Pegaza Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='Mała Rita']Cze De :) nocka ze szkrabem juz minela? :)[/QUOTE] Asia ja go dopiero od soboty wieczora mialam;) [quote name='karkakarka']Hej :) Żyjesz??[/QUOTE] Zyje ale dopiero teraz;) [quote name='jot11']Daria :-o Daria :-o Daria :-o ,gdzie Jesteś???? :crazyeye: Masz maluszka już? :lol:[/QUOTE] Jeszcze go nie wtedy nie mialam,kolede goscilam i rodzicow;) a maluch przyszedl pozniej.. [quote name='Kasia']cze D-E! jeszcze nic nie nadrobiłam, ale się postaram...kiedyś ;) na razie ino pozdrawiam :loveu:[/QUOTE] Jee Kasia!! spoko masz czas..;) [quote name='niunka04']pewnie niańkuje maluszkowi;)[/QUOTE] Wlasnie Ty to dobrze wyczulas usypialam go;) Quote
Doti1986 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Wstawiłabyś zdjęcia dziewczyn bo zapominamy jak wyglądają ;p Quote
Pegaza Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='dysia-u']:cool3: Daria nie nabrałaś ochoty ?:razz:[/QUOTE] Na co na dziecko? zartujesz chyba.:evil_lol:. [quote name='iwa63']Witamy Pozdrowionka ślemy dla dziewczyn A mój Toffek jak widzi dzieci to chce mi rękę urwać tak ciągnie do nich, mam nadzieję ze mu to minie, bo czasami nie mogę przejść spokojnie[/QUOTE] witam niedzielnie:) [quote name='Aga&Dakar']Witam wlascicielke galerii i jej pieski oraz wszystkich tu obecnych. Forum czytam od kilku miesiecy ale dopiero dzisiaj sie zalogowalam. Bardzo fajne macie te galerie. Mam jednak problem i przepraszam, ze zwracam sie z tym, bo wiem i widzialam dziesiatki razy na forum ten temat. Jednak jak cos potrzeba to jak kamien w wode... Szukam juz od dwoch godz i nie wiem jak wstawia sie zdjecia, gdybyscie mogly mi pomoc to bede wdzieczna. Pozdrawiam Agnieszka i Dakar.[/QUOTE] Dzien dobry, milo mi ze zawitalas do nas:loveu: ja wstawiam fotki przez program photobucket.. [quote name='Viky i Ja']Aż musiałam się zalogować jak to przeczytałam ;) Znowu myślimy podobnie bo ja zawsze mówiłam, że zdecydowanie wolę psy od dzieci :evil_lol:[/QUOTE] kuna ja tam glosno nie chce tez tego mowic ale tez wole psy;) dzieci owszem cudze pobawic ale przez chwile:evil_lol: [quote name='jot11']Teraz ja musiałam się zalogowac jak to przeczytałam ;) Miałam Marzka nadzieję,że będziesz myślała tak jak ja :evil_lol: Kolejny raz się zgadzamy :lol: Daria będziesz dzisiaj??? :multi:[/QUOTE] Wlasnie jestem..;) [quote name='Nati28']Witamy :) Moze zaloz galerie swojemu pieskowi :loveu: napisz tam cos na jego temat i wstaw zdjecie, tu instrukcja: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176667-zdjecia[/url] ;) Sorry Daria ze tak u Ciebie :)[/QUOTE] Spoko Nati;) sie nie gniewam przecie... Quote
Pegaza Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='dzasta']Heh no właśnie ja mam nadzieję że następny mój York na którego imię już czeka od ponad roku nie będzie jak Gabcia bo ona już czasami przegina z tą swoją wrednością ale i tak nie do opisania miny ludzi i gadanie jak zawsze na spacerze lecą z łapami do Gabinki a nie do staffików i ja na to że ja proponowałabym jej nie głaskać bo może ciapnąć albo chociaż zęby pokazać jak jej się nie spodoba i potem muszę godzinę słuchać że to staffiki ją agresji nauczyły jasne jasne hahaha Chociaż jeśli chodzi o dzieciarnię mam spokój bo raczej zwiewa od nich. [B]I ja tez muszę podpisać się pod pewnym stwierdzeniem o sto kroć wolę psiaki niż dzieciaki :D :D :D[/B][/QUOTE] No to witaj w klubie;) [quote name='Aga&Dakar']Nati28 mam ochote na galerie ale jeszcze poczekam, tak krotko jestem na forum... Jesli chodzi o dzieci sama mam dwie corki, ktore kocham nad zycie i w ogole lubie dzieci...ale dopiero jak pojawil sie w moim domu Dakar przekonalam sie jak bardzo mozna pokochac te cudowne stworzonka...[/QUOTE] Ja zanim swoja zalozylam minelo sporo czasu...namowila mnie kolezanka tez Agnieszka;) [quote name='Mała Rita']Daria gdzieś Ty nam przepadła??? :)[/QUOTE] Nigdzie przecie siedze i probuje przebrnac przez Wasze wypociny;) [quote name='jot11']Aga zakładaj galerię.Ja w ogóle nie byłam na forum tylko od razu założyłam galerię :multi: Też mam córkę i ona jest NAJWAŻNIEJSZA ,ale jedna wystarczy :evil_lol: A pieseczki są kochane i cudowne :lol::loveu: Daria,kiedy znowu wpadniesz? Wciąż się mijamy :angryy:[/QUOTE] No nastepna sie uczepila, GPS sie wlacz to mnie namierzysz:eviltong: [quote name='Doti1986']Wstawiłabyś zdjęcia dziewczyn bo zapominamy jak wyglądają ;p[/QUOTE] Doti beda foty beda postaram sie jutro dac..:) Quote
Aga&Dakar Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Mam Daria (przepraszam, ze tak na ty) na Slasku rodzine i sa to fantastyczni ludzie i Ty mi pasujesz do tego opisu...Zreszta wszystkie tutaj jestescie fajne. Przeczytalam wiekszosc galerii i obejrzalam chyba wszystkie zdjecia Waszych pieskow i wszystkie sa sliczne. Quote
*Jot* Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Pegaza'] kuna ja tam glosno nie chce tez tego mowic ale tez wole psy;) dzieci owszem cudze pobawic ale przez chwile:evil_lol: .[/QUOTE] He,he a ja powiem głośno.Obcych dzieci to w ogólę nie lubię bawić,w ogóle takich mniejszych :evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 A teraz kochane Wam zdam relacje mojego dnia;) maly jak do nas przybyl za godzine poszedl spac wiec spoko bylo ale dzis mi dal popalic a to lista jego czynow..tv wlaczal i wylaczal, lampe wlaczal i wylaczal,otwieral szafke gdzie stoi kosz na smieci, chcial tam se pokopac;) otwieral szafki gdzie garnki, otwieral szuflady, wlaczal mi automat, w brodziku znalazl pojemnik z proszkiem i chcial se go zabrac..skakal mi w fotelu stojac na jego siedzisku, szyby w witrynach wsio mi wymazal,na Soem chcial wlazic jak na konia,na szczescie po zatym traktowal je bardzo przyjacielsko,ale Pipi i tak od niego trzymala sie z daleka soma wiekszosc dnia przespala maja go gdzies,a Liv uparcie dazyla do tego by jej rzucal zabawki piszczac przy tym i szczekajac,gdzies ok 10 rano stwierdzilam ze wezne go na sanki bo mieszkanie juz wygladalo jak po wstrzasie,wsio porozrzucane w kuchni syf bo nawet posprzatac nie moglam, ciagle malego musialam miec na oku.Mysle ze na jakis rok mi starczy tych emocji heh w kazdym badz razie wywrocil mi dzien do gory nogami i nie wiem jak ja kiedys funcjonowalam i dziecko odchowalam i Some juz tez przeciez mialam.:evil_lol: dzis mysle ze chyba nie dalabym rady..Malo tego sasiedzi z parteru se urzadzili bibe i muzyke sluchalam do 3 nad rano wiec spania tez mialam malo..popoludniu na chwile sie zdrzemnelam a potem mialam 3 automaty prania do prasowania..i to tyle na dzis.. Quote
*Jot* Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Pegaza'] kuna ja tam glosno nie chce tez tego mowic ale tez wole psy;) dzieci owszem cudze pobawic ale przez chwile:evil_lol: .[/QUOTE] He,he a ja powiem głośno.Obcych dzieci to w ogólę nie lubię bawić,w ogóle takich mniejszych :evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 jeny bo mnie juz nerwy biora...:mad: Quote
Pegaza Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 no co to sie porobilo ile razy mi sie to wkleilo:crazyeye: Quote
Pegaza Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 dzis jest chyba dzien swira;) heh tyle razy mi sie ten post wkleil..:roll: Quote
Pegaza Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 ale widze ze u was tak samo tyle razy sie teksty skopiowaly.. Quote
Pegaza Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 A nie wiem czemu tyle razy mi sie skopiowalo.. Quote
niunka04 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dziewczyny ogolnie wszystkie od yorków są świetne;) ja zalożyłam galerie po chyba roku ale tak sama z siebie;) Quote
Pegaza Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Mam Daria (przepraszam, ze tak na ty) na Slasku rodzine i sa to fantastyczni ludzie i Ty mi pasujesz do tego opisu...Zreszta wszystkie tutaj jestescie fajne. Przeczytalam wiekszosc galerii i obejrzalam chyba wszystkie zdjecia Waszych pieskow i wszystkie sa sliczne.[/QUOTE] No co Ty my tu wszystkie jestesmy na Ty.:p.. no to sie teraz zawstydzilam:oops:. no wlacha wszytskie jestemy fajne:loveu:. ;) [quote name='jot11']He,he a ja powiem głośno.Obcych dzieci to w ogólę nie lubię bawić,w ogóle takich mniejszych :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Jola ale takie malusie sa fajne pobawic ponosic i oddac mamie:evil_lol:.. [quote name='niunka04']Dziewczyny ogolnie wszystkie od yorków są świetne;) ja zalożyłam galerie po chyba roku ale tak sama z siebie;)[/QUOTE] :) ja widze ze dogo przez chwile swirowalo bo mi tyle razy tekst sie skopiowal :mad: Quote
*kleo* Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Cześć Daria :) [quote name='Pegaza']ja widze ze dogo przez chwile swirowalo bo mi tyle razy tekst sie skopiowal :mad:[/QUOTE] Mi też się posty porozmnażały niekontrolowanie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Klaudia ale zeby az 7 razy toz to moj nowy rekord kto mnie pobije?:evil_lol: Quote
*Jot* Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 U mnie też dzisiaj wariuje dogo.Na zatwierdzenie postu czekałam chyba z 10 minut i nic :angryy:.W końcu się wylogowała,ale widzę,że post jest ;) Quote
Pegaza Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 No a ja sie tak produkowalam zeby Wam opisac dzien pelen wrazen i tez mi sie nie chcialo to zatwierdzic w koncu poszlo 7 razy heheh Quote
Aga&Dakar Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Wracajac do dzieci to moja siostra blizniaczka urodzila blizniaczki hahaha i rzeczywiscie fajne sa na chwile. Poza tym mam zakaz wstepu z psem, wiec efekt jest taki, ze odwiedzam ja raz w miesiacu...:-) Quote
Pegaza Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 No nie mow, zakaz wstepu? :roll: przeciez maluch by im nic nie zrobil.. Quote
Recommended Posts