chrupcia Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='dysia-u']to wy macie upałłłłłł ???? ja też chce, ja też chce u nas tylko 12 stopni a tak obiecywali poprawe pogody nawet nie wiem czy wieszać pranie bo sie jakoś chmurzy buuuu[/QUOTE] Ula właśnie mi przypomniałaś o moim praniu do wywieszenia i mam ten sam dylemat co Ty... :roll: Quote
Pegaza Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 A Ula mnie nie czyta bo pisalam ze fotki byly robione tydzien temu a wtedy byl upal..:) a dzis mialam zamiar jechac na dzialke ale pochmurna pogoda nie zachecala do tego i odlozylam na inny dzien..;) a teraz ida psy kapac a ze mi sie nie chce to juz inna bajka;) pa Quote
chrupcia Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Ja mojemu odpuściłam kąpiel, bo w sumie czysty jakoś sie uchował ;) zresztą dzisiaj pomoczył się w rzece, zaoszczędziłam na wodzie :evil_lol: eh... pogoda katastrofa, aż dzisiaj doła złapałam lekkiego :roll: Quote
dysia-u Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='Pegaza']A Ula mnie nie czyta bo pisalam ze fotki byly robione tydzien temu a wtedy byl upal..:) a dzis mialam zamiar jechac na dzialke ale pochmurna pogoda nie zachecala do tego i odlozylam na inny dzien..;) a teraz ida psy kapac a ze mi sie nie chce to juz inna bajka;) pa[/QUOTE] ktooo nie czytaa?! ja nie czytam?! też coś !! ja tylko nie spamiętuje róznych faktów bo ...to juz ten wiek tak ma Quote
Pegaza Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='dysia-u']ktooo nie czytaa?! ja nie czytam?! też coś !! ja tylko nie spamiętuje róznych faktów bo ...to juz ten wiek tak ma[/QUOTE] Boroczko moze cos bierz na pamiec:diabloti: jutro bede na dzialce.. o ile podladuja mi sie baterie to fotki beda.. bo ten nowy aparat w ktorym nie musze ladowac baterii zwinal mi M na robote..:mad: Quote
kaaamila1 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Mam nadzieję, że to fotki na pewno będą :) Quote
Yorkomanka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 a ja bym chciała zobaczyć chłopaków ;) Quote
Pegaza Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Swin nie mam, mam psy ;) wczoraj wybralam sie z siora i dzieckiem na dzialke..wyjechalismy dosc pozno i to byl bląd bo korki na miescie.. dojechalismy..wyciaglam kosiarke i skosilam trawe po czym wzielam sie za zrobienie obiadu bo godzina juz na to wskazywala zeby cos zjesc.. po obiedzie wybralismy sie do stadniny oczywiscie droga w korkach powrot na dzialke w korkach i w sumie na dzialce spedzilam moze 3 godziny a reszta w aucie.. dzis mnie rece bola i sie zastanawiam z czego..:roll: dobrze ze dzis mam jeszcze dzien wolnego wiec sobie odpoczne.. dobra fotki Pipi a la chinka..hihi [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/003-3.jpg[/IMG] [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/004-4.jpg[/IMG] [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/006-8.jpg[/IMG] razem.. [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/007-4.jpg[/IMG] i Livka.. [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/009-3.jpg[/IMG] Quote
kiniaaa Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Pipi ala chinka - podbiła moje serce :cool3: Jest przecudowna :evil_lol::loveu: Daria ja nie wiem od czego Cię ręce bolą, pewnie od kosiary i innych działkowych prac bo Ty pracowita kobita jesteś. A jak nie od tego, to może od zmieniania biegów :cool1: No chyba że automata masz:diabloti: Quote
dysia-u Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/007-4.jpg[/URL] lubią się? hmhm fajnie mieć swoje 4 kółka nie? Quote
Pegaza Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Automata nie mam ale awansowalam na wieksze auto van..;) i narazie to sa moje debiuty;) poki sie nie wprawie.. lubia sie Ula ale pozowac ze soba nie lubia;) Quote
ania90 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 he he roznica miedzy dziewczynami jest nie dosc ze w fryzurze to jeszcze w gabarytach :D Quote
Yorkomanka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 śliczne dziewczynki:loveu: chyba 1 raz widzę że Pipi ma oczy:lol: czy mi się tylko tak zdaje czy ona ma krótszy pysio? Quote
chrupcia Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Cześć Daria pracowita kobieto ;) Pipi na tych fotach wyszła rewelacyjnie :loveu: i widać że ma krótką kufe :) słodka jest :loveu: Quote
Pegaza Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Czolem rebiata;) ma krociotka kufe coby nie napisac tyci tyci ;) a wogole to wymachana jestem po prawie 13 godzinach pracy..a od 5 na nogach..ehh ale dobra jutro bedzie lepszy dzien!! Quote
kiniaaa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Daria, ja od 6 na nogach, też cały dzień w pracy, a jak tylko wróciłam do domu to sobie drzemkę ucięłam hihih :evil_lol: Jasne, że jutro będzie lepiej - bo zaczyna się weekend :multi: Quote
dysia-u Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Daria 13 godz pracy?! matkoooo kury ci kasy pewnie nie będą chciały dziubać hihi co ty z taką forsą zrobisz?! Quote
kaaamila1 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Hej Daria ! Pipi jest najlepsza ! Jej minka ale chinka jest bezbłędna :) Quote
ania90 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 no a ja jutro do pracy juz smiegam, dzisiaj robie mega pranie i zamierzam odpoczac...... Quote
Paulinka10 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Cześć Daria;) melduje że żyje i wpadam z wizytą;) a Pipi to faktycznie ma pycholek płaski,nie zauważyłam wcześniej:)może ma coś z shih tzu...tylko brakuje jej wytrzeszczu oczu:) Quote
Pegaza Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 [quote name='Paulinka10']Cześć Daria;) melduje że żyje i wpadam z wizytą;) a Pipi to faktycznie ma pycholek płaski,nie zauważyłam wcześniej:)może ma coś z shih tzu...tylko brakuje jej wytrzeszczu oczu:)[/QUOTE] A wiesz ze czasem i mi szitzaka przypomina..;) Quote
Paulinka10 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Może jej mamusia zakochała sie w jakimś shitzaku...:) Daria taka pogoda a Ty nie na działeczce? Quote
Pegaza Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 [quote name='Paulinka10']Może jej mamusia zakochała sie w jakimś shitzaku...:) Daria taka pogoda a Ty nie na działeczce?[/QUOTE] A moze babcia hihi a wiesz chcialam jechac znaczy chcialam za duzo powiedziane..bo ostatnio tam bylam w wtorek i wlasciwie czas zamiast na dzialce spedzilam w aucie.. i podejrzewam ze teraz nie bylo by inaczej..bo mloda by chciala do stadniny..moj akurat jest w Bielsku na robocie pewniakiem zazyczylby sobie obiad..i tyle by bylo z mojego spedzenia na dzialce ..a po drugie dzis mialam mega ochote na zakupy ii wybralam sie.. no coz poogladalam cos tam przymierzylam po czym nic nie kupilam:roll: a po nastepne trafil mi sie dzis kupiec na auto i mam nadzieje ze jutro dokoncze tranzakcje;)..a zamiast spedzenia czasu na slonku poszlam na solarke;) Quote
Recommended Posts