Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']To daj link na album photobucketa :) tylko musisz zaznaczyć tam, że public, bo inaczej nie zobaczę;)

Wiem, wiem cóż za lenistwo:evil_lol: ale 400 stron... chyba to jest jakieś usprawiedliwienie:grins:[/QUOTE]

Hm ale ja go nie upubliczniam bo tam rozne fotki wstawiam;)
wiec musisz poczekac na nowe fotki albo sie wyrywkowo strony przegladac hhihi
mam wlaczone tv a tam same *******y piatek wieczor i nie ma co ogladac..makabra

Posted

[quote name='chrupcia']cóż tu za rozmowy :razz: ja se ogladam kocham cie polsko.. nie ma nic ciekawego buuuu chyba zaczne sobie ogarniać góre :)[/QUOTE]
ja ogladam TVn turbo
pa Paula:)
jezdze do stajni Kas...mimo zlej reputacji tej stadniny ale tam mamy najblizej..dwa nigdy nie zdarzylo nam sie by nam odmowiono..
i jak narazie pani S jest spoko:)

Posted

Wiem wiem czytalam na necie o niej..
ale w innych miejscach w Bielsku nam odmowiono bo zawsze cos tam wypadalo..raz do jednej dzwonilam to najpierw prosze przyjechac a potem w tym czasie urzadzila
sobie jakis pokaz...porazka.. a druga miala kolonie i nie chciala koni przeciazac..wiec pozostalo nam tam jezdzic..jak narazie nie mam zastrzezen..

Posted

Ale Ci dobrze..koniki..wow..też jeździsz Daria?Kiedyś jak byłam młodsza jeżdziłam konno za pomoc ..niby miała to być pomoc przy koniach w stajni....hmm okazało się że właściciel chciał pomoc ale w domu jako pomoc domowa....no cóż zgodziłam się..pamiętam tyle się wtedy napracowałam..tyle naśmigałam...latałam z miotełką jak ta gosposia..przez cały kurcza dzień..za 7 minut jazdy na kucu:evil_lol::diabloti:..fajnie co...nooo ale jakieś doświadczenie i nauka była no cóż 7 bo 7 minut ale była:eviltong:

Posted

Halo Aga:)
nie ja nie jezdze ja koni sie boje i szczeze nie przepadam ale moja dziecko ma swoje hobby.(.nie bede jej zabraniac rozwijac swoje pasje) ;)byla na obozie konnym gdzie nauczyla sie jezdzic ma podobno do tego "dryg" i nie chce by nauka poszla w las zwlaszcza jak jej sie to podoba..u nas w miejscu gdzie mieszkam nie umiem sie wbic do zadnej stadniny na jazdy sa zapisywani stali klienci nowych nie chca tlumacza ze nie ma miejsc..wkurza mnie to bo co dzwonie to slysze prosze zadzwonic pozniej taa ostatnio mi powiedziala moze miejsca sie zwolnia w pazdzierniku..a moje dziecko chce jezdzic..jedynie z jazd moze korzystac jak jestesmy na dzialce i w miare dobrej pogody jeszcze..bo tam nie ma krytej ujezadalni..a ze lato sie skonczylo to pewnie znow pojedzie w przyszlym roku na jakis oboz konny i pokorzysta sporadycznie z tej stadniny.No coz niby mieszkam w miescie a jest ciezko jesli chodzi o takie typu rozrywki;)

Posted

[quote name='Pegaza']Halo Aga:)
nie ja nie jezdze ja koni sie boje i szczeze nie przepadam ale moja dziecko ma swoje hobby.(.nie bede jej zabraniac rozwijac swoje pasje) ;)byla na obozie konnym gdzie nauczyla sie jezdzic ma podobno do tego "dryg" i nie chce by nauka poszla w las zwlaszcza jak jej sie to podoba..u nas w miejscu gdzie mieszkam nie umiem sie wbic do zadnej stadniny na jazdy sa zapisywani stali klienci nowych nie chca tlumacza ze nie ma miejsc..wkurza mnie to bo co dzwonie to slysze prosze zadzwonic pozniej taa ostatnio mi powiedziala moze miejsca sie zwolnia w pazdzierniku..a moje dziecko chce jezdzic..jedynie z jazd moze korzystac jak jestesmy na dzialce i w miare dobrej pogody jeszcze..bo tam nie ma krytej ujezadalni..a ze lato sie skonczylo to pewnie znow pojedzie w przyszlym roku na jakis oboz konny i pokorzysta sporadycznie z tej stadniny.No coz niby mieszkam w miescie a jest ciezko jesli chodzi o takie typu rozrywki;)[/QUOTE]

To ciężko coś strasznie teraz jest....Jak ma dryg niech rozwija ..fajna ogólnie pasja i wciągająca..ile u Was godzina jazdy konnej kosztuje?

Posted

Aga w kazdej stadninie inna cena ale pomiedzy 30-40 zl
moja Niki ma kolezanke ktora tez jezdzi mieszka niedaleko nas, na gadu sie zgadali ze akurat tamta robila rezerwacje ja zara dzwonie a dla nas miejsca nie ma..
wiec wychodzi ze stalych zapisuja a nowym szans nie daja..
poczatkowo sie balam o nia..ale jak widzialam ze daje sobie rade odpuscilam z tym strachem..

Posted

[quote name='Pegaza']Witajcie:lol: nie uwierzycie znow mi sie snil Wojewodzki..:evil_lol:
chyba jest mi facet przeznaczony hahah[/QUOTE]

o kurna to faktycznie jakieś przeznaczenie :evil_lol:
a mnie się dzisiaj śniło...... że mam małego bobasa... jeśli chodzi o ten sen to niech się śni na wspak :evil_lol:

edit:
oczywiście dzisiejszy głos oddany ;)

Posted

[quote name='Paulinka10']Przyszłam oddać głos;)Daria sie pewnie działkuje?[/QUOTE]
Nie dzialkuje bo mam weekend pracujacy;)
ale sie planuje cos na przyszly..;)
dzieki za glosy:loveu: kuna cwinia spada na 4 miejsce.na 1 raczej nie licze..ale fajnie jakby byl w 1 trojce;)
taa moze tez go przesladuja sny w roli glownej JA :evil_lol: a moze kuna te sny cos znacza juz kiedys Wam pisalam ze czesto mam prorocze sny..moze gdzies go spotkam:cool1: