Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mała Rita']Cze De :) nocka ze szkrabem juz minela? :)[/QUOTE]
Asia ja go dopiero od soboty wieczora mialam;)

[quote name='karkakarka']Hej :)
Żyjesz??[/QUOTE]
Zyje ale dopiero teraz;)

[quote name='jot11']Daria :-o Daria :-o Daria :-o ,gdzie Jesteś???? :crazyeye: Masz maluszka już? :lol:[/QUOTE]
Jeszcze go nie wtedy nie mialam,kolede goscilam i rodzicow;) a maluch przyszedl pozniej..

[quote name='Kasia']cze D-E!

jeszcze nic nie nadrobiłam, ale się postaram...kiedyś ;)
na razie ino pozdrawiam :loveu:[/QUOTE]
Jee Kasia!! spoko masz czas..;)

[quote name='niunka04']pewnie niańkuje maluszkowi;)[/QUOTE]
Wlasnie Ty to dobrze wyczulas usypialam go;)

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']:cool3: Daria nie nabrałaś ochoty ?:razz:[/QUOTE]
Na co na dziecko? zartujesz chyba.:evil_lol:.

[quote name='iwa63']Witamy
Pozdrowionka ślemy dla dziewczyn
A mój Toffek jak widzi dzieci to chce mi rękę urwać tak ciągnie do nich, mam nadzieję ze mu to minie, bo czasami nie mogę przejść spokojnie[/QUOTE]
witam niedzielnie:)

[quote name='Aga&Dakar']Witam wlascicielke galerii i jej pieski oraz wszystkich tu obecnych. Forum czytam od kilku miesiecy ale dopiero dzisiaj sie zalogowalam. Bardzo fajne macie te galerie. Mam jednak problem i przepraszam, ze zwracam sie z tym, bo wiem i widzialam dziesiatki razy na forum ten temat. Jednak jak cos potrzeba to jak kamien w wode... Szukam juz od dwoch godz i nie wiem jak wstawia sie zdjecia, gdybyscie mogly mi pomoc to bede wdzieczna. Pozdrawiam Agnieszka i Dakar.[/QUOTE]
Dzien dobry, milo mi ze zawitalas do nas:loveu: ja wstawiam fotki przez program photobucket..

[quote name='Viky i Ja']Aż musiałam się zalogować jak to przeczytałam ;)
Znowu myślimy podobnie bo ja zawsze mówiłam, że zdecydowanie wolę psy od dzieci :evil_lol:[/QUOTE]
kuna ja tam glosno nie chce tez tego mowic ale tez wole psy;) dzieci owszem cudze pobawic ale przez chwile:evil_lol:

[quote name='jot11']Teraz ja musiałam się zalogowac jak to przeczytałam ;)
Miałam Marzka nadzieję,że będziesz myślała tak jak ja :evil_lol: Kolejny raz się zgadzamy :lol:

Daria będziesz dzisiaj??? :multi:[/QUOTE]

Wlasnie jestem..;)
[quote name='Nati28']Witamy :)
Moze zaloz galerie swojemu pieskowi :loveu: napisz tam cos na jego temat i wstaw zdjecie, tu instrukcja: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176667-zdjecia[/url] ;)

Sorry Daria ze tak u Ciebie :)[/QUOTE]

Spoko Nati;) sie nie gniewam przecie...

Posted

[quote name='dzasta']Heh no właśnie ja mam nadzieję że następny mój York na którego imię już czeka od ponad roku nie będzie jak Gabcia bo ona już czasami przegina z tą swoją wrednością ale i tak nie do opisania miny ludzi i gadanie jak zawsze na spacerze lecą z łapami do Gabinki a nie do staffików i ja na to że ja proponowałabym jej nie głaskać bo może ciapnąć albo chociaż zęby pokazać jak jej się nie spodoba i potem muszę godzinę słuchać że to staffiki ją agresji nauczyły jasne jasne hahaha
Chociaż jeśli chodzi o dzieciarnię mam spokój bo raczej zwiewa od nich.

[B]I ja tez muszę podpisać się pod pewnym stwierdzeniem o sto kroć wolę psiaki niż dzieciaki :D :D :D[/B][/QUOTE]

No to witaj w klubie;)
[quote name='Aga&Dakar']Nati28 mam ochote na galerie ale jeszcze poczekam, tak krotko jestem na forum...

Jesli chodzi o dzieci sama mam dwie corki, ktore kocham nad zycie i w ogole lubie dzieci...ale dopiero jak pojawil sie w moim domu Dakar przekonalam sie jak bardzo mozna pokochac te cudowne stworzonka...[/QUOTE]
Ja zanim swoja zalozylam minelo sporo czasu...namowila mnie kolezanka tez Agnieszka;)

[quote name='Mała Rita']Daria gdzieś Ty nam przepadła??? :)[/QUOTE]
Nigdzie przecie siedze i probuje przebrnac przez Wasze wypociny;)

[quote name='jot11']Aga zakładaj galerię.Ja w ogóle nie byłam na forum tylko od razu założyłam galerię :multi:
Też mam córkę i ona jest NAJWAŻNIEJSZA ,ale jedna wystarczy :evil_lol: A pieseczki są kochane i cudowne :lol::loveu:

Daria,kiedy znowu wpadniesz? Wciąż się mijamy :angryy:[/QUOTE]
No nastepna sie uczepila, GPS sie wlacz to mnie namierzysz:eviltong:

[quote name='Doti1986']Wstawiłabyś zdjęcia dziewczyn bo zapominamy jak wyglądają ;p[/QUOTE]
Doti beda foty beda postaram sie jutro dac..:)

Posted

Mam Daria (przepraszam, ze tak na ty) na Slasku rodzine i sa to fantastyczni ludzie i Ty mi pasujesz do tego opisu...Zreszta wszystkie tutaj jestescie fajne. Przeczytalam wiekszosc galerii i obejrzalam chyba wszystkie zdjecia Waszych pieskow i wszystkie sa sliczne.

Posted

[quote name='Pegaza']

kuna ja tam glosno nie chce tez tego mowic ale tez wole psy;) dzieci owszem cudze pobawic ale przez chwile:evil_lol:
.[/QUOTE]

He,he a ja powiem głośno.Obcych dzieci to w ogólę nie lubię bawić,w ogóle takich mniejszych :evil_lol::evil_lol:

Posted

A teraz kochane Wam zdam relacje mojego dnia;)
maly jak do nas przybyl za godzine poszedl spac wiec spoko bylo ale dzis mi dal popalic a to lista jego czynow..tv wlaczal i wylaczal, lampe wlaczal i wylaczal,otwieral szafke gdzie stoi kosz na smieci, chcial tam se pokopac;) otwieral szafki gdzie garnki, otwieral szuflady, wlaczal mi automat, w brodziku znalazl pojemnik z proszkiem i chcial se go zabrac..skakal mi w fotelu stojac na jego siedzisku, szyby w witrynach wsio mi wymazal,na Soem chcial wlazic jak na konia,na szczescie po zatym traktowal je bardzo przyjacielsko,ale Pipi i tak od niego trzymala sie z daleka soma wiekszosc dnia przespala maja go gdzies,a Liv uparcie dazyla do tego by jej rzucal zabawki piszczac przy tym i szczekajac,gdzies ok 10 rano stwierdzilam ze wezne go na sanki bo mieszkanie juz wygladalo jak po wstrzasie,wsio porozrzucane w kuchni syf bo nawet posprzatac nie moglam, ciagle malego musialam miec na oku.Mysle ze na jakis rok mi starczy tych emocji heh w kazdym badz razie wywrocil mi dzien do gory nogami i nie wiem jak ja kiedys funcjonowalam i dziecko odchowalam i Some juz tez przeciez mialam.:evil_lol: dzis mysle ze chyba nie dalabym rady..Malo tego sasiedzi z parteru se urzadzili bibe i muzyke sluchalam do 3 nad rano wiec spania tez mialam malo..popoludniu na chwile sie zdrzemnelam a potem mialam 3 automaty prania do prasowania..i to tyle na dzis..

Posted

[quote name='Pegaza']

.[/QUOTE]

He,he a ja powiem głośno.Obcych dzieci to w ogólę nie lubię bawić,w ogóle takich mniejszych :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']

.[/QUOTE]

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Mam Daria (przepraszam, ze tak na ty) na Slasku rodzine i sa to fantastyczni ludzie i Ty mi pasujesz do tego opisu...Zreszta wszystkie tutaj jestescie fajne. Przeczytalam wiekszosc galerii i obejrzalam chyba wszystkie zdjecia Waszych pieskow i wszystkie sa sliczne.[/QUOTE]
No co Ty my tu wszystkie jestesmy na Ty.:p.. no to sie teraz zawstydzilam:oops:. no wlacha wszytskie jestemy fajne:loveu:.
;)

[quote name='jot11']He,he a ja powiem głośno.Obcych dzieci to w ogólę nie lubię bawić,w ogóle takich mniejszych :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Jola ale takie malusie sa fajne pobawic ponosic i oddac mamie:evil_lol:..

[quote name='niunka04']Dziewczyny ogolnie wszystkie od yorków są świetne;) ja zalożyłam galerie po chyba roku ale tak sama z siebie;)[/QUOTE]
:)

ja widze ze dogo przez chwile swirowalo bo mi tyle razy tekst sie skopiowal :mad:

Posted

Cześć Daria :)
[quote name='Pegaza']ja widze ze dogo przez chwile swirowalo bo mi tyle razy tekst sie skopiowal :mad:[/QUOTE]
Mi też się posty porozmnażały niekontrolowanie :evil_lol:

Posted

Wracajac do dzieci to moja siostra blizniaczka urodzila blizniaczki hahaha i rzeczywiscie fajne sa na chwile. Poza tym mam zakaz wstepu z psem, wiec efekt jest taki, ze odwiedzam ja raz w miesiacu...:-)