Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas jezdżą we wrześniu właśnie..
To pokaż jak już bedzie wisieć w oknie ta firana..mam sąsiadke która ma świra na punkcie firanek co chwile kupuje jakieś mega drogie i okna myje trzy razy w tygodniu tyle że troche przesadza bo w oknach ma troche jak na choince:)

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karkakarka']hehe no tak nie wszyscy wiedzą co to hasiok hehe

De to się najeździłaś :D Co jeszcze w ikea kupiłaś - pochwal się :D ja tam dawno nie byłam - a lubię - bo jakos mi nie po drodze :/[/QUOTE]

Mi też nie po drodze do Ikei niestety :(
Daria poka co kupiłaś ;)

Posted

[quote name='Viky i Ja']Mi też nie po drodze do Ikei niestety :(
Daria poka co kupiłaś ;)[/QUOTE]

No właśnie my ciekawe jesteśmy.Pokazuj co kupiłaś :mad:
Cześć Daria :multi:

Posted

Cze weekendowe:)
heh a od rana chodze wkurzona bo mnie jedna sasiadka objechala za moje psy..Soma ma cieczke i psy ją wyczuwają i nieraz wejda do klatki i podleja sciane na parterze...owa sasiadka mieszka na 4 ja na 3 a na parterze sasiadka nie rosci do mnie zadnych pretensji...no wiec nasze drzwi wejsciowe nowe sa juz zepsute jak sie je zamknie to nie mozna do klatki wejsc, wiec sa otwarte no to psy wlaza..ja juz zglosilam 2 razy w administracji te drzwi co jeszcze moge zrobic.. nie wiem :roll: nie bede 24 na dobe stala w oknie i pilnowala czyj pies wchodzi na nasza klatke..sasiadka kazala mi isc powycierac ten parter bo ona juz 2 razy wycierala bo ogolnie ze syf no niestety jak to na parterze brudu jest wiecej.. a kto jej kazal nie wiem ona ma swoje 4 pietro do wycierania jak widac jest nadto nadgorliwa albo przechodzi menopauze..:roll: oczywiscie cieczka Somy mnie juz do szalu dobija bo cos mi wychodzi za dlugo... jak sie jej nie skonczy to chyba pojde do weta..
co do zakupow to se kupilam 4 koce, malą podusie, do okien taką gume do sciagania.. talerz obrotowy na "zimną płyte", firane co pisalam..i chyba wszystko..chociaz mam wrazenie ze o czyms zapomnialam heh
narazie firany nie upinam bo czekam na lozko do cory wiec jak juz pokoj bedzie odswiezony to potem je zaloze..;) material na zaslony juz na allegro mam "obsztalowany"..tylko potem je uszyc musze..;)
sie zastanawiam czy na dzialke jechac ale ta pogoda mnie za oknem dobija niby slonce jest za chwile sie chowa..i jeszcze w radiu nadawali ze ma deszcz byc..moze jutro wyskocze zobaczymy..;)

Posted

A no to fajna sąsiadka,u mnie zaś sąsiadki yorek lata cały dzień sam jak Maja miała cieczke to mówiłam jej żeby go pilnowała bo Maja nie lata po wsi a jej psa musze pilnować żeby mi sie pod bramą nie przecisnął...ale jak latał tak lata nie dociera nic,niedługo Tosia będzie miała cieczke i zaś to samo...

Posted

Wiesz dziwi mnie reakcja tej sasiadki bo nigdy taka nie byla naprawde nie wiem co ją ugryzlo..ale co tam... ci na parterze mi mowia ze sie nie mam przejmowac im to nie przeszkadza..w koncu to parter i tam nigdy sie porzadku nie utrzymie..jak nie wejdzie pies by siknac to leza reklamy na ziemi i inne papiery..narazie drzwi sa zamkniete ktos tam przyszedl zobaczyc je z administracji..ciekawe jak dlugo pochodza znajac zycie za chwile znow beda zepsute..

Posted

Może gdybym nie mieszkała z teściami też by mi sie podobało..nie mam aż takich złych tych teściów ale jednak jak sie ma ich non stop to troche ma sie dość..
I mieszkam na takim zad..u że blee nudno pusto i wszedzie daleko..

chyba że chcesz sie zamienić:multi:teściów zostawiam gratisowo:diabloti:

Posted

Ale Twoi z Tobą nie mieszkają to ewentualnie mi ich zostawisz też, jakoś to przeżyje jak tylko od czasu do czasu wpadną:)

A brudno też tu mamy,i smrodek za oknami,nawożą pola takie aromaty że aż słodko..

Posted

Tacy teściowie są najlepsi:loveu:mój M też coś na ten temat wie widzi moją mame góra 2 razy w roku..

A widzisz coś za coś teściowie pod podłogą ale darmowe naturalne i zdrowe aromaty:diabloti:

Posted

Taa ale ja ich widze czesciej gdyz albo spotkamy sie na urodzinach szwagierki syna albo na Swietach..czasem na dzialce w lato..kiedys jezdzilismy czesciej teraz juz sa kontakty ograniczone..bo sie inaczej nie da z nimi;)