paula szpital, porządki świąteczne... nie lubię świąt... Hehehe;) ja lubię uśmieszki;P[/QUOTE] te swieta lubie ale nie lubie tego szalu zakupowego tych ogrom ludzi w sklepach..ktorzy kupuja kupuja jakby tydzien nie jedli..;) ale nie lubie swiat wielkanocnych.. a Ty dlaczego nie lubisz? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Bo to wszystko takie sztuczne... Quote
Pegaza Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Bo to wszystko takie sztuczne...[/QUOTE] My w poprzednie swieta w 2 dzien swiat pojechalismy sobie na wycieczke do Szczyrku i na dzialke;) bo ilez idzie siedziec i jesc przy stole patrzac w tv.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Eee... ja ja do Mami lubię, ale do ojca już mniej... Miłych snów;) Quote
Pegaza Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 A nas w zeszle swieta rodzina M nie prosila tzn tesciowa spedzila swieta z corka a o synu zapomniala..:roll: dzieki papa:) Quote
Pegaza Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Witam;) obiecalam fotki Ramonie.. Alis. [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/aa7a2252da.jpg[/IMG] [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/59487860ab.jpg[/IMG] wrocila sasiadka wariatka..noo ciekawe na jak dlugo ją podleczyli..ehh Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Piękna ta córcia:loveu::loveu: Mówisz? To trzeba sąsiadce zaserwować herbatkę z wkładką:P hehehe Quote
Paulinka10 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Cześć dziewczyny;) niepodobna chyba ani do Livki ani do Pipi:)ale tak samo śliczna:) no to dziewuchy nagadajcie tu żebym miała lekture na zaś jak wpadne;) Quote
Paulinka10 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Mi też bez Was:( A od poniedziałku masakra sama bede jeździć i rano i wieczorkiem....z jednej strony dobrze a z drugiej zas Martyna:( Quote
Paulinka10 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Bardzo sie ciesze;) Mamy laptopa w szpitalu ale niemam jakoś weny do tego...ale potem mam przynajmniej w domu chwile wytchnienia przy kawce sobie poczytam co sie tutaj dzieje:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 ;) no to dobrze, a tu jakoś ost ciszej..;P Quote
Pegaza Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Witam:) charakterem podobna do mamy;) no chcialabym nagadac ale nie ma z kim Dzoana:roll: Ramona to wez no zrob jaką bibke:evil_lol: i od razu bedzie glosno;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Pegazko do mnie nic nie piszesz:placz: Oj Biby to ja nie zrobię... byłam w tym tyg na 2 koncertach i po piątkowym wczoraj leżałam trupem... a wypiłam 1 piwko i 2 drinki...:evil_lol: i dopiero dziś jako tako żyję:eviltong: Cześć Daria co słychać?:) Quote
Recommended Posts