Paulinka10 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Daria umyłaś te okna,niewiem jak u Ciebie ale na moje dzisiaj umyte deszcz pada:angryy: Quote
Pegaza Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 [quote name='Paulinka10']Daria umyłaś te okna,niewiem jak u Ciebie ale na moje dzisiaj umyte deszcz pada:angryy:[/QUOTE] Umylam jedno a nastepne jutro;) ale mi nie pada na nie deszcz bo balkon zaslania;) Quote
dysia-u Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ja mam w domu 20 buuuuu nie umyłam jeszcze żadnego buuuuuuu Quote
Paulinka10 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='Pegaza']Umylam jedno a nastepne jutro;) ale mi nie pada na nie deszcz bo balkon zaslania;)[/QUOTE] Mi nic nie zasłania:(ale za to do mycia mam dwa tylko i to takie mini okienka,15minut i po myciu... [quote name='dysia-u']ja mam w domu 20 buuuuu nie umyłam jeszcze żadnego buuuuuuu[/QUOTE] :crazyeye: Quote
FREDZIU Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Cześć Daria, a ja muszę się pochwalić. Umyłam dwa okienka zaraz wieszam firanki, a popołudniu myje trzecie. Taki plan sobie zrobiłam. Ulcia ale w takich chwilach jak ta cieszę się ze nie mam domu, łooo matko tyle okien:crazyeye::evil_lol:. Pogoda u mnie sliczna, ciepło i słonecznie:lol: Quote
tigrunia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Cze Daria :multi: Ja się zabieram za mycie okien i zabieram i jakoś weny brak :roll: Z miesiąc temu umyłam w kuchni ale już by się przydało kolejne mycie :mad: Uroki mieszkania na parterze :shake: Quote
dysia-u Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 cześć dziewczynki u mnie znów pada więc mycie okien odchodzi w nieznane hihi Quote
Pegaza Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Cze dziewczyny;) a ja rano przed 9 juz mylam okno potem naszla mnie ochota na mycie balkonu balustrady potem zakupy potem gotowanie dwoch obiadow (na jutro) poodkurzanie powycieranie podlog i opadlam z sil..zdrzemnelam sie moment, wzielam prysznic i teraz siadlam do neta..ale czuje sie paskudnie nie wiem chyba sie starzeje ze sil nie mam na sprzatanie:roll: Quote
dysia-u Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Daria !!! sił na sprzątanie?! spróbuj w innej dziedzinie, bedziesz wiedziała czy starośc nadchodzi hahhahaaaaaaaaaaaaa Quote
Pegaza Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Cze dogo;) dawno nie bylo historyjki wiec Wam opisze co mi sie znow przytrafilo..:evil_lol: wczoraj jade sobie spowrotem z roboty do domu i stoje na czerwonym swiatelku obok mnie z lewej strony podjezdza samochod i slysze klakson wiec odwracam glowe i widze znajomą twarz faceta (mojej kuzynki mąz) i ja rozciagam swoj usmiech czeeeessccc :grins: zapala sie zielone swiatlo i samochod odjezdza..przedemną na moim pasie sznur aut jade sobie i naraz cos mnie tknelo przeciez ten mąz kuzynki jechal w fordzie szarym a oni maja czarnego opla..i obserwuje droge przedemną samochod pojechal prosto a powinien skrecac w prawo bo tak do domu kuzynki sie jedzie..ale se mysle pewnie zmienili auto albo pozyczyl od kogos..;) ale dzis nie dawalo mi to spokoju i pisze sms do kuzynki i sie okazalo ze to nie byl mąz kuzynki..:cool1: hmm najpierw myslalam ze mnie zrobili w cepa choc na 100% tego nie wiem:razz: czy faktycznie czy to byl on czy nie..a jesli nie to komu ja taki szeroki usmiech pokazalam tego nie wiem..i pewnie sie nie dowiem..hihihih :evil_lol: Quote
*Jot* Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 He he Daria dobre to :D Ten facet Cię po prostu podrywał.No,ale co się dziwić.Laska z Ciebie :loveu: Dawaj foteczki :p Cześć :multi: Quote
Pegaza Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [quote name='*Jot*']He he Daria dobre to :D Ten facet Cię po prostu podrywał.No,ale co się dziwić.Laska z Ciebie :loveu: Dawaj foteczki :p Cześć :multi:[/QUOTE] yyy tam..a moze chcial sie poscigac ze mną hehe Quote
*Jot* Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Pegaza']yyy tam..a moze chcial sie poscigac ze mną hehe[/QUOTE] E nieeee.Na 100% Cię podrywał. :lol: Quote
kiniaaa Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 hej Daria :multi: w końcu jakaś historyjka, brakowało mi ich :lol: na bank Cię podrywał, Jola dobrze mówi :evil_lol: choć nie wykluczone że mógł CI też dawać znak żeby się ścigać xD Quote
*Jot* Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Kinga to na pewno było podrywanie.Nic innego. :D Quote
dysia-u Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Daria "pościgać"???? weż przestań, a zresztą czy takie usmiechy nie poprawiaja humoru??!! no powiedz szczerze byłam dzis na CPNie i jak tylko podjechałam to widze jak facet zostawił miotłe/zamiatał podjazd/ pędzi ipyta czy może mi pomóc "bo po co ma panią przśladowac cały dzień zapach benzyny"? no co mu powiem , że akurat to dość lubie hihihi?? aaaa dlaczego przez wszystkie te moje tankowania nikogo to nie obchodziło??!! no i humor mi sie od razu polepszył Quote
ania90 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 witamy sie z Wami:) u nas dzisiaj cieplo i super pogoda nareszcie:multi: Quote
Paulinka10 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Witamy wiosennie;) no Daria podryw ja nic:) a fotki to by sie przydały... Quote
Pegaza Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Taa podryw..na starą babe by lecial hehe fotek nie ma czas jakies porobic ale wiecie jak to jest przed swietami robota w domu..i czasu brakuje... wczoraj slonko bylo a dzis juz nas nie odwiedzilo buu taka smutna niedziela..eh... Quote
*Jot* Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Daria o jakiej starej babie Ty piszesz ? :roll: Cześć :multi: Jak Pipi się czuje? Wszystko już dobrze? :p Quote
chrupcia Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Cześć Daria :multi: jak dziewczynki i Filipek się miewają ? zapraszam na zdjęcia do nas ;) Quote
Marzena* Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Cze Daria :) Ty to masz ciekawe przygody ;) A facet przystojny chociaż ? [COLOR=lightblue]Uszyłam koszulkę z siateczki - fotki u mnie w galerii ;)[/COLOR] Quote
*Jot* Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Daria gdzie uciekłaś ? :mad: Wracaj......:-( [COLOR="#00ffff"]Dostałaś wiadomość na GG ?[/COLOR] Quote
Recommended Posts