*Agnieszka* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Pegaza']Cze sobotnie:) znow bez slonka pochmurne.. Jola ja tez pije cole Po...:evil_lol: haha no widzisz Marza sie kaj szlajosz po nocy zamiast siedziec z nami..no chyba ze tak jak Jola przypuszcza no to odpuszcze Ci :evil_lol: dobra wpadne potem narazie ide se auto wymyc :)[/QUOTE] A po co Daria auto tak pucujesz ??:eviltong: Quote
dysia-u Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='agamewa']A po co Daria auto tak pucujesz ??:eviltong:[/QUOTE] ja już nie mam problemu z brudnym autem bo syn sie przymierza do jazdy i zawsze mówie że "NASZE" auto brudne ma 16 lat ale ma taka smykałke do jazdy że aż mu zazdroszcze Quote
*Agnieszka* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='dysia-u']ja już nie mam problemu z brudnym autem bo syn sie przymierza do jazdy i zawsze mówie że "NASZE" auto brudne ma 16 lat ale ma taka smykałke do jazdy że aż mu zazdroszcze[/QUOTE] Ja jakoś tak nie zbyt dobrze czuję się za kierownicą,jak zdawałam na prawko(póżniej dałam sobie spokój) to moja pierwsza lekcja jazdy była kołami po chodniku na moście:crazyeye:mało brakowała abym wpakowała się w barierki!!nie wiem może to zależało od instruktora???a może ja nadawałam się do osób którym nie po drodze być kierowcą:shake: Planuje znów spróbować..może teraz będzie inaczej??? Quote
dysia-u Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 spoko , dasz rade!!! mnie to zawsze sie wydawało że na jezdni tylko moje auto sie zmieści hihi może dlatego teraz obsesyjnie trzymam sie skraju szosy hahha Quote
*Agnieszka* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Będę się starać,bo samochód to duża wygoda!!! Quote
dysia-u Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 zapraszam na fotki u nas dziś fajny , cieplejszy dzień bo aż 15 stopni. Zobaczymy jak długo Quote
Yoko2009 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Witam sobotnio, u nas nawet słoneczko dzisiaj świeci:) ale zimno, nie to co w Tunezji:( Zapraszam na jeszcze kilka fotek Quote
*kleo* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Cześć Daria :) Ale mnie tematy ominęły, nie lubię nie mieć neta :placz::evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Dziewczyny no jak po co hehe zeby bylo czyste:eviltong: nawet pastą przesmarowalam..fakt u nas teraz zaczal kropic deszcz...to dlugo czysty nie bedzie;) Aga ja Ci tylko tyle powiem ze teraz narescie sie czuje komfortowo za kolkiem bo poprzednim autem co jezdzilam to nie bardzo lubilam wsiadac za kolko..dla mnie za duze niech sobie M nim jezdzi..;) cze laski ktore mnie jesio odwiedzily..;) cos czuje ze dzis nie dam rady posiedziec leb mnie napier..:roll: Quote
*Agnieszka* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Szkoda:(a myślałam że znów temat włochaty otworzymy:)? Quote
*Jot* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Hej Daria :multi: Ja jakbym miała swoje auto to też bym je pucowała i jeszcze jakieś imię bym dała.:diabloti: Quote
Pegaza Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='jot11']Hej Daria :multi: Ja jakbym miała swoje auto to też bym je pucowała i jeszcze jakieś imię bym dała.:diabloti:[/QUOTE] Aga nie zaluj jesio bydzie niejedna okazja hihi Ty wiesz ze nie pomyslalam o tym..imie hmm :evil_lol: pomysle nad tym.. narazie moich pouczam ze maja mi nie trzaskac drzwiami bo wala nimi jak wrotami..:roll: a mozna tak cichutko i delikatnie zamknac..:) a wiecie ze dzis leci Mam talent?:) bede patrzec:) Quote
*Jot* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Pomyśl nad imieniem,a jak nic nie wymyślisz to my Ci chętnie pomożemy.Masz rację---ucz jak się kulturalnie i leciutko drzwi zamyka :diabloti: Quote
Pegaza Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Doba czekam na Wasze propozycje a sama rowniez bede myslec nad tym tylko czy to ma byc ona czy on:diabloti: no ba swoje trzeba szanowac a od M auto juz nie :diabloti: Quote
karkakarka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 hmmm. nie mam pomysłu.... może ktoś inny bedzie bardziej kreatywny niż ja heh Quote
*Jot* Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 A ja mam imię---MIZIA bo to oczywiście dziewczynka :multi: Cześć Daria :p Na działeczkę jedziesz? U mnie ciepło i słoneczko od samego rana grzeje. Quote
Nati28 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 hej slaskie babeczki :) jakies fajne imie...hmmm sama nie wiem, ale jak cos wymysle to napisze ;) Quote
Paulinka10 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 No ja wole dziewczynki:diabloti: a masz corse?to nazwa mówi sama za siebie Quote
Pegaza Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Cze niedzielne:) Jola u nas dopiero teraz sie wypogodzilo..a tak ciagle od wczoraj deszcz.. moze za tydzien sie uda choc na jeden dzien pojechac..:roll: Paula i tak chyba zostanie ewentualnie w skrocie cora;) moi znajomi maja citroena to mowia na niego cytryna ;) Quote
dysia-u Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 cześć Daria pozdrawiam niedzielnie i słoneczka życze mysmy sie grzali rosołkiem Quote
FREDZIU Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Cześć Daria, ja cię rozumiem, jak jest fajny wozik to aż chce sie o niego dbać. Ja dostałam nevbeetla srebrnego, piekny, to pierwsze autko które myłam, odkurzałam, plakowałam. Pilnuje aby mi nie trzaskano, brudzono itp. Mój m to z podziwu nie może wyjść, a wszystko dlatego ze mam autko takie jakie ja chciałam:evil_lol::evil_lol: Nazywam je sreberkiem albo lalą:evil_lol: Pozdrawiamy:multi: Quote
Pegaza Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Halo dziewczyny:) Iwa zawitala i Fredzia dawno u nas nie byliscie;) Fredzia no to ladniutki masz wozek tez mi sie podoba:loveu: ale ja mam chrapke na pt cruizera i kiedys sobie taki kupie..gdyby nie ten wypadek mojego M moze bym juz takim jezdzilam.. ale nie narzekam jezdzi mi sie dobrze :) a tez masz w wazoniku kwiatuszki na kokpicie? i jaki kolorek masz auta?:) Quote
Marzena* Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Hej Laseczki :) Oj Daria chyba po raz pierwszy nie doczytałaś dokładnie :evil_lol: Fredziulkowe autko jest srebrne ;) Quote
tigrunia Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Kwiatuszki na kokpicie? :crazyeye: Na Boga.. :evil_lol: Ja tam mam ludzi od polerowania i dbania o moją Foczkę :loveu: :diabloti: Cze Daria :multi: Quote
Recommended Posts