niunka04 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 śliczne jak zawsze;) No u nas po jednym psie sajgon po kąpieli bo lata jak poparzona także sie nie dziwie;) I współczuję oczywiście:( Quote
*Jot* Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Hej Daria !! I co? Ogarnęłaś syf ?? :evil_lol: Dziewczynki super jak zawsze :loveu::loveu: A ta koleżanka to od sąsiadów? Quote
Pegaza Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Ula juz kiedys pisalam ze z wlosem Liv nie ma problemu, ją koltuny omijają:) ogarnelam ale jak widze jak sie z niej sypie ten wlos to za chwile znow bede miec syf buuu taa kolezanka mieszka kilka dzialek od nas..;)bardzo spokojna wrecz sie boi moich dziewczyn;) Quote
tigrunia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Cze Daria :multi: Jak porządki idą ? :cool3: Widziałam twego mena w TV :multi: Aż raz mi się udało trafić :oops: Ale jaką miałam radochę, że mogłam się Ł pochwalić, że tam est mąz mojej koleżanki z dg :loveu: :evil_lol: On dg nie lubi :eviltong: A tu takie gwiazdy :crazyeye: :evil_lol: Quote
karkakarka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ja też widziałam reklamę :) Oni naprawdę przez tydzień tą podłogę robili? :roll: Quote
chrupcia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Cześć Pegaza:) byłam wszystko skrupulatnie przeczytałam, każde zdjęcie oglądnęłam:) [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/055.jpg[/url] - Pipi widze że ścięta, a córka [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/056-2.jpg[/url] włoski długie;) [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/094-1.jpg[/url] - Soma cienia szuka.. :) Quote
Pegaza Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='tigrunia']Cze Daria :multi: Jak porządki idą ? :cool3: Widziałam twego mena w TV :multi: Aż raz mi się udało trafić :oops: Ale jaką miałam radochę, że mogłam się Ł pochwalić, że tam est mąz mojej koleżanki z dg :loveu: :evil_lol: On dg nie lubi :eviltong: A tu takie gwiazdy :crazyeye: :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='karkakarka']Ja też widziałam reklamę :) Oni naprawdę przez tydzień tą podłogę robili? :roll:[/QUOTE] Tez przed chwilą widzialam 30-sekundowke heh mam calą rozpiske gdzie i o ktorej ale bez przesady nie siedze i nie czekam..;) Karina hmm jakby Ci to napisac to jest tajemnica;) Quote
laurin Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Cześć Daria :) No to rzeczywiście masz problem w tymi kudełkami Somy ... Moi rodzice maja pekińczyka i też wszędzie ta sierść ... dobrze że niunie nie gubią włosków ;) Quote
FREDZIU Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Pozdrawiamy wtorkowo i zapraszamy na foteczki:lol: Quote
*Jot* Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Daria jeszcze buszujesz po dogo? :crazyeye: U mnie znowu fotki,możesz wpaść jak chcesz.....:roll: Quote
Pegaza Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='jot11']Daria jeszcze buszujesz po dogo? :crazyeye: U mnie znowu fotki,możesz wpaść jak chcesz.....:roll:[/QUOTE] Juz bylam hihi no jeszcze moment i znikam bo jutro lece na zlecenie tam gdzie Ci pisalam ostatnio:) Quote
karkakarka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Pegaza']Tez przed chwilą widzialam 30-sekundowke heh mam calą rozpiske gdzie i o ktorej ale bez przesady nie siedze i nie czekam..;) [B]Karina hmm jakby Ci to napisac to jest tajemnica[/B];)[/QUOTE] Nikomu nie powiem:evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Cześć dziewczyny:)fotki śliczne ale Ci powiem że normalnie przepowiedziałaś nam tą pogode,maj był tragiczny a czerwiec super tak jak mówiłaś:multi:tylko psy nie cieszą sie za bardzo z tego ciepła,Maja leży całymi dniami na żabe a Tosia sapie jak wściekła:roll: oby sie utrzymało do końca czerwca;) Quote
*Jot* Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Pegaza']Juz bylam hihi no jeszcze moment i znikam bo jutro lece na zlecenie tam gdzie Ci pisalam ostatnio:)[/QUOTE] No to ekstra Daria :multi: Mam nadzieję,że wszystko będzie tak jak chcesz.;) No i cześć porannie :multi: Quote
laurin Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Cześć :) I jak poszło TO o czym Joli psiałaś:cool3: wiem wiem ciekawska jestem :eviltong::roll: Quote
FREDZIU Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Cześć pozdrawiamy srodowo i zapraszam na foteczki. Ja nie wiem o co chodzi( a szkoda;):evil_lol:)ale trzymam kciuki żeby sie udało. PA Quote
Pegaza Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Jutro Was poodzwiedzam..gdyz dzis juz nie mam glowy..moj M w szpitalu zlamal noge..:( jak sie wali to sie wali na calej linii...:roll: Quote
dysia-u Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 no coś !!!! kurcze co on robił? no to masz następnego do opieki Quote
Paulinka10 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Pegaza']Jutro Was poodzwiedzam..gdyz dzis juz nie mam glowy..moj M w szpitalu zlamal noge..:( jak sie wali to sie wali na calej linii...:roll:[/QUOTE] Ojejku:(tak to jest jak sie wali to wszystko:(wiem coś o tym Życzymy Twojemu M zdrowia;) Quote
dysia-u Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 w taki upał leżeć z nogą w gipsie i nie korzystać z kąpieli uuuuuu średnia przyjemność ale nie mów mu tego tylko pocieszaj po swojemu hihi Quote
dysia-u Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 w taki upał :angryy::angryy: leżeć z nogą w gipsie i nie korzystać z kąpieli uuuuuu średnia przyjemność ale nie mów mu tego tylko pocieszaj po swojemu hihi :evil_lol: Quote
Recommended Posts