Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny słodkie :loveu:
dzisiaj dałam Jazziowi kawałek bułki z masłem to jak czekał na drugi kawałek tak mu posmakowało to miał podobną minkę do Pipi ;)
[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/1009.jpg[/url] a Filipek to po rpostu moja miłość :loveu: jest cudowną świnką :loveu:
Daria, a ile Filip mniej więcej waży (chyba że go nie ważyłaś) i jaki duży jest? ;)

Cześć :p

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/1009.jpg[/url] Filipiątko na nowej kanapie pozuje ? :cool3:

Daria aleś mnie na minę wpuściła z tym zaproszeniem :mad: Ni wte ni wewte :mad:

Posted

Daria, dostałąm twoje zaproszenie do znajomych i jak najbardziej przyjmuję je, niestety Dogo nie chce go "zrealizować" tylko się kręci i kręci, masakra jakaś. Zresztą tak samo mam z edycją postów, nie ma szans, żeby edytować.

Posted

[quote name='viky i ja'][url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/049.jpg[/url] śliczna fota i śliczna modelka :)

a ja nie mam problemu z zaproszeniem dzięki naszej jolci ;)[/quote]

tzn.???????

Posted

[quote name='dagos1'] Zresztą tak samo mam z edycją postów, nie ma szans, żeby edytować.[/QUOTE]

Musisz najpierw wziąć edycję i później "zaawansowaną edycję" i wtedy jest dobrze.Przynajmniej u mnie to działa.

Cześć Daria !!
Słoneczka życzę na działce. [IMG]http://www.ecola.pun.pl/_fora/ecola/smilies/[dblpt]pogoda03[dblpt][/IMG]

Posted

[quote name='dagos1']Daria, dostałąm twoje zaproszenie do znajomych i jak najbardziej przyjmuję je, niestety Dogo nie chce go "zrealizować" tylko się kręci i kręci, masakra jakaś. Zresztą tak samo mam z edycją postów, nie ma szans, żeby edytować.[/QUOTE]
No widzę, że nie tylko mnie tak urzadziła :evil_lol:
[quote name='jot11']Musisz najpierw wziąć edycję i później "zaawansowaną edycję" i wtedy jest dobrze.Przynajmniej u mnie to działa.

Cześć Daria !!
Słoneczka życzę na działce. [IMG]http://www.ecola.pun.pl/_fora/ecola/smilies/[dblpt]pogoda03[dblpt][/IMG][/QUOTE]
To działa ale przy edycji postów a tu chodzi o zaproszenie do znajomych :mad: Tam nie ma żadnej edycji :mad:

Posted

[quote name='tigrunia']

To działa ale przy edycji postów a tu chodzi o zaproszenie do znajomych :mad: Tam nie ma żadnej edycji :mad:[/QUOTE]

To wiem,ale chodziło właśnie o edycję postów.
A zatwierdzić zaproszenie to łatwe jest. :diabloti:

Posted

[quote name='jot11']To wiem,ale chodziło właśnie o edycję postów.
A zatwierdzić zaproszenie to łatwe jest. :diabloti:[/QUOTE]
Jak zwykle czegoś nie doczytałam :eviltong:
Tia - łatwe :angryy:

Posted

[quote name='jot11']Musisz najpierw wziąć edycję i później "zaawansowaną edycję" i wtedy jest dobrze.Przynajmniej u mnie to działa.][/QUOTE]

Ja też tak robie i działa :lol:

a z zaproszeniami to musicie same wysłać zaproszenie do tej osoby i Wam wtedy zaakceptuje:)

Posted

Witam deszczowo :roll:
ze co? ze macie jakis problem hehe
nawet Jola nie mow..doslownie bylam na dzialce chyba 15 minut..porobilam foty moim biednym szmaragdom..i po chwili patrze a tu karta pamieci pelna a ze wzielam stary aparat nie zauwazylam ze nie zostala wlozona inna bardziej pojemna karta..no wiec fotek nie ma...trochu sie wkurzylam na jednego sasiada bo mi przezucil krzak malin swoich na moja dzialke..wrr
a potem scial mi chmiel i tez mi go zostawil na dzialce mojej..no to zostawilismy mu wiadomosc w drzwiach ze ma nie wrzucac nam smieci malin na nasza dzialke a po 2 nie zycze sobie zeby ON scinal mi chmiel a jak juz go scial to mogl go wyrzucic a nie mi zostawic zreszta guzik ma do mojego chmielu..ja go zalatwie na wiosne mam w juz w planie kupic sobie takie maty bambusowe i sie od niego odgrodze i nic juz nie zobaczy i nic mi nie zetnie..taa cos czuje ze na wiosne sie pewnie zetniemy nie raz, choc dotychczas nie bylo problemu no ale teraz nas zupelnie zaskoczyl nie wiem moze myslal ze jak mi zetnie ten chmiel ktory oplatal plotek to mi sie przysluzy..plotek jest nasz wiec niech spada..a jak mu cos nie pasuje to niech kupi sobie nowy plot i postawi za naszym.Nawet nie macie pojecia jak sie wczoraj wkurzylam...
a potem pojechalismy na dzialke do mojej mamy ona ma cieplutko bo ma ogrzewanie piecowe..wprawdzie mial byc grill ale nikomu sie nie chcialo byc na placu i pilnowac grila heh
a potem wracalismy w deszczu ktory byl tak paskudny ze nawet drogi nie bylo widac gdzie sie konczy ale na szczescie dojechalismy szczesliwie do domu.. i to tyle..

Posted

[quote name='dagos1']jak nie batem, to z buta. Gdzie zdjęcia, no gdzie???[/QUOTE]
zawsze mozna jeszcze spróbować z naleweczką , a co tam , jedna szansa sąsiadowi powinna starczyć , a jak nie to...