*kleo* Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 O ja, biedny Twój M... taka pogoda i jeszcze w gipsie, fest mu się przytrafiło... Quote
Pegaza Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Witam no niestety spadł z drabiny no i doszlo do zlamania nogi w stopie z przemieszczeniem..:-( w poniedzialek bedzie miał operacje a co potem nie wiem czeka go pewnie bardzo długa rehabilitacja, no nie szybki powrot do pracy..nic tylko sie wieszac..:-( bedzie ciezko... Quote
tigrunia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ojj Daria bedaku co ty teraz poczniesz.. :shake: Quote
*Agnieszka* Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Kurczę:-(współczuję Ci,ale co, głowa do góry,jakoś to będzie!Musi być! Quote
chrupcia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Cześć Pegaza:) ale tutaj smutne wieści...:( mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.. Quote
dysia-u Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Pegaza']Witam no niestety spadł z drabiny no i doszlo do zlamania nogi w stopie z przemieszczeniem..:-( w poniedzialek bedzie miał operacje a co potem nie wiem czeka go pewnie bardzo długa rehabilitacja, no nie szybki powrot do pracy..nic tylko sie wieszac..:-( bedzie ciezko...[/QUOTE] ale pomyśl pozytywnie , masz prawko , teraz ty możesz go wozić dziś znowu upał , ale nie wolno narzekać!!!! Quote
FREDZIU Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Cześć nie ma nowych fotek, no ale ty jestes usprawiedliwiona:-(nie martw się złozą mu nózkę i bedzie dobrze, zobaczysz, a teraz czuj sie jak bys miała dziecko w domku, bo tak będzie:lol: Quote
Pegaza Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='dysia-u']Daria myslimy o tobie i trzymamy kciuki[/QUOTE] Dzieki wielkie Wam dziewczyny :loveu: mam doły pewnie to minie ale potrzeba czasu...:roll: jutro bedzie miec rano operacje, juz dawno takiego zlamania nie mieli, mam nadzieje ze ordynator oddzialu sie tego podejmie..:roll: bo ponoc jest dobry.. a ja w tej sytuacji jezdze sama autem..na drogach jezdza debile:angryy: ktorzy zbyt czesto i niepotrzebnie uzywają klaksonu bo bardzo im sie spieszy :angryy: albo przechodnie wskakujący w ostatnim momencie pod auto..:roll: albo idiota ktory zamiast jechac swoim pasem z naprzeciwka wjezdza mi na moj pas:mad: to tyle z tego tygodnia jazdy autem.. jutro popoludniu napisze co i jak.. bo rano mam zlecenie..wiec mnie nie bedzie... musze was w koncu tez poodwiedzac na galeriach az sie boje tych zaleglosci..;) narazie by nie myslec zbyt duzo zaczytalam sie w fajnej ksiazce i troche sie zapomina o problemach choc na chwile.. milego wieczoru Wam zycze pa:bye: mielgo wieczoru.. Quote
chrupcia Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Cześc Pegaza:) trzymam kciuki za powodzenie na operacji..!! a śpieszącym sie na jezdni się nie przejmuj jedz swoim tempem i nie patrz na innych:) Quote
Marzena* Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Bidulko trzymam kciuki za powodzenie operacji ... Zobaczysz wszystko dobrze się skończy ... A w ramach relaksu wpadnij do mnie na fotki ;) Dla Ciebie, specjalnie na życzenie fotki z okolicy mojej działki ;) Quote
Aga&Dakar Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Cześć Daria. Trzymaj się i zdrówka dla M, a operacja na pewno się uda. Quote
dysia-u Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 tytuł książki możesz podać , poczytało by sie co fajnego dzis rano wspieramy cie myslami Quote
Truska34 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Cześć Daria. U Ciebie zawsze wesoło było w galerii, a tu takie smutne wieści:-( Wierzę, że wszystko się poukłada. Jak się ogarniesz to wpadnij do nas.... Trzymam kciuki. Quote
*Jot* Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Kochaniutka Dario :loveu: Zobaczysz wszystko będzie dobrze.Tylko się nie zamartwiaj za dużo.Mój M dwa lata temu spadł z dachu (7 m) i na szczęście złamał tylko kości stopy,popękana miednica i złamana ręka.I wszystko się dobrze skończyło. Zobaczysz u Was też tak będzie. Trzymaj się bidulko moja.:buzi: Quote
Paulinka10 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Trzymam kciuki za operacje;)trzymaj sie i nie martw będzie dobrze;) Quote
Pegaza Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Witam dziękuje dziewczyny za wsparcie i trzymanie kciukow:buzi: juz po operacji..trwala 2 godziny dwoch lekarzy skladalo stope potrzaskaną w drobny mak...31 zdjec mial zrobionych..ma wsadzone blachy i sruby..narazie dziala znieczulenie ale jak przestanie dzialac to sie zacznie bonanza:cool1:trzeba byc dobrej mysli... a ja mam zlecenie przesuniete na jutro badz srode..wiec wybralam sie do fryca no i jestem w koncu jasna:eviltong: juz dzis napewno Was poodwiedzam..i moze jakies fotki zalegle wstawie..bo faktycznie smutno sie zrobilo w galerii:roll: Quote
Paulinka10 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 No to teraz trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia;) Widze że i humor troszke Ci sie poprawił i od razu lepiej:)najważniejsze sie nie załamywać;) Wpadne później na fotki,ja też chciałam dać ale coś mi znowu nie działa tinypic.. Quote
tigrunia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Cześć Daria :multi: O kurcze.. poważna sprawa z tą nogą :-( Współczuję :shake: Quote
FREDZIU Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Daria cieszę się, że operacja sie udała:lol:teraz niech m tylko wraca do zdrówka, daj mu dużo wapna i zelatynki i będzie ok:lol: Gratuluje stronki 777:evil_lol: Quote
Doti1986 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 No to dobrze że operacja się udała ale teraz współczuję tego bólu:( Quote
laurin Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Cześć Daria. Och współczuję Twojemu mężowi tego bólu po operacji... Chyba pierwszy tydzień będzie najgorszy... Nigdy nie miałam złamania to nie wiem:shake: A co dopiero tak skomplikowanego... Wiem że po cesarce pierwsze kilka dni było ciężkie... Quote
Pegaza Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Dzieki dziewczyny:) no mam nadzieje ze noga sie dobrze zrosnie.. ale wiecie jak to z facetami jest.. kobieta umie bol zniesc oni nie..:roll: jak obiecalam fotki mam..:) dzialkowa Pipi [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/039-3.jpg[/IMG] tarasowa Liv i moj kwiatek zjedzony przez slimaki wrr [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/116-2.jpg[/IMG] tutaj dziewczyny tutaj..;) [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/083-1.jpg[/IMG] i tak sie wyleguje.. [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/1123109.jpg[/IMG] reszte galerii jutro bom juz godzine siedze i nadrabiam nadrabiam a konca nie widac...;) Quote
chrupcia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Cześc Pegaza!:) bardzo sie ciesze z udanej operacji!:):multi::multi: mój kuzyn jak w przedszkolu był wsadził sobie noge w karuzele i tez mial śruby w nodze i w ogóle masakra... a to że mężczyźni słabsi co do wytrzymałości na ból to wiem, mam potwierdzenie bardzo blisko - mój tato, cos piknie juz masakra:evil_lol::evil_lol: :D dziewczynki śliczne:) Filipek śliczny, nic dodac nic ując:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts