dysia-u Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 cze Daria , byłam u ciebie bo wystarczy lekkie zaniedbanie i ogrom do nadrabiania. Wole juz kuknąć i byc na bieżaco Quote
Pegaza Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Cze laski:) haha Marza no widzisz tak bylam zachwycona autem Fredzi ze nie zwrocilam uwage na to ze napisala juz o tym.. hihih no Be te samochody maja wazoniki i na ogol jak widze to kobiety jezdza tą marką i kwiatuszki zawsze są;) nie mam fotek jakos brak checi na foty.. Bobek hihi smiesznie..a od czego ta nazwa sie wziela? Ula nie przesadzaj az tyle nagadane nie jest;) Quote
Paulinka10 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Hej Wam niemam dzisiaj weny do siedzenia na dogo i wpadłam na chwile poczytać żeby nie było dużo do nadrabiania potem a jak mnie wkurzają te reklamy co mi tu wyskakują.. w końcu se dzis poogladam m jak miłość i na wspólnej,jedyne co mnie cieszy że wakacje sie skończyły:multi: Quote
*kleo* Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='Pegaza']Bobek hihi smiesznie..a od czego ta nazwa sie wziela?[/QUOTE] A nie pamiętam już, moja mama wymyśliła no i został Bobkiem ;) Quote
*Jot* Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='*kleo*']A moje autko zwie się Bobek ;)[/QUOTE] Fajna nazwa,podoba mi się.:p Cześć Daria :multi: A Ty już wymysliłaś imię czy zostaje to moje?---Mizia? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='jot11']Fajna nazwa,podoba mi się.:p Cześć Daria :multi: A Ty już wymysliłaś imię czy zostaje to moje?---Mizia? :evil_lol:[/QUOTE] Widac ze tym razem Jola mnie dokladnie nie przeczytala hihi wczesniej napisalam ze zostawie ją jako corsa..;) dziewczyny mam teraz labe i skorzystam z niej na 100% czyli podusia kocyk tv i se poleze tak do wieczora;) a moj pojechal do dentysty ciekawe czy wroci zadowolona miną hihi to narazie.. Quote
dagos1 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Corsa to tak nieciekawie. Może Frela?:evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Cześć wieczorne No niemożliwe:crazyeye:pierwszy raz czytam że Ty odpoczywasz:razz:ja za to dzisiaj łaziłam z psami po polach a potem było wielkie kąpanie przez te swojskie zapachy.. Quote
dysia-u Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Daria jak się pojawisz na dg to wpadnij do mnie na fotki nie takie piękne jak u Marzenki ale zawsze to fotki Quote
Marzena* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='dysia-u']Daria jak się pojawisz na dg to wpadnij do mnie na fotki nie takie piękne jak u Marzenki ale zawsze to fotki[/QUOTE] Ula zawstydzasz mnie :oops::oops::oops: Jakie one tam piękne ??? Zwykłe i przeciętne niestety :shake: Cze Daria :) Wisielczy humor juz minął ??? Quote
Pegaza Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Cze czwartkowe i deszczowe... a gdzie tam Marza jak pogoda za oknem paskudna to i mysli takie same..;) bylam Ula na fotkach bylam nie przesadzaj tez masz fajne foty...a ja nadal milosci do aparatu nie czuje..:roll: Quote
dysia-u Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 sznycelki z kapustką dziś mam, poprawi ci to humorek? wpadnij , jeden napewno się ostanie kupiłam se ziś kaloszki w motylki , aaaaa niech mnie pogoda w d...pocałuje Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='dysia-u']sznycelki z kapustką dziś mam, poprawi ci to humorek? wpadnij , jeden napewno się ostanie kupiłam se ziś kaloszki w motylki , aaaaa niech mnie pogoda w d...pocałuje[/QUOTE] Mniam mniam:)nie zła z Ciebie kuchareczka:)same smakołyki gotujesz:)a ja załapię się na takiego sznycelka??ale mi smaka narobiłaś-nie dobra Ty!!!:) Cze Daria:) Quote
dagos1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ja też głodna, dasz jednego??/ A ja sobie strzelę jakieś leczo dzisiaj:eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='dagos1']Ja też głodna, dasz jednego??/ A ja sobie strzelę jakieś leczo dzisiaj:eviltong:[/QUOTE] No druga zaczyna...dziewczyny!!!!!zmiłujcie się!!!..odchudzam się a One o takich smakołykach..e tam dieta...idę coś zjeść!!!! Quote
Pegaza Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 No Ula sznycel..a po naszmu to jak sie to zwie:? bo naprawde nie wiem na co sie mam szykowac hihi a u mnie dzis bigos tesciowej haha mam nadzieje ze jutra dozyje;) a tez mialam ochote na leczo moze jutro cos z tego wyjdzie.... lece zara z psami tyle co skonczylam wycierac podlogi cos czuje ze za chwile beda znow brudne po spacerze..eh.. Quote
dysia-u Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 no nie wiem...chyba kotlet mielony miałam zamiar wczoraj wyprać Mejsule i jakos tak zabrałam sie za sprzątanie łazienki...nie no szkoda mi po tym było porządku i zapachu może innym razem po każdym spacerze i tak podwozie do mycia bo jak tu z takim na łózio?! Quote
dagos1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='agamewa']No druga zaczyna...dziewczyny!!!!!zmiłujcie się!!!..odchudzam się a One o takich smakołykach..e tam dieta...idę coś zjeść!!!![/QUOTE] Nie martw się, ja też na diecie, ale ciężko mi idzie, jakoś nie potrafię się zebrać w sobie. Jeszcze tak zimno, to człowiek myśli co by tu dobrego zrobić. Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='dagos1']Nie martw się, ja też na diecie, ale ciężko mi idzie, jakoś nie potrafię się zebrać w sobie. Jeszcze tak zimno, to człowiek myśli co by tu dobrego zrobić.[/QUOTE] Mi też ciężko idzie:(po urodzeniu Damiana jakoś tak te kilogramy stanęły w miejscu. Quote
dysia-u Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 mój M zawsze mówi że chude to wredne no to do d...z dietami , o ileż weselej jak sie coś dobrego zje?! jak coś pysznego to mozna pomruczeć uhm uhm ale dobre.... od razu humor lepszy i cieplej nie tylko na ciele ale i na duszy Quote
Pegaza Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Aaa mielone czyli "biuro rzeczy znalezionych" haha zjadlam ten bigosik i powiem Wam ze 1 raz mi tak smakowal od T.. czyzby byl czyms doprawiony? hihi a moja waga ostatnio spada w dol..mam 50 kg..:roll: jak moj M bedzie dalej o tych kulach lazil to ja rece bede miec do ziemi a kg beda spadac..wszystko co ciezkie nosze za niego..i robie za niego..:roll: Quote
dysia-u Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 nooo widzisz!!! nie musisz się katować żadnymi dietami a chudniesz w oczach Quote
Recommended Posts