Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochana ....ciężko jest sprzątać....ale przychodzi moment,że trzeba.....ale słuszna decyzja,że to co zostało po niej chcesz dać dla schroniska

droga..masakra-ja wczoraj jechałam 17km prawie 1 godz,dzis do pracy też cięzko,al ejuż lepiej,ale wracałam juz spokojnie-tylko straszny mróz

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani dziś są Mikołajki z tej
okazji życzę Wam
wszystkim dużo uśmiechu
spełnienia marzeń i wspaniałych
prezentów od Mikołaja:)
:santagri: :x-mas: :santagri: :x-mas: :santagri: :x-mas:

Posted

Ula hmm to juz moze Marzena? ona szyje fajne kubraki to i zaslony bez problemu uszyje..;)
moje juz wisza mialy byc na swieta zalozone ale co tam..firanki nowe tez powiesze jak umyje okna..na piatek sie szykuje na sprzatanko swieteczne..

Kasia oo to Ty musialas byc bardzo grzeczna ze Mikolaj Cie nawiedzil wczesniej;)

Posted

[quote name='Pegaza']A mi wlasnie kurier przyniosl prezent..material :multi: na zaslony ktore zaraz bede szyla..[/QUOTE]
O proszę , następna z talentem do szycia
pokaż chociaż te zasłony jak już uszyjesz;)
Cześć Daria:lol:

Posted

[quote name='slawi']O proszę , następna z talentem do szycia
pokaż chociaż te zasłony jak już uszyjesz;)
Cześć Daria:lol:[/QUOTE]
Hmm ale to sa proste zaslony..tylko tasiemke wszylam..wiec nawet nie ma co pokazywac..pewnie przy okazji robienia fotek psom bedzie je widac.;)

Posted

O super jest ta akcja :)
Zaraz na gg ustawię se linka :)
Cze De![URL="http://www.dogomania.pl/editpost.php?do=editpost&p=15878663"][IMG]http://www.dogomania.pl/clear.gif[/IMG] Edytuj Post[/URL]

Posted

Cześć Daria:)Ja to z kolei jestem anty talencie krawieckie,w ogóle nie mam do tego głowy.....normalnie jak facet!!!przecież w miarę każda kobieta powinna umieć władać igłą ..a ja??bez komentarza heh:)

Posted

[quote name='agamewa']Cześć Daria:)Ja to z kolei jestem anty talencie krawieckie,w ogóle nie mam do tego głowy.....normalnie jak facet!!!przecież w miarę każda kobieta powinna umieć władać igłą ..a ja??bez komentarza heh:)[/QUOTE]
eee tam nie przejmuj się, jestem z tobą hihi
ostatnio mój syn zszywał nogawke od spodni bo stwierdził że będzie szybciej
hjihi widzisz jaki wyszkolony

Posted

[quote name='dysia-u']eee tam nie przejmuj się, jestem z tobą hihi
ostatnio mój syn zszywał nogawke od spodni bo stwierdził że będzie szybciej
hjihi widzisz jaki wyszkolony[/QUOTE]

He he no widzę,widzę...no to nie jestem sama:eviltong:ale za to mamy ine zalety..tylko ja właśnie zastanawiam się jakie ja mam???:lol: