Doti1986 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Pegaza']Znaczy wyjezdzacie na swieta? ja sie wlasnie dowiedzialam ze w tym roku T nas nie zaprasza a kij jej w oko ja na obiad wszystko mam..[/QUOTE] To masz taka kochaną T jak ja:evil_lol: Znaczy się ona się stara być miła ale widać że to takie udawane:roll: I szczerze powiem że nie bardzo się lubimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam nadzieję że w przyszłym roku święta będą w domu tylko we 3:evil_lol: Bez tej okropnej Czarownicy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Viky i Ja']Na pewno, w końcu to święta i trudno siedzieć cały dzień w necie :evil_lol: Co oczywiście nie przeszkadza "luknąć" choć na momencik :evil_lol:[/QUOTE] A ja będę w domu i będę tutaj na Was czekać z wytęsknieniem :loveu: Samiutka będę na dogo :-( Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Tak szczerze to moja T jest nawet ok, ale jej mężulek to porażka. On raczej nie kryje się z tym że mnie nie lubi bo jestem za pyskata i mam swoje zdanie i to często inne niż mąż a to już przestępstwo :evil_lol: Ja też oficjalnie go nie lubię o czym poinformowałam go jak zrobił mi awanturę podczas pobytu mojego m w Anglii. Od tego czasu staramy się nie wchodzić sobie w drogę i raczej nie dyskutować bo to grozi konfliktem zbrojnym :evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='jot11']A ja będę w domu i będę tutaj na Was czekać z wytęsknieniem :loveu: Samiutka będę na dogo :-([/QUOTE] Ja z Tobą zostanę, nigdzie nie jadę, teściów póki co nie posiadam, więc nic mi w zaglądaniu na dogo nie przeszkodzi, nawet mój brat, bo dorobiliśmy się routera i teraz on siedzi przy lapku a ja mam swój komp :) Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='jot11']A ja będę w domu i będę tutaj na Was czekać z wytęsknieniem :loveu: Samiutka będę na dogo :-([/QUOTE] Jolu ja Cię odwiedzę :) Ale przecież Ty masz się mężusiem cieszyć (i korzystać) :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Doti moja mnie przed slubem nie zaakceptowala i to mi twarz wykrzyczala...wiec po slubie tez nie ma sielankowo...tak jak mowisz na pokaz ... Jola z mezem bedziesz wiec nie sama:eviltong: Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 O Marza a moj tesc to myslalam ze przez caly czas ze jednak trzymie moja strone niestety w tym roku w walentynki (pamietna data) przekonalam sie ze jednak nie.. Quote
*Jot* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Viky i Ja']Jolu ja Cię odwiedzę :) Ale przecież Ty masz się mężusiem cieszyć (i korzystać) :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Marzenko widzę,że tylko o tym myślisz :evil_lol::evil_lol: Klaudia bedzie na dogo :multi: Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='jot11']Marzenko widzę,że tylko o tym myślisz :evil_lol::evil_lol: Klaudia bedzie na dogo :multi:[/QUOTE] ja tez o tym pomyslalam ale Ty mnie znow nie zauwazasz...:razz: Quote
*Jot* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Pegaza']ja tez o tym pomyslalam ale Ty mnie znow nie zauwazasz...:razz:[/QUOTE] Że ja Ciebie nie zauważam ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Tak to jest? Jak możesz? :-( Nigdy bym nie śmiała Ciebie nie zauważyć Dario :-o :placz::placz::placz: Quote
Doti1986 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 U nas dokładnie było tak samo nie ukrywała się że się jej nie podobam i że mnie nie lubi bo też jestem pyskata i mam swoje zdanie i nie bardzo da się mną kierować:evil_lol: A jej cenne porady miałam w poważaniu w d..... U nas to był taki konflikt że przez ponad pół roku się nie widziałyśmy:evil_lol: I jakoś nie tęsknię za tym aby się z nią co tydzień widzieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hehehe po naszych kłótniach mój mąż wkroczył do akcji i zabronił matce do mnie dzwonić , pisać smsy a nawet na gadulcu gadać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powiedział że albo będzie dla mnie miła albo nie będzie się widywać ze mną a tym bardziej z nim i przez ponad pół roku była błoga cisza. Aż do wakacji kiedy to nagle "zapałała" miłością do mnie i stała się strasznie miła i pomocna:angryy: Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 No dobra juz dobra nie plakusiej:evil_lol: Doti ja mojej od sierpnia nie widzialam..tescia tak bo moj go czasem zabiera na roboty remontowe... Quote
Doti1986 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Nie płakusiam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko nie wiem jak my w Wigilie usiądziemy przy jednym stole a tym bardziej opłatkiem się połamiemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Że o dawaniu prezentów nie wspomnę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tym bardziej że jej kuchnia mi strasznie nie pasuje i na prawdę nic co przygotuje nie jest dla mnie zjadliwe:diabloti: Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='jot11']Marzenko widzę,że tylko o tym myślisz :evil_lol::evil_lol: Klaudia bedzie na dogo :multi:[/QUOTE] Jolu a o czym ja myślę :evil_lol: ???? Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Doti ale to bylo do Joli z tym nie plakusiej heheh no fakt jak sie tu polamac oplatkiem i znow bedzie sztucznie... no wlasnie Marza myslisz o tym co i ja:) Quote
*Jot* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Viky i Ja']Jolu a o czym ja myślę :evil_lol: ????[/QUOTE] [quote name='Pegaza']Doti ale to bylo do Joli z tym nie plakusiej heheh no fakt jak sie tu polamac oplatkiem i znow bedzie sztucznie... no wlasnie Marza myslisz o tym co i ja:)[/QUOTE] Już ja wiem o czym Wy myślicie :mad::mad: Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='jot11']Już ja wiem o czym Wy myślicie :mad::mad:[/QUOTE] O czym ??? Napisz sprawdzimy czy masz rację :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 No nie badz taka wstydliwa..w koncu kiedys musisz te potrzeby uzyc:diabloti: Quote
*Jot* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 No myślę,że myślicie co zrobić abym w Święta nie była sama na dogo :eviltong: Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='jot11']No myślę,że myślicie co zrobić abym w Święta nie była sama na dogo :eviltong:[/QUOTE] A bardziej szczegółowo ??? Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 O szczegoly to zadba ta druga osoba Jola ma tylko zadbac zeby nie byla sama:) ide sie myc... Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Tylko prosze nie gadajcie tyle, zrobcie sobie klatke STOP bo potem bede miec duzo nadrabiania i to sie tyczy wszystkich galerii :evil_lol: juz lece do lazienki...przyde sie z Wami pozegnac.. Quote
Recommended Posts