*kleo* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='tigrunia']Klaudia jak znajdziesz to daj znać bo też nie mogę trafić w tv :eviltong:[/QUOTE] Spoko, chociaż jak na razie też nie znalazłam :roll: Quote
dysia-u Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Daria weż no powiedz dokładnie kiedy i gdzie ta reklama Quote
Doti1986 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wyszukajcie sobie na youtube reklama atlas fugi tam będzie:) Quote
Pegaza Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Doti1986']Wyszukajcie sobie na youtube reklama atlas fugi tam będzie:)[/QUOTE] Male sprostowanie to nie jest reklama fugi ;) tylko kleju:) a na youtube jeszcze jej nie widzialam.. nie wiem dziewczyny kiedy ona leci ja ją tylko 2 razy widzialam na Polsacie i to przez weekend chyba.. Quote
tigrunia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [url]http://www.atlas.com.pl/zaprawa/film_reklama.html[/url] mam :multi: Ale jakiś taki kawałek tylko.. :-( Quote
tigrunia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Klaudia - faktycznie widać go :multi: Się dopiero przyjrzałam :eviltong: Quote
Pegaza Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Heh Be gdzie Ty to wyszukalas ;) no widac go w lewym rogu klei kafelki oraz stoi zalozonymi rekami za tym facetem;) mielismy dostac rozpiske co gdzie i o ktorej poleci no ale coz obiecanki cacanki:roll: Quote
Pegaza Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='tigrunia'][url]http://www.atlas.com.pl/zaprawa/film_reklama.html[/url] mam :multi: Ale jakiś taki kawałek tylko.. :-([/QUOTE] Dluzszy spot w czerwcu..sama slyszalas jak facet mowi zaczynamy..potem bedzie efekt tej roboty;) i moj M tez sie w jednym kawalku tam przewinie a raczej poskacze:D Quote
karkakarka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Hej :) Chyba z 10 razy se reklamę obejrzałam, żeby wypatrzeć tego twojego chopa:evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='karkakarka']Hej :) Chyba z 10 razy se reklamę obejrzałam, żeby wypatrzeć tego twojego chopa:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Haha przecie nieraz byl na fotach na dogo... ale faktycznie to tak szybko leci ze trzeba refleksu;)a po drugie dziwi mnie to ze do tej reklamy bylo duzo swiatel uzytych a mimo tego jest ciemna.. Quote
karkakarka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 No pewnie tak ma być :) A ty byłaś na planie? Quote
Pegaza Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Nie, bo nagranie trwalo od rana do nocy...to bym sie wynudzila za wszystkie czasy;) a po drugie dla zon nie bylo zaproszen;) Quote
karkakarka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jak to żon nie zapraszali!! Ja uważam, że powinni ;) Quote
*Agnieszka* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ja kiedyś jak byłam młodsza grałam jako statystka w awanturze o Basię,pamiętam byyyyło tak strasznie zimno,ja tylko w jakiejś śmiesznej sukience,porażka he he,powtarzaliśmy tę scenę kilka razy,póżniej już nie wytrzymałam i uciekłyśmy z planu z koleżanką,która też grała:evil_lol:w tej roli:) Quote
*Agnieszka* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='chrupcia']Pegaza ja tez widze Tojego meża;)[/QUOTE] A ja jeszcze nie widziałam muszę się dokopać do fotek albo do reklamy Quote
*Jot* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='karkakarka']Hej :) Chyba z 10 razy se reklamę obejrzałam, żeby wypatrzeć tego twojego chopa:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] A ja za drugim razem już zobaczyłam M Darii :lol: Dobrze,że Be dała linka bo w TV jeszcze nie widziałam. Czeeeeeść Daria :multi::multi: Quote
Marzena* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='jot11']A ja za drugim razem już zobaczyłam M Darii :lol: Dobrze,że Be dała linka bo w TV jeszcze nie widziałam. Czeeeeeść Daria :multi::multi:[/QUOTE] A ja ślepa jestem i nie widze :shake: Już z 10 razy oglądałam tą reklamę ale za szybka jak dla mnie i nie moge Go wyłapać :oops: Cze Daria :) Znalazłam się :evil_lol: Quote
niunka04 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Hi hi to masz sławnego męża jednym słowem;) też oglądałam to kilka razy żeby się przyjrzeć;) He he a mój tata ma kilka worków tego kleju u siebie;) Dobrze chłopaki reklamuja Quote
chrupcia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Cześć w środe:) zaglądam do Was i idę dalej:) zaraz do szkoły trzeba się zbierać... Quote
dysia-u Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 ja juz alergii na ten deszcz dostane, znowu leje a rano tak świeciło słonko Quote
Princess_York Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Cały czas śledzę telewizor i nie moge tej reklamy zobaczyć :diabloti: .. no cóż jeszcze będę oglądała :) . A tak poza tym to cześć :p Quote
Recommended Posts