*Jot* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 No to Twój mąż albo chce usiąść do kompa,że Ty znikniesz,albo........... :calus: :siara::siara: Quote
Pegaza Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Jola ales domyslna hihi Doti to napewno z swinią wroci od T :evil_lol: a ja wrocilam z swetrem...:D Quote
*Jot* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 No dobra domyślna,ale pierwsze czy drugie :evil_lol: A Doti to,żeby z T nie wróciła czasami :diabloti: Quote
Pegaza Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Hahah narazie komp jest moj wiec....;) No albo zeby tam na stale nie zostala:D Quote
*Jot* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Oj,żeby nie została.Do nas musi wrócić :lol: No to wybieram u Ciebie opcję drugą :eviltong: Quote
Pegaza Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 No i Marzena tez..co jej sie tam u rodzicow za bardzo nie spodoba;) no to jak wybralas to ja ide..:eviltong: milego wieczoru:buzi: Quote
*Jot* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Bardzo miłego wieczoru i jeszcze milszej nocki :cool3: Też zaraz znikam :scared: Quote
Nati28 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 [quote name='jot11']Daria czy jeszcze spisz? :evil_lol:[/QUOTE] Napewno nocke odsypia :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Nie spie i nic nie odsypiam heh ale mialam chec sie polozyc ale caly dzien przedemna;) Quote
Doti1986 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Witamy:) Wróciłam i przez najbliższe pół roku wyjazdu nie planuję;) Zmęczona tymi świętami jestem;( Quote
Pegaza Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Witaj Doti utrudzona podroza i wizytą u T;) Quote
megi82 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 witam po świątecznie-sprawdzam u was czy macie siły się ruszać ;p...ja mam ale takie minimalne ;D Quote
*Jot* Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 [quote name='Nati28']Napewno nocke odsypia :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Pegaza']Nie spie i nic nie odsypiam heh ale mialam chec sie polozyc ale caly dzien przedemna;)[/QUOTE] Natalio,Daria na pewno odsypia,tak nam tylko wciska,że nie :evil_lol: Cześć Daria :multi: Quote
Pegaza Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Ta jeszcze sie nawet nie polozylam.. kapalam wszystkie psy.. potem po kapaniu Somy trzeba bylo poodkurzac i powycierac cale mieszkanie,pranie zrobilam..normalny dzien juz dla mnie...teraz se pierogi wstawilam bo juz na rolady, schaby, kluski patrzec nie moge...:) a potem biore knige i ide sie polozyc i poczytac..:eviltong: Quote
megi82 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 o kapanko było ;D ja swoje prałam w czwartek rano i codziennie po spacerze łapki myję-więc jeszcze wyglądają fajno-mam nadzieję,że to czw.dadzą radę Quote
*kleo* Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 [quote name='Pegaza']a potem biore knige i ide sie polozyc i poczytac..:eviltong:[/QUOTE] Ja też mam taki plan na dziś :) Cześć :multi: Quote
PositiveThought Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wpadłam w odwiedzinki :loveu: Ja też mogę sobie dopiero teraz trochę odpocząc, bo w tym roku cale święta rodzinka u nas spędzała :shake: Masakra, posprzątac przed, sprząta w trakcie, posprzątac po gościach... Ale psiaki zadowolone z towarzystwa :) Quote
dysia-u Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 cześc Daria schabów dość!!! mój najmłodszy wynudził na obiad... pierogi z serem. Cały tydzień pewnie pociągniemy najarsko bo po mięsie narasta agresja hihi Quote
Pegaza Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 [quote name='megi82']o kapanko było ;D ja swoje prałam w czwartek rano i codziennie po spacerze łapki myję-więc jeszcze wyglądają fajno-mam nadzieję,że to czw.dadzą radę[/QUOTE] A to moje byly kąpane tydzien temu, Soma miala byc kapana na swieta, ale juz z nia nie zdazylam wiec dzis mialam chwile to ją wyszorowalam:) [quote name='*kleo*']Ja też mam taki plan na dziś :) Cześć :multi:[/QUOTE] Cze moj wypalil nawet sie zdrzemnelam troche;) [quote name='pycia']Witamy popołudniowo:)[/QUOTE] Hej Pyciu prawie wieczorowo:) [quote name='PositiveThought']Wpadłam w odwiedzinki :loveu: Ja też mogę sobie dopiero teraz trochę odpocząc, bo w tym roku cale święta rodzinka u nas spędzała :shake: Masakra, posprzątac przed, sprząta w trakcie, posprzątac po gościach... Ale psiaki zadowolone z towarzystwa :)[/QUOTE] Cze Atka:) no to mialas swieta takie rodzinne, w koncu nowa chalpa wiecej miejsca to i gosci przybywa;) [quote name='dysia-u']cześc Daria schabów dość!!! mój najmłodszy wynudził na obiad... pierogi z serem. Cały tydzień pewnie pociągniemy najarsko bo po mięsie narasta agresja hihi[/QUOTE] Cze:) masz racje wsio mnie brzydzi w tej lodowce, ale wiesz na co mam smaka na lody i jogurt i chyba zara po to skocze do Biedronki bo dzis juz wsio otwarte chyba nie.?.:roll: Quote
iwa63 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Witam poświątecznie Ja tez dzisiaj leniuchuję i fotki bym jakieś obejrzała... Quote
Recommended Posts