Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cze deszczowe..
kuna nie wiem czy zniose tyle usciskow..;)
hehe
ale dzieki dzieki :loveu:..zwlaszcza chomikowi podziekuj heh

a te ptaki maja dziwne dziubki..one spiewaja? masz je w parze?

Posted

[quote name='Paulinka10']Daria ślązoczki są twarde nie...;)
A swoją drogą to dawno fotek nie było:razz:
I co tam na działeczce słychać?sowy huhuhały?;)[/QUOTE]

No nie bylo nie bylo..bo jakos w domu mi sie nie chce ich robic..;)
sowy nieee ale za to kret znow zaszalal wrrr 31 kopcow naliczyl M..i to akurat na naszym trawniku ciezko zrobionym..zeby byl rowny a teraz znow na wiosne bede walczyc z dolkami buu
dzis mi sie snila Soma bylam z nia na spacerze cieszyla sie jak glupia kiedy mnie zobaczyla a w tym snie to ona mieszkala u mojej kuzynki..cudowny sen..:)

Posted

To ci pierony te krety:mad:zbierzemy sie i pojedziemy z Tobą walczyć z dziadami,nie dziewczyny?a u mnie myszy brak,chociaż ostatnio poszłam po kartofle do piwnicy i rozwiązuje worek i se tak patrze i patrze co to tam leży jak sie kapłam co to jest rzuciłam kiblem i w nogi....dobrze że se nóg na schodach nie połamałam...

No widzisz Somcia szczęśliwa jest tam u góry...;)

Posted

Znaczy ta mysz byla juz zdechla?
hehe
no wiesz co paskudny ten kret:mad: ale zebys widziala jakie te kopce wielkie ...
ja juz poczytalam czym go poczrstuje nastepnym razem..ale nie wierze ze sie wyniesie z nimi sie ciezko walczy..ehh

noo wpadlam ja odwiedzic a ona mnie w snie;)

Posted

Noooo brrrrrrrr.....trup jeszcze gorszy od żywej brrrrrrrrrr jeszcze ją widze brrrrrrrr
Słyszałam że kretow ciężko sie pozbyć,wszystkie te gryzonie takie paskudne brrrrrrr...fuuuuuuj....

Posted

No teściowa ją nakarmiła...w sumie nie lubie tak ale co zrobić po co sie cisną do chałupy...
Ale w sumie ten krecik z bajki fajny był...:)

Musze se edytować...
Daria zobacz kto przyszedł naprawić swoje szkody:D
[URL]http://3.bp.blogspot.com/_lZS-__hxlkQ/SJ9BqDtBcrI/AAAAAAAAI9E/Fe1pBAiVrqI/s400/krecik3.bmp[/URL]

I cześć z rana;)

Posted

A kysz mi z tym czeskim kretem..
hehe
grozna ta Twoja tesciowa:evil_lol:

Dzieki Ramona;) ale milo sie nie zaczal..znow jakis żul spal na klatce schodowej oczywiscie to byl gosc sasiada z gory..:mad: w koncu ktos zadzwonil na policje i go zwineli na izbe..a ja od jutra chodze po sasiadach i zbieram podpisy o domofon..!!!
a ze wiem ze 3 sasiadow bedzie przeciwnych to dostana klucze do otwierania drzwi i psinco mnie to obchodzi..:mad: co oni zrobia jak goscie beda chcieli wejsc do nich..

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, Krecika nie lubisz?:D

No co TY? Ale bym się wkurzyła... a sąsiad do eksmisji ;)[/QUOTE]

Nie juz zadnych nie lubie..:shake:
sąsiad ptfu a niech go pieklo pochlonie...wrrr
:mad: