*Jot* Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [quote name='dysia-u']Daria , gdzieś jest?! Ty tak na długo nie opuszczasz dg[/QUOTE] No właśnie laska gdzie Jesteś? Noc się zbliża a Ciebie nie ma :shake: Quote
karkakarka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 W ogóle dziś jakoś taka cisza na dg :roll: Całuski i mizianka dla Pipi :D jak ona się czuje? Quote
dzasta Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Może zasypało wszystkich ? U nas jest śniegu tyle że moje kurduple staffiki nurkują całe czasem tylko końcówki uszów widać :) Jak tam Pipi i tak na poważnie gdzieś Ty zaginęła? Quote
*kleo* Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Daria, jestem w szoku, cały dzień nie było mnie na dogo, myślałam, że ze 4 strony będę musiała nadrobić, a tu co? Gdzie jesteś? Quote
*Jot* Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [B]Dario gdzie Jesteś! Wracaj!!!![/B] :cool3: Quote
Pegaza Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Dziewczyny !! buu strace z Wami kontakt wieczorny bo laptop mi sie sfajczyl juz na maxa.:-(. wczoraj az mnie nosilo nawet nie wiedzialam ze jestem taka uzalezniona od niego..:roll: fakt mam jeszcze jeden komp ale na nim gra moja cora w simsy:roll: wiec bede wchodzic jedynie z rana na neta jak ona bedzie w szkole..dopoki moj laptop do mnie nie wroci..a zapewne to bedzie trwalo z miesiac..mam nadzieje ze ten ktos kto go bedzie naprawial nie wykorzysta moich adresow,poczty w inny sposob.:roll:..tam sa wszystkie fotki i wsio potrzebne rzeczy.. u nas pogoda paskudna to co sie roztopilo dzis zamarzlo wiec sie chodzi jak po lodzie,dziewczyny moje nawet po tym chodzic nie umia, lapy sie rozjedzająa u Pipi wsio oki:) Pozdrawiam Was serdecznie i do zobaczenia rano jutro:loveu: Quote
Doti1986 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 No to mizianko dla wszystkich dziewczyn i oby laptop szybko wrócił z naprawy:) Quote
*Jot* Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Daria,ale Ty nie masz pojęcia jak nam Ciebie brakuje na dg :-( Dobrze,że chociaż rano będziesz :) Quote
dzasta Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 O to dobrze że wszystko ok! No człowiek uzależniony ja się przekonuje o tym zawsze jak jestem w szpitalu i nie mam kompa :) Quote
Pegaza Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Wpadlam na chwile bo cora na dworze wiec wykorzystalam okazje:eviltong: Jola tylko sie nie odzwyczajaj odemnie;) u nas zima wrocila na calego doslownie tak zasypalo ze dziewczyny chodzic znow nie umialy ale po sniegu heh a teraz ide szybciutko przejrzec niektore galerie:) Quote
pycia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Witamy niedzielnie:) u nas też pełno śniegu Quote
Nati28 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Hey :) dobrze Ciebie rozumiem bo ja tez jestem uzalezniona od internetu ;) Quote
iwa63 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Witamy wieczorkiem ja tez bez kompa nie mogę,życzę Ci szybkiego powrotu do laptopika Quote
Pegaza Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Witam Was lachonki:) laptop juz oddany,znajoma mnie pocieszyla ze na laptop czekala 3 miesiecy -zalamka buu oby czekalam jak najkrocej.. wpadne do Was jutro z rana:) Quote
Doti1986 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='Pegaza']Witam Was lachonki:) laptop juz oddany,znajoma mnie pocieszyla ze na laptop czekala 3 miesiecy -zalamka buu oby czekalam jak najkrocej.. wpadne do Was jutro z rana:)[/QUOTE] Będziemy czekać:) Quote
*kleo* Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='Pegaza']Witam Was lachonki:) laptop juz oddany,znajoma mnie pocieszyla ze na laptop czekala 3 miesiecy -zalamka buu oby czekalam jak najkrocej.. wpadne do Was jutro z rana:)[/QUOTE] Ja na swój czekałam 3 tygodnie, więc życzę Ci, żebyś czekała max. tyle co ja. I ani dnia dłużej :) Quote
*Jot* Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='*kleo*']Ja na swój czekałam 3 tygodnie, więc życzę Ci, żebyś czekała max. tyle co ja. I ani dnia dłużej :)[/QUOTE] A ja Ci życzę jeszcze krótszego oczekiwania :p Cześć laska,pusto bez Ciebie :-( Quote
Pegaza Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 A kuku.:eviltong: wpadlam na chwile a potem mykam do kuchni cos mi sie powalilo z klawiatura zamiast z wchodzi mi y jak mam to zmienic: i pztajniki sie tey zgubily.. Quote
Pegaza Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 juz opanowalam num lock mialam wlaczony;) Quote
Pegaza Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Czas pokaze fajnie ze mi zyczycie dobrze:) dzieki :loveu: a teraz ide bo tu z rana nikogo nie ma buu Quote
karkakarka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Jak ci się to kiedyś zrobi to wciśnij jednocześnie ctrl i shift :D A w ogóle to cześć :D Quote
karkakarka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Kaj te fotki Pipi?? nim lock jest odpowiedzialny za klawiaturę z numerkami po prawej stronie, nim włączasz i wyłączasz ją :) Quote
Pegaza Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Cieniu jo sam ogupieja na tym kompie neta nie mialam wsio fotki byly juz zaladowane i mi net zniknal..wrr chwila zara byda Quote
Pegaza Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Specjalnie dla Kariny;) tutaj widac te jasne oczy.. [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/pipunia42.jpg[/IMG] od malego lubila pluszaki;) [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/pipunia25.jpg[/IMG] i nie tylko to polubila:evil_lol: [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/pipunia31.jpg[/IMG] mala Pipi:loveu: [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/pipunia27.jpg[/IMG] a tutaj juz troszke wieksza 3 miesiace miala:) [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/pipunia60.jpg[/IMG] Quote
Pegaza Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Czy widzicie cale fotki czy uciete bo ja tu widze poucinane foty:roll: Quote
Recommended Posts