Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ja i jutro nie musze gotowac hehe obiad mi zostal z wczoraj..a mojego nie bedzie wiec mi to wystarczy..
zara se tylko poodkurzam, kurze przetrze, powycieram i posprzatane bedzie..;)

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No przecie pisalam ze ide do Maca i kolezanki na klachy:)
i zle sobie busa wypatrzylam i piechotą do domu szlam..45 minut w tym sniegu...juz nigdy w sobote sie nigdzie nie wybiore..bo potem autobusy jezdza z przerwami..a tera pojadlam i patrze na polsat na filma ktorego juz widzialam iles tam razy hehe

Posted

Ja tam nie wiem czy fajnie widze ze przytylam..opony mi znow zaczely rosnac buuu
ale od jutra koniec ! zadnego podjadania..i wiecej ruchu..znow bylby mi stres potrzebny bo wtedy jesc nie umiem i chudne..

Posted

[quote name='Doti1986']Nie ukrywam że mnie też boczki się zaokrągliły i powoli wylewają się z jeansów a tego nie lubię:([/QUOTE]

to tak jak i u mnie buu
jakie nudy juz nie wiem co mam ze soba poczac...

Posted

A ja zaczęłam boczki tracić :) Przerzuciłam się na ciemny chleb, zieloną herbatę i się nie obżeram, i chyba działa :)
A nudy u mnie też, po raz kolejny obejrzałam "Zmierzch" i nie wiem co ze sobą zrobić, czytać też nie mam już co :-(

Posted

Cze :)

[quote name='Doti1986']Nie ukrywam że mnie też boczki się zaokrągliły i powoli wylewają się z jeansów a tego nie lubię:([/QUOTE]

U mnie nie lepiej wiec na wiosne trzeba sie zabrac za siebie ;)

Posted

[quote name='Pegaza']No to co zaczynamy od jutra;)
bo ja dzis bym slonia i zezarla..:roll:
chyba dostane.ten teges..;)..bo to jest niemozliwe...a brzuch to mi rosnie w oczach...[/QUOTE]

Hihhi a może tam rośnie coś innego ;)

Posted

[quote name='karkakarka']oki doki :)

Czyli na śniadanie tylko kawa:cool3:[/QUOTE]

No co Ty bez sniadania bym umarla..:evil_lol:
jem od jutra tylko 3 posilki jak dotychczas bylo...:)tylko zadnego podjadania i slodyczy...

Doti nie krakaj;)