dysia-u Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Cześć Daria. Nie żal ci było dtrugiej oddać? .Dobrze że Mejsi nie będzie mamą bo ja bym chyba nie oddała. Hihi a jak mój młodszy tak powiedział to się wkurzałam że żadnej hodowli w chacie nie będzie. Co dzis gotujesz? ja nie mam pomysła. Quote
karkakarka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Hej :) A mi się wydaje - inaczej niż Joli- , że znów siostra Liv podobna do niej :roll: Quote
Pegaza Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='jot11']Jakie kruszynki śliczne :loveu: Czy Alice jest teraz podobna do Livki? Masz jakieś zdjęcia jak jest duża? :lol:Bo na fotkach wydaje mi się ,że się różnią :lol: No i cześć Daria wieczorkiem :multi:[/QUOTE] Cze Jola poludniowo:eviltong: Alis raczej nie podobna do Liv roznia sie wzrostem, jest mniejsza od Liv a w miocie byla wieksza i grubszej kosci ..przekonalam sie ze ta wagowo wieksza wcale nie musi byc w przyszlosci duza..rozni sie kolorkiem ale na pysiu i lapkach, Livka jest bardziej zlota:)aa i pycholek ma dluzszy..charakterek ma lagodniejszy ale szczekliwosc mają z Liv taką samą hihi fotki gdzies mam poszukam.. [quote name='Doti1986']Kruszynki śliczne a Soma przy nich taka wielka się wydaje:) Hmm wydaje mi się że Pixi kolorystycznie na pleckach robi się podobna do Livki:)[/QUOTE] Hej Doti bo soma to do malych suczek nie nalezy;) [quote name='*kleo*'][URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/www011.jpg[/URL] no jak się pięknie do ciotki wpasowały :loveu: A panele takie jak u nas w salonie, ino żółte przeważają, a zamiast niebieskich mamy zielone :evil_lol:[/QUOTE] ale moje sa juz sfatygowane.;) [quote name='jot11']Cześć Daria.Jesteś jeszcze zajeta ? :evil_lol: Wstań i obiad ugotuj,przyjadę :diabloti:[/QUOTE] Cze Jola ponownie:) obiad ja mialam od wczoraj hehe [quote name='niunka04']No widać jaki z niej morderca;) Zjadła je prawie w całości;0 [URL="http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/www009.jpg"][/URL][/QUOTE] Ja zawsze mowie jaki wlasciciel taki pies;) Quote
Pegaza Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='dysia-u']Cześć Daria. Nie żal ci było dtrugiej oddać? .Dobrze że Mejsi nie będzie mamą bo ja bym chyba nie oddała. Hihi a jak mój młodszy tak powiedział to się wkurzałam że żadnej hodowli w chacie nie będzie. Co dzis gotujesz? ja nie mam pomysła.[/QUOTE] Ula zal? to byla rozpacz,jakby mi dziecko zabrali, przezylam to raz i wiecej juz nie chce przez to przechodzic..za miekka jestem na takie rozstania;) byl okres po oddaniu ze bardzo dlugo ją oplakiwalam:roll: [quote name='karkakarka']Hej :) A mi się wydaje - inaczej niż Joli- , że znów siostra Liv podobna do niej :roll:[/QUOTE] Znaczy do kogo podobna? bo nie kumam..:roll: Quote
Pegaza Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Aa Ula obiad to ja mialam juz wczoraj ugotowany zeberka w sosie i kapusta z ziemniakami zmieszana u nas to pankralt czy jakos tak to sie pisze..;) Quote
*Jot* Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Pegaza']Cze Jola poludniowo:eviltong: Alis raczej nie podobna do Liv roznia sie wzrostem, jest mniejsza od Liv a w miocie byla wieksza i grubszej kosci ..przekonalam sie ze ta wagowo wieksza wcale nie musi byc w przyszlosci duza..rozni sie kolorkiem ale na pysiu i lapkach, Livka jest bardziej zlota:)aa i pycholek ma dluzszy..charakterek ma lagodniejszy ale szczekliwosc mają z Liv taką samą hihi fotki gdzies mam poszukam Cze Jola ponownie:) obiad ja mialam od wczoraj hehe [/QUOTE] No to chyba dobrze mi się wydawało,że nie są podobne ;) Dawaj zdjęcia :multi: A ja obiadu tez nie gotuję bo mój M jeszcze w domu i on gotuje :evil_lol: Cze Daria ponownie :lol: Quote
Magda Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Jejku, jakie fajne pycholki małe! Nigdy nie widziałam tych zdjęć :loveu: Cześć wszystkim! Wpadłam, żeby nie było, że nie mam czasu hihi Quote
dzasta Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Śliczne zdjęcia i ile z Somą moją ulubioną :) Taka Soma klon pewnie się u nas pojawi jak się już przeprowadzimy bo to jest marzenie wielkie mojego męża :) Ja paneli nie mam ale za to ściany brudne do wysokości staffików dobrze że one kurduple są hehe Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia Somy z maluchami :) Quote
Pegaza Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='jot11']No to chyba dobrze mi się wydawało,że nie są podobne ;) Dawaj zdjęcia :multi: A ja obiadu tez nie gotuję bo mój M jeszcze w domu i on gotuje :evil_lol: Cze Daria ponownie :lol:[/QUOTE] Ale Ci dobrze jak ci obiad podstawi pod nos;) [quote name='Magda']Jejku, jakie fajne pycholki małe! Nigdy nie widziałam tych zdjęć :loveu: Cześć wszystkim! Wpadłam, żeby nie było, że nie mam czasu hihi[/QUOTE] No widzi Magda to wrescie mialas okazje zobaczyc, bo juz kiedys kilka wstawialam:).. [quote name='dzasta']Śliczne zdjęcia i ile z Somą moją ulubioną :) Taka Soma klon pewnie się u nas pojawi jak się już przeprowadzimy bo to jest marzenie wielkie mojego męża :) Ja paneli nie mam ale za to ściany brudne do wysokości staffików dobrze że one kurduple są hehe Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia Somy z maluchami :)[/QUOTE] Justyna obys trafila na taką grzeczną jak Soma;) ciesze sie ze sie podobają:) Quote
Pegaza Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 No to jakies fotki ;) ale jak bedziecie miec dosc to mowcie..:roll: Livi:loveu: [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Obraz070.jpg[/IMG] tu juz wie po co są ząbki;) [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Obraz061.jpg[/IMG] tutaj ladnie pozuje:) [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Obraz027.jpg[/IMG] hihih [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Obraz031.jpg[/IMG] Quote
FREDZIU Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Witam i pozdrawiam, ale piekniutkie maleństwa, co też się tu porobiło, troszkę nas nie było i dogo nie moge poznać, tyle dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Pegaza Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='FREDZIU']Witam i pozdrawiam, ale piekniutkie maleństwa, co też się tu porobiło, troszkę nas nie było i dogo nie moge poznać, tyle dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Ale to nie sa nowe dzieci tylko stare dzieci;) tutaj sa fotki z ich lat dzieciecych;) nowe foty na poprzedniej stronie:) Quote
Doti1986 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Jejku jaka mała śliczna kluseczka aż mam ochotę w ten pycholek malutki ja ugryźć:) Aż zachciało mi się znów małej kluseczki w domu:) Quote
Pegaza Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='Doti1986']Jejku jaka mała śliczna kluseczka aż mam ochotę w ten pycholek malutki ja ugryźć:) Aż zachciało mi się znów małej kluseczki w domu:)[/QUOTE] Doti ja tez spojrzalam na fotki i potem na Liv ktora mi siedzi na kolanach i az sie zal zrobilo ze ona juz nie taka malutka;) stopniowo fotki wklejam az do ich narodzin... Quote
*Jot* Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Dawaj Daria zdjęcia,jak najwięcej :multi: Fajnie jest mieć takiego malucha,ja mam teraz Apka,ale już myślę jak będzie smutno jak już urośnie :-( i nic mini nie będzie biegało :roll: Quote
iwa63 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Witam małe piękności i dużą piękność też, fajne focie,miło jest powspominać takich szczylków no to zdjęcie mnie rozbroiło [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/pipunia60.jpg[/url] taka cudna Pipuńka Quote
Marzena* Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Cze Daria wpadłam się przywitać póki mam jeszcze dostęp do neta ;) Od poniedziałku to już chyba będzie dłuższa cisza :( Quote
dysia-u Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Daria aleś tymi fotkami przywołała żal za czasami kiedy to były takie śliczne kuleczki. Ale mówiąc szczerze teraz lubią ją jeszcze bardziej. Wpasowała się tak w naszą rodzinę że tworzymy jedną całość. A z wiekiem robi sie coraz fajniejsza Quote
Pegaza Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='jot11']Dawaj Daria zdjęcia,jak najwięcej :multi: Fajnie jest mieć takiego malucha,ja mam teraz Apka,ale już myślę jak będzie smutno jak już urośnie :-( i nic mini nie będzie biegało :roll:[/QUOTE] No taki szczeniak zawsze duzo radosci wnosi do domu:) sie nie martw to se kupisz nastepnego:eviltong: [quote name='iwa63']Witam małe piękności i dużą piękność też, fajne focie,miło jest powspominać takich szczylków no to zdjęcie mnie rozbroiło [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/pipunia60.jpg[/url] taka cudna Pipuńka[/QUOTE] Hej Iwa :) teraz tylko fotki nam zostalo ogladac i powspominac..;) [quote name='Viky i Ja']Cze Daria wpadłam się przywitać póki mam jeszcze dostęp do neta ;) Od poniedziałku to już chyba będzie dłuższa cisza :([/QUOTE] Cze Marzena:) dluzsza powiadasz hmm szkoda noo ale czas szybko leci wiec sie nie obejrzysz i znow bedziesz klikac..:) [quote name='dysia-u']Daria aleś tymi fotkami przywołała żal za czasami kiedy to były takie śliczne kuleczki. Ale mówiąc szczerze teraz lubią ją jeszcze bardziej. Wpasowała się tak w naszą rodzinę że tworzymy jedną całość. A z wiekiem robi sie coraz fajniejsza[/QUOTE] Ula zawsze mozesz dokupic jeszcze taką malą kuleczke;) miejsca macie sporo w domu..;) Quote
karkakarka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Pegaza'] Znaczy do kogo podobna? bo nie kumam..:roll:[/QUOTE] :) no że podobna do Livki :) nie do Joli hihi Quote
*Jot* Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Cześć Daria :multi: Co robisz? Obiad ugotowany już? Co będziesz jadła? Ciekawska jestem :eviltong: No i liczę na foteczki :loveu: Quote
dysia-u Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 ja tez ciekawa co na obiad. Nie mam pomysłu , a smak mam hihi Quote
Nati28 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Obraz031.jpg[/url] jaka slodka :loveu: Quote
chrupcia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Witam:) ale dwie pociechy w domu miałas:) ja tez taka chce...:( ale zobaczymy moze i mi sie uda;) OBY!!:) bo jak nie to zwariuje... Pozdrawiam:) Quote
*Jot* Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 DARIO,gdzie Ty jesteś???? :-( Będziesz jak mnie już nie będzie :-( Quote
Recommended Posts