megi82 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 kochana ....ciężko jest sprzątać....ale przychodzi moment,że trzeba.....ale słuszna decyzja,że to co zostało po niej chcesz dać dla schroniska droga..masakra-ja wczoraj jechałam 17km prawie 1 godz,dzis do pracy też cięzko,al ejuż lepiej,ale wracałam juz spokojnie-tylko straszny mróz Quote
karkakarka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Cześć! :) przyszłam uśmiech przynieść :D Quote
Paulinka10 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Cześć Daria;) przykro czytać i nawet niewiem co napisać jak wchodze do Ciebie...ale z każdym dniem będzie lepiej,nigdy nie zapomnisz ale będzie coraz mniej bolało...trzymaj sie kochana Quote
*Jot* Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Hej,wpadam cześć zostawić i zmykam dalej :multi::multi: Quote
dysia-u Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 cześć Daria nie smuc sie sama , wpadnij na dogo zawsze znajdziesz tu pocieche a u mnie dodatkowo zimowe fotki i maszyna koniec z odciskami od łopaty hihi Quote
Connected Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Cześć Daria. Mnie też łzy nie ominęły, gdy czytałam to co napisałaś.. przykro mi .. podjęłaś dobrą decyzję .. [*] Quote
*Jot* Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Cześć Daria :multi: Jaka pogoda u Ciebie? U mnie pada śnieżek,ale mróz mały bo tylko -6 .:p Quote
chrupcia Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Cześć Daria :) gdzie się podziewasz ? mam nadzieje że u Ciebie już lepiej :) Quote
Pegaza Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Kochani dziś są Mikołajki z tej okazji życzę Wam wszystkim dużo uśmiechu spełnienia marzeń i wspaniałych prezentów od Mikołaja:) :santagri: :x-mas: :santagri: :x-mas: :santagri: :x-mas: Quote
Pegaza Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 A mi wlasnie kurier przyniosl prezent..material :multi: na zaslony ktore zaraz bede szyla.. Quote
dysia-u Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 no to super ręce zajęte to głowa odpoczywa mozna u ciebie zamówić zasłonki? rolety juz mi sie przejadły hihi nie mylić z roladami hihi Quote
chrupcia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Cześć Daria :) dziś Mikołaj, a ja miałam w weekend mikołaja ;) Quote
Pegaza Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Ula hmm to juz moze Marzena? ona szyje fajne kubraki to i zaslony bez problemu uszyje..;) moje juz wisza mialy byc na swieta zalozone ale co tam..firanki nowe tez powiesze jak umyje okna..na piatek sie szykuje na sprzatanko swieteczne.. Kasia oo to Ty musialas byc bardzo grzeczna ze Mikolaj Cie nawiedzil wczesniej;) Quote
Pegaza Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Dziewczyny przypominam ze znow jest akcja.. [url]http://szerlok.pl/nakarm_psa/[/url] Quote
kiniaaa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Hej Daria:) ja już wchodziłam i kliknęłam. Wpadnij do nas na fotki zimowego Antosia :evil_lol: Quote
chrupcia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Ja też już kliknęłam :) Daria, ja zawsze jestem grzeczna :eviltong: Quote
slawi Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Pegaza']A mi wlasnie kurier przyniosl prezent..material :multi: na zaslony ktore zaraz bede szyla..[/QUOTE] O proszę , następna z talentem do szycia pokaż chociaż te zasłony jak już uszyjesz;) Cześć Daria:lol: Quote
Pegaza Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='slawi']O proszę , następna z talentem do szycia pokaż chociaż te zasłony jak już uszyjesz;) Cześć Daria:lol:[/QUOTE] Hmm ale to sa proste zaslony..tylko tasiemke wszylam..wiec nawet nie ma co pokazywac..pewnie przy okazji robienia fotek psom bedzie je widac.;) Quote
karkakarka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 O super jest ta akcja :) Zaraz na gg ustawię se linka :) Cze De![URL="http://www.dogomania.pl/editpost.php?do=editpost&p=15878663"][IMG]http://www.dogomania.pl/clear.gif[/IMG] Edytuj Post[/URL] Quote
*Agnieszka* Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Cześć Daria:)Ja to z kolei jestem anty talencie krawieckie,w ogóle nie mam do tego głowy.....normalnie jak facet!!!przecież w miarę każda kobieta powinna umieć władać igłą ..a ja??bez komentarza heh:) Quote
Karolina. Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Cześć Daria :) [QUOTE]Dziewczyny przypominam ze znow jest akcja.. [URL]http://szerlok.pl/nakarm_psa/[/URL][/QUOTE] Kliknęłam ;) Quote
*Agnieszka* Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Ja też już nakarmiłam,tyle tych psiaków..wybrałam najsmutniejsze oczy:( Quote
dysia-u Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='agamewa']Cześć Daria:)Ja to z kolei jestem anty talencie krawieckie,w ogóle nie mam do tego głowy.....normalnie jak facet!!!przecież w miarę każda kobieta powinna umieć władać igłą ..a ja??bez komentarza heh:)[/QUOTE] eee tam nie przejmuj się, jestem z tobą hihi ostatnio mój syn zszywał nogawke od spodni bo stwierdził że będzie szybciej hjihi widzisz jaki wyszkolony Quote
*Agnieszka* Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='dysia-u']eee tam nie przejmuj się, jestem z tobą hihi ostatnio mój syn zszywał nogawke od spodni bo stwierdził że będzie szybciej hjihi widzisz jaki wyszkolony[/QUOTE] He he no widzę,widzę...no to nie jestem sama:eviltong:ale za to mamy ine zalety..tylko ja właśnie zastanawiam się jakie ja mam???:lol: Quote
Recommended Posts