*Jot* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Viky i Ja']Postaramy się ;)[/QUOTE] Staramy się :eviltong: Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ale ładnie się postarałyśmy ;) Galeria ani drgnęła :evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Znowu musiałam się wylogować bo mi zamuliło dogo :angryy: [B]Dobranoc Dario,do jutra.[/B]:multi::multi: Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 To tak jak i u mnie..tylko mnie wywalilo..chyba mają nas tu dosyc hahah pa kociku:) Quote
*kleo* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Mi też dogo zamula, a Gracka drepcze i tylko patrzy czy już się kładę, więc spadam. Dobranoc kobity kochane :p (już się z Wami wszystkimi u Darii pożegnam, bo jak mi się znowu net zatnie to padnę) Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ja też przyszłam sie pożegnać z tego samego powodu :( Dobranoc :loveu: Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 No to ja sama tu nie bede wiec tez ide dobrej nocy dziewczynki:bye: Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Pegaza']No to ja sama tu nie bede wiec tez ide dobrej nocy dziewczynki:bye:[/QUOTE] No to jeszcze raz [B]Dobranoc Dario[/B] :loveu: Quote
*Jot* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Cześć Dario :multi::multi: Wczoraj się żegnałam (dwa razy!)dzisiaj się witam :multi::multi: No i tradycyjnie: [B]Poniedziałek,[/B] paznokcie. [B]Wtorek-[/B] fryzjer. Jak spałaś? Straszyło? :pissed::pissed::pissed: Quote
Doti1986 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Witamy się porannie jak się spało?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Cze niedzielne Doti i Jola:loveu: nie straszylo..:evil_lol: wstalam spuchnieta u Ciebie Jola napisalam o tym... Doti chyba spalam dobrze ;) dzis z moim jade na zakupy jakies..narescie! a zara sie chyba zabiore za prasowanie a mam tego sporo..:roll: i nastepną pralke puszcze.... Quote
karkakarka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Hej dziewczynki porannie :) Wstałam dopiero i jeszcze nawet nie uczesana jestem a siedzę tu z wami :evil_lol: Ja dzisiaj też muszę jechać do marketu, choć wcale mi sięto nie uśmiecha, bo pewnie będzie masa ludzi:shake: Quote
Pegaza Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Jee a ja myslalam ze w niedziele to Ty tez w szkole siedzisz...:evil_lol: no odstoimy troche odstoimy.. ja to jade ale do Selgrosa... no szkoda ze my sie tu widziec nie mozemy chetnie bym Cie zobaczyla heh Quote
karkakarka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 wyglądam jak "idź stąd" [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] nic straconego :D Quote
Pegaza Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 no nie chcialabys mnie widziec wlasnie spojrzalam w lustro :D wlosy do mycia... stercza kokoty na glowie..:roll: Quote
karkakarka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] no to wyglądamy obie świątecznie heh :D Quote
tigrunia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Cze Daria :multi: Też bym musiała pranie zrobić ale woda mi w pralni zamarzła :mad: Będę musiała do mamy wieźć znów.. Choinkę dziś jadę kupić :multi: Quote
*kleo* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='karkakarka']:evil_lol: no to wyglądamy obie świątecznie heh :D[/QUOTE] A ja trzecia świąteczna, do teraz się nie uczesałam :evil_lol: Cześć Daria :multi: Quote
*Jot* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Daria :multi: Też bym musiała pranie zrobić ale woda mi w pralni zamarzła :mad: Będę musiała do mamy wieźć znów.. Choinkę dziś jadę kupić :multi:[/QUOTE] Też miałam dzisiaj jechać choinkę kupić,ale nie wyszlo :shake: Zawsze juz choinka stała ubrana bo mialam taką z lasu,ale w tym roku uparłam się,że chcę sztuczną i koniec :roll: Nie będą mi żadne igły spadały.:angryy: Jutro jadę po choineczkę :multi::multi::multi: Pranie dzisiaj też już mam zrobione :razz: Quote
dysia-u Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 a mnie w nosie gilga , kurcze czyżby katarzyna?! choinki jeszcze ni maaaa , mm nadal w domu obstawiony farmacja uuuu ale dobrze jakos idzie na to to może do świąt bedzie jak nowy hih Quote
Pegaza Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Witam wszystkich..:) ja do tej pory wygladam tak jak i rano a moze i gorzej..jak jechalam do sklepu to czape wlozylam i tak lazilam.. ja choinki tez nie mam..i jestem ciekawa kiedy ja kupimy wrrr wpadne moze potem.. Quote
*Jot* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Hej Daria wieczorkiem :multi: Co kupiłaś dobrego? :diabloti::diabloti: Quote
tigrunia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Cześć :multi: A ja już mam choinkę :loveu: Quote
Recommended Posts