Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ula juz kiedys pisalam ze z wlosem Liv nie ma problemu, ją koltuny omijają:)
ogarnelam ale jak widze jak sie z niej sypie ten wlos to za chwile znow bede miec syf buuu
taa kolezanka mieszka kilka dzialek od nas..;)bardzo spokojna wrecz sie boi moich dziewczyn;)

Posted

Cze Daria :multi:
Jak porządki idą ? :cool3:
Widziałam twego mena w TV :multi: Aż raz mi się udało trafić :oops:
Ale jaką miałam radochę, że mogłam się Ł pochwalić, że tam est mąz mojej koleżanki z dg :loveu: :evil_lol: On dg nie lubi :eviltong: A tu takie gwiazdy :crazyeye: :evil_lol:

Posted

Cześć Pegaza:) byłam wszystko skrupulatnie przeczytałam, każde zdjęcie oglądnęłam:)
[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/055.jpg[/url] - Pipi widze że ścięta, a córka [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/056-2.jpg[/url] włoski długie;)

[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/094-1.jpg[/url] - Soma cienia szuka.. :)

Posted

[quote name='tigrunia']Cze Daria :multi:
Jak porządki idą ? :cool3:
Widziałam twego mena w TV :multi: Aż raz mi się udało trafić :oops:
Ale jaką miałam radochę, że mogłam się Ł pochwalić, że tam est mąz mojej koleżanki z dg :loveu: :evil_lol: On dg nie lubi :eviltong: A tu takie gwiazdy :crazyeye: :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='karkakarka']Ja też widziałam reklamę :) Oni naprawdę przez tydzień tą podłogę robili? :roll:[/QUOTE]

Tez przed chwilą widzialam 30-sekundowke heh mam calą rozpiske gdzie i o ktorej ale bez przesady nie siedze i nie czekam..;)
Karina hmm jakby Ci to napisac to jest tajemnica;)

Posted

Cześć Daria :) No to rzeczywiście masz problem w tymi kudełkami Somy ... Moi rodzice maja pekińczyka i też wszędzie ta sierść ...
dobrze że niunie nie gubią włosków ;)

Posted

[quote name='jot11']Daria jeszcze buszujesz po dogo? :crazyeye:
U mnie znowu fotki,możesz wpaść jak chcesz.....:roll:[/QUOTE]
Juz bylam hihi
no jeszcze moment i znikam bo jutro lece na zlecenie tam gdzie Ci pisalam ostatnio:)

Posted

[quote name='Pegaza']Tez przed chwilą widzialam 30-sekundowke heh mam calą rozpiske gdzie i o ktorej ale bez przesady nie siedze i nie czekam..;)
[B]Karina hmm jakby Ci to napisac to jest tajemnica[/B];)[/QUOTE]

Nikomu nie powiem:evil_lol:

Posted

Cześć dziewczyny:)fotki śliczne
ale Ci powiem że normalnie przepowiedziałaś nam tą pogode,maj był tragiczny a czerwiec super tak jak mówiłaś:multi:tylko psy nie cieszą sie za bardzo z tego ciepła,Maja leży całymi dniami na żabe a Tosia sapie jak wściekła:roll:
oby sie utrzymało do końca czerwca;)

Posted

[quote name='Pegaza']Juz bylam hihi
no jeszcze moment i znikam bo jutro lece na zlecenie tam gdzie Ci pisalam ostatnio:)[/QUOTE]

No to ekstra Daria :multi:
Mam nadzieję,że wszystko będzie tak jak chcesz.;)
No i cześć porannie :multi:

Posted

[quote name='Pegaza']Jutro Was poodzwiedzam..gdyz dzis juz nie mam glowy..moj M w szpitalu zlamal noge..:(
jak sie wali to sie wali na calej linii...:roll:[/QUOTE]

Ojejku:(tak to jest jak sie wali to wszystko:(wiem coś o tym
Życzymy Twojemu M zdrowia;)

Posted

w taki upał :angryy::angryy: leżeć z nogą w gipsie i nie korzystać z kąpieli uuuuuu średnia przyjemność
ale nie mów mu tego tylko pocieszaj po swojemu hihi :evil_lol: