Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Viky i Ja']Noo aż 15 ;)
Widzisz jak się musialam zrujnować dla nowych banerków :evil_lol:

Marzka,przeciż Ci wysłałam 1,50.Zrobisz jeszcze 9 i cała suma Ci się zwróci. :eviltong: :evil_lol:

Cześć Daria !!
http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/008-2.jpg przepiękna jest Soma :loveu::loveu:
Pipcia słodziutka :loveu: [SIZE="1"]Zresztą jak wszystkie pipcie. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia ale mialas z tym pytaniem szczescie heh bo akurat ten drybed wczoraj zamowilam przez neta..cora tak mi w brzuchu dziure wiercila o to.. ze trociny brudza itp. ten Filip nas kosztuje wiecej niz moje psy;)
wykapalam moje psy taa jutro pewnie powroca do swoich naturalnych kolorow dnia deszczowego;)
Asia prawda ze piekne kolory takie inne widzialam rowniez niebieskie i zolte ale juz byly drogie..
Dzieki Jola ze Ci sie podoba moja Pipcia hehe

Posted

jak przyjdzie to powiedz jak się sprawuje :razz: bo jestem ciekawa jak to działa, raczej czy działa :) no tak to drogie troche...
hehe tak trzeba wszystko co najlepsze dla Filipka ;) córka dba o swojego zwierzaka :)

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Hihi to zdanie brzmi conajmniej dwuznacznie :evil_lol:

Daria nam napisze,o którą Pipcie chodzi dokładnie :diabloti:

Cześć dziewczyny :multi::multi:

Posted

aha Daria, odnośnie Vulpesa. Pierwsze wrażenie - słabo pieniący szampon. Chyba za mało rozrobiłam odżywkę, bo Dorka jakaś tłustawa jest, ale przynajmniej nienapuszona jak ostatnio po ISB. Dalsze wrażenia będą później.

Posted

Cze Marza Ula Jola i Dagos kuna zapomnialam imienia zara sie poprawie i spojrze na Twoja galerie;)
no wiedzialam ze zara beda domysly..:cool1::diabloti:
aa moj tez sie slabo pienil a jak zapach tego vulpesa i jak termin do zuzycia?

Posted

dysia-u napisał(a):
hahahahahh ciekawe z jaką mniną nam to napisze hahahahhaa

Myślę,że z bardzo wesołą miną będzie pisała o Pipci :megagrin::megagrin::megagrin:

Cześć Daria i dziewczynki :bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

Oooo Daria wyczytałam u mnie że dry bed przyszedł :) i jak fajny jakościowa, ładnie wygląda ? ;)
daj fote !prosze ;)
a na relacje czy działa to czekam za kilka dni :cool3:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze wieczorne:)
fotek narazie nie ma moze cos w niedziele porobie w koncu..
a jaką nalewke sobie zyczy?:)

Też chcę nalewkę.Tą z pigwy :razz:
Cześć Daria :multi: