Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tigrunia']Klaudia jak znajdziesz to daj znać bo też nie mogę trafić w tv :eviltong:[/QUOTE]
Spoko, chociaż jak na razie też nie znalazłam :roll:

Posted

[quote name='Doti1986']Wyszukajcie sobie na youtube reklama atlas fugi tam będzie:)[/QUOTE]

Male sprostowanie to nie jest reklama fugi ;) tylko kleju:)
a na youtube jeszcze jej nie widzialam..
nie wiem dziewczyny kiedy ona leci ja ją tylko 2 razy widzialam na Polsacie i to przez weekend chyba..

Posted

Heh Be gdzie Ty to wyszukalas ;)
no widac go w lewym rogu klei kafelki oraz stoi zalozonymi rekami za tym facetem;)
mielismy dostac rozpiske co gdzie i o ktorej poleci no ale coz obiecanki cacanki:roll:

Posted

[quote name='tigrunia'][url]http://www.atlas.com.pl/zaprawa/film_reklama.html[/url] mam :multi:
Ale jakiś taki kawałek tylko.. :-([/QUOTE]

Dluzszy spot w czerwcu..sama slyszalas jak facet mowi zaczynamy..potem bedzie efekt tej roboty;) i moj M tez sie w jednym kawalku tam przewinie a raczej poskacze:D

Posted

[quote name='karkakarka']Hej :)

Chyba z 10 razy se reklamę obejrzałam, żeby wypatrzeć tego twojego chopa:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Haha przecie nieraz byl na fotach na dogo... ale faktycznie to tak szybko leci ze trzeba refleksu;)a po drugie dziwi mnie to ze do tej reklamy bylo duzo swiatel uzytych a mimo tego jest ciemna..

Posted

Ja kiedyś jak byłam młodsza grałam jako statystka w awanturze o Basię,pamiętam byyyyło tak strasznie zimno,ja tylko w jakiejś śmiesznej sukience,porażka he he,powtarzaliśmy tę scenę kilka razy,póżniej już nie wytrzymałam i uciekłyśmy z planu z koleżanką,która też grała:evil_lol:w tej roli:)

Posted

[quote name='karkakarka']Hej :)

Chyba z 10 razy se reklamę obejrzałam, żeby wypatrzeć tego twojego chopa:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

A ja za drugim razem już zobaczyłam M Darii :lol:
Dobrze,że Be dała linka bo w TV jeszcze nie widziałam.

Czeeeeeść Daria :multi::multi:

Posted

[quote name='jot11']A ja za drugim razem już zobaczyłam M Darii :lol:
Dobrze,że Be dała linka bo w TV jeszcze nie widziałam.

Czeeeeeść Daria :multi::multi:[/QUOTE]

A ja ślepa jestem i nie widze :shake:
Już z 10 razy oglądałam tą reklamę ale za szybka jak dla mnie i nie moge Go wyłapać :oops:

Cze Daria :) Znalazłam się :evil_lol:

Posted

Hi hi to masz sławnego męża jednym słowem;) też oglądałam to kilka razy żeby się przyjrzeć;) He he a mój tata ma kilka worków tego kleju u siebie;) Dobrze chłopaki reklamuja