FREDZIU Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Czesc Daria dla mnie sesja suuperrrr!!!! nawet na niebieskim:evil_lol: modeleczki jak laleczki:loveu:. A co do Twoich przygód, jak sobie przypomniałam tę na parkingu to zrobiłam tak:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Pozdrowionka:multi: Quote
Pegaza Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='Yorkomanka']Cześć Daria :multi:[/QUOTE] Cze poniedzialkowo:) [quote name='kiniaaa']hej Daria ;) łeee szkoda, że nie miałaś ostatnio żadnych przygód :p zapraszam do nas na kilka fotek ![/QUOTE] No dobra o tej Wam nie pisalam ze chcialam zaparkowac w cudzym aucie ale na szczescie ani sobie ani temu autu nic nie zrobilam..:oops: [quote name='Yoko2009']Cześć Daria:) U nas znowu są fotki......dwóch suczek nie trzech hihihi, ale dzisiaj jest niedziela wiec pewnie wypoczęta jestes:)[/QUOTE] Bylam i widzialam ale mylisz sie ciagle chodze zmeczona..:shake: [quote name='Karolina.']Cześć Daria :) [URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/1009x.jpg[/URL] [URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/1025b.jpg[/URL] No no, super sesję miały dziewczyny :razz: :loveu:[/QUOTE] Cze Karola i dziekuje:p [quote name='FREDZIU']Czesc Daria dla mnie sesja suuperrrr!!!! nawet na niebieskim:evil_lol: modeleczki jak laleczki:loveu:. A co do Twoich przygód, jak sobie przypomniałam tę na parkingu to zrobiłam tak:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Pozdrowionka:multi:[/QUOTE] Cze no ta parkingowa byla najlepsza:evil_lol: witam poniedzialkowo na chwile wpadlam bo zaraz musze ogarnac chate..:roll: Quote
kiniaaa Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='Pegaza'] No dobra o tej Wam nie pisalam ze chcialam zaparkowac w cudzym aucie ale na szczescie ani sobie ani temu autu nic nie zrobilam..:oops: [/QUOTE] :lol::evil_lol: To dobrze, bo to już by nie podchodziło pod przygodę, tylko wypadek :p ja też już lecę, bo muszę angielski ogarnąć, dziś mam koło :lol: Quote
Pegaza Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='kiniaaa']:lol::evil_lol: To dobrze, bo to już by nie podchodziło pod przygodę, tylko wypadek :p ja też już lecę, bo muszę angielski ogarnąć, dziś mam koło :lol:[/QUOTE] Nie nie wypadek nie..parkowalam na parkingu swoim ale jak zwykle bylo wasko a myslalam ze sie zmieszcze..to byl moment jak mi tamten samochod schowal sie w lusterku i poczulam ze opieram sie o auto..gdybym parkowala z wieksza szybkoscia pewnie bym go zadrapala;)a tak nic nie mamy..na szczescie..hehe Quote
chrupcia Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Cześć Daria :) co tam u Filipka ? :razz: Quote
FREDZIU Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Cześć Daria, ty to masz kolorowe życie, Twój m sie nie nudzi:evil_lol: Quote
*Jot* Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Cześć Darcia :eviltong: Coś nowego się dzisiaj wydarzyło? Tak bym z ciekawością poczytała :multi: No i zdjęcia na czerwonym tle dawaj :mad: Quote
Pegaza Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='Paulinka10']Cześć Daria:)[/QUOTE] Cze Paula:) [quote name='chrupcia']Cześć Daria :) co tam u Filipka ? :razz:[/QUOTE] Cze a chyba dobrze ;) nie skarzy sie wiec tak przypuszczam..;) [quote name='FREDZIU']Cześć Daria, ty to masz kolorowe życie, Twój m sie nie nudzi:evil_lol:[/QUOTE] Cze hm ja tam widze szare..;) [quote name='*Jot*']Cześć Darcia :eviltong: Coś nowego się dzisiaj wydarzyło? Tak bym z ciekawością poczytała :multi: No i zdjęcia na czerwonym tle dawaj :mad:[/QUOTE] Cze a no wiesz ze cos dla Ciebie mam..hehe :evil_lol: to bylo kolo poludnia gotuje makaron dla malej na obiad i patrze przez okno i widze 2 chlopakow takich szczyli 15-16 lat ktorzy zatrzymali sie na chodniku przy moim aucie..no stoją stoja.. ja nadal mieszam w tym garnku i sie im przygladam i po jakies chwili ogladają sobie moje auto:razz: no to mi sie cieplo zaczynalo robic..ale nadal czekam na rozwoj sytuacji..pochodzili dookola przyjrzeli sie mojemu zderzakowi potem wlotowi do baku:crazyeye: :roll: i znow staneli obok..serce to ja czulam ze mi wali az w pewnej chwili mowie nie, otworze okno i zapytam sie ich czy im sie te auto tak bardzo podoba..zrezygnowalam i nadal obserwuje..i widze jak ten jeden z kims gada przez fona (wyobraznia moja zaczela szalec taa pewnie sie teraz naradza z szefunciem czy brac te auto czy nie) :diabloti: pogadal pogadal i za chwile patrze a z bloku naprzeciw wychodzi facet z pudelkiem w reku oni podeszli do niego (w koncu odeszli od mojego auta);) i jeden z nich ogladal zawartosc tego pudelka, okazalo sie to telefonem pewnie do sprzedazy..w pewnej chwili odeszlam od okna ale od czasu do czasu zagladalam i widze ze ich nie ma..poszli w kierunku z ktorego przyszli..moje auto stoi na parkingu moge juz w koncu spokojnie se usiasc hihi a juz calkiem spokojna bylam jak sasiad kolezanki wyszedl do swojego auta i go tam szorowal na tym parkingu, wtedy wiedzialam ze nikt mi auta nie sprzątnie;) ja w sumie nie wiem czemu oni tak ogladali ten moj samochod niczym szczegolnym sie nie wyroznia.. a w koncu nie zamierzali mi go zabrac:roll: tylko kupic fona :evil_lol: no ale mi stracha napedzili..:roll: jutro sobie blizej okna zaparkuje a co!:evil_lol: aa na foty czerwone musisz zaczekac. i ten chlopak od 5 rano jak mnie widzi to sie klania i sie smieje z daleka:roll: to dobrze czy zle ? heheh Quote
eria Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 hahaha wiedziałam że jak tu zajrzę to się znów ubawię :evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 No Daria nie zawiodłaś nas dzisiaj:multi:ja to zawsze jak Cie czytam to z napięciem czekam końca histori:eviltong: a ja teraz też wyszłam z psami i słysze z tyłu domu coś piszczy..byłam pewna że pies albo nasz Czarek sie wydostał i nie umie wejść albo jakiś obcy,i chodze wołam szukam i ciągle piszczy,postawiłam na nogi całą chałupe a teść wychodzi i mówi że to wiatrak taki mały drewniany sie kręci i on tak piszczy...a ja sie tu nakręciłam na ratowanie jakiegoś psa:roll: Quote
*Jot* Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='Pegaza'] aa na foty czerwone musisz zaczekac. i ten chlopak od 5 rano jak mnie widzi to sie klania i sie smieje z daleka:roll: to dobrze czy zle ? heheh[/QUOTE] Daria ja straszyć Cię nie chcę,ale oni plan na noc sobie ustalali.A telefon był po to,żeby mogli się kontaktować bo jeden z nich nie miał i trzeba było załatwić.Także nie wiem jak Ty w nocy będziesz spała....:diabloti: Taaaaa zaczekam na foty,ale jak długo ?? Bardzo dobrze,że się kłania i śmieje.Pewnie czeka,żebyś znowu go kiedyś o 5 obudziła :evil_lol: Czeeeeść Daria :multi: Quote
Pegaza Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Ania no mi do smiechu przez moment nie bylo :razz: wpadnij jutro bo jeszcze cos mam dla Was..:evil_lol: Paula zastanawiam sie czy tych historyjek nie opisac w jednej ksiazce:cool1: jeszcze bym kase zarobila na swojej glupocie:evil_lol: ale sama widzisz jak mozna samemu sobie mysli takie wpedzic do glowy :evil_lol: wiatrak naoliw:evil_lol: Jola no jak Ty cos napiszesz..:cool1: taa i tu Cie zmartwie bo spac bede spokojnie w koncu parkowac bede u siebie na parkingu a tu sie zaden nie kreci..:eviltong: narazie:roll: Quote
*Jot* Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='Pegaza'] Jola no jak Ty cos napiszesz..:cool1: taa i tu Cie zmartwie bo spac bede spokojnie w koncu parkowac bede u siebie na parkingu a tu sie zaden nie kreci..:eviltong: narazie:roll:[/QUOTE] No,ale co Daria ? :oops: Tylko nie krzycz na mnie [IMG]http://www.ecola.pun.pl/_fora/ecola/smilies/[dblpt]boisie[dblpt][/IMG] :evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Paula zastanawiam sie czy tych historyjek nie opisac w jednej ksiazce:cool1: jeszcze bym kase zarobila na swojej glupocie:evil_lol: ale sama widzisz jak mozna samemu sobie mysli takie wpedzic do glowy :evil_lol: wiatrak naoliw:evil_lol: Juto teść bedzie latał i naoliwi;)tylko jak zacznie od wiatraka tak poleci przez wszystkie klamki kłódki itd...przez moją głupote zas bedzie szalał z oliwiarką:roll: Quote
chrupcia Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Daria jak czytałam to już myślałam że Ci ukradli auto:evil_lol: a Paulina.. ja tak też miałam kiedyś z Jazzowym chodze, szukam po domu, kurcza.... uciekł gdzieś i krzycze i cmokam, wszyscy się włączyli w szukanie, a On nic, przebiegłam się na dwór, przychodze do domu już taka zdruzgotana, a gad sobie leżał pod fotelem w najlepsze, no masakra :D Quote
slawi Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='Pegaza']Ania no mi do smiechu przez moment nie bylo :razz: wpadnij jutro bo jeszcze cos mam dla Was..:evil_lol: Paula zastanawiam sie czy tych historyjek nie opisac w jednej ksiazce:cool1: jeszcze bym kase zarobila na swojej glupocie:evil_lol: ale sama widzisz jak mozna samemu sobie mysli takie wpedzic do glowy :evil_lol: wiatrak naoliw:evil_lol: Jola no jak Ty cos napiszesz..:cool1: taa i tu Cie zmartwie bo spac bede spokojnie w koncu parkowac bede u siebie na parkingu a tu sie zaden nie kreci..:eviltong: narazie:roll:[/QUOTE] ja jestem za:lol: i już zamawiam tą książkę, tylko z autografem:evil_lol: Daria jak się poczyta Twoje historie to od razu humor się poprawia, jutro też przyjdę na psychoterapię:eviltong: Quote
tigrunia Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Cze Daria :multi: No Ty to masz przygody :evil_lol: Ale dobrze, że chłopaki w końcu nie byli tym twoim autem zainteresowani :evil_lol: Quote
Marzena* Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Daria ja też poproszę o egzemplarz :) Z autografem oczywiście ;) Quote
dysia-u Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Marzka ja wiem że ksiązka jest rozchwytywana ale na litośc Boską żeby po nia ustawiać sie kolejce o 03:43????? dziewczyno kiedy ty śpisz???!!! Quote
slawi Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='dysia-u']Marzka ja wiem że ksiązka jest rozchwytywana ale na litośc Boską żeby po nia ustawiać sie kolejce o 03:43????? dziewczyno kiedy ty śpisz???!!![/QUOTE] Marzka szyje w nocy koszulki, nie czytałaś u niej ,że w dzień maszyna jest w niebezpieczeństwie:) Quote
chrupcia Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Cześć Daria ;) ja też chętnie poczytam sobie Twoją książke :eviltong: Quote
*kleo* Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Cześć Daria :p To ja też się w kolejce po książkę z autografem ustawiam ;) Quote
Recommended Posts