Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A zaprosi ktoś głodomoro - studenta na obiad? :D Jak możecie pisać o takich dobry rzeczach tak publicznie...

A ja nie wiem co to dzienniczek. U nas takiego czegoś się nie stosowało. Rodzice dowiadywali się o ocenach na wywiadówkach/ode mnie.

Miłego dzionka!

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daria ta twoja galeria to sie powinna nazywać "smakowita galryjka"
Same dobre rzeczy. A może masz jakieś pomysły na żarełko dla chłopca co nie cierpi mięsa? Mój nie lubi. Może przez to że ma apartat stały na żębach a może dlatego że my się nim zajadamy. nie ma świadomości wegetariańskiej tylko po prostu nie lubi i konieć

Posted

Cze Klaudia Natala Marzena Magda i Ula:)

dzis na obiad byl zur:)

co do Sosnowca Marzena to niby to slask ale hmm my juz na nich inaczej mowimy hehe

Ty a hamburgery lubi Ula?:)

Posted

[quote name='Pegaza']
czekaj czekaj i przyjdzie na Ciebie pora sie nie boj...:eviltong:
[/QUOTE]

oby! :evil_lol:

jutro robię rolady śląskie, i kluski do tego :loveu:
tak by było na niedzielę i na poniedziałek! i chyba kapustę czerwoną do tego zrobię...

Posted

no ja zrobie pieczen, kapuche czerwona tez i kluchy...
bo w poniedzialek bede miec w domu bajzel i bez wody bede i rury kanalizacyjnej w pionie bo bede nam wszystkim wymieniac...wiec musze miec obiad jakis gotowy....

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Klaudia Natala Marzena Magda i Ula:)

dzis na obiad byl zur:)

co do Sosnowca Marzena to niby to slask ale hmm my juz na nich inaczej mowimy hehe

Ty a hamburgery lubi Ula?:)[/QUOTE]

No to teraz mnie zaintrygowałaś :) To jak mówicie ???...

Posted

Cześć Daria i reszta rodzinki! [B]Tereska[/B] przyszła Cię tylko pozdrowić z rana:diabloti:
Ja dzisiaj o obiedzie nie myślę, bo załapałam się na imprezę andrzejkową. A tam same pyszności będą:eating:. Postanowiłam, że najem się na zapas na cały przyszły tydzień. A co? Kto głodnemu zabroni?:eviltong:

Posted

[quote name='Truska34']Cześć Daria i reszta rodzinki! [B]Tereska[/B] przyszła Cię tylko pozdrowić z rana:diabloti:
Ja dzisiaj o obiedzie nie myślę, bo załapałam się na imprezę andrzejkową. A tam same pyszności będą:eating:. Postanowiłam, że najem się na zapas na cały przyszły tydzień. A co? Kto głodnemu zabroni?:eviltong:[/QUOTE]

A ja muszę coś ugotować :(:(:( Jak ja tego nie cierpię :(:(:(

Posted

[quote name='Mała Rita']Cze Daria :) ja to nigdy pomysła nie mam co na obiad zrobic :)[/QUOTE]
Cze Asia:) a ja wieczorem juz mysle co bedzie trzeba kupic na obiad...

[quote name='madziasto4']Najlepiej to, na co ma się ochotę :grins:

Ja mam jutro mieloniaki. Fidlasta, wpadasz do mnie? :cool3:[/QUOTE]
Madzia karminadle mosz tak ja jo dzis zas bo zostaly...:)

[quote name='Viky i Ja']No to teraz mnie zaintrygowałaś :) To jak mówicie ???...[/QUOTE]

ehm no tak jak slazaki mowia na tych mieszkających w innych regionach np Warszawa...;)

[quote name='Truska34']Cześć Daria i reszta rodzinki! [B]Tereska[/B] przyszła Cię tylko pozdrowić z rana:diabloti:
Ja dzisiaj o obiedzie nie myślę, bo załapałam się na imprezę andrzejkową. A tam same pyszności będą:eating:. Postanowiłam, że najem się na zapas na cały przyszły tydzień. A co? Kto głodnemu zabroni?:eviltong:[/QUOTE]

Cze Tessa:eviltong: sie masz fajnie a ja siedze w domu moj w robocie buu
[quote name='Viky i Ja']A ja muszę coś ugotować :(:(:( Jak ja tego nie cierpię :(:(:([/QUOTE]

ja dzis mam obiad z przedwczoraj na szczescie ale juz kapuste ugotowalam na jutro bedzie i kwaszona chrzanowa i czerwona:)

Posted

To ja chyba też się na obiad wproszę, bo my sobie wczoraj zabalowałyśmy z dziewczynami andrzejkowo, więc w lodówce mamy światło, bo nie było komu zakupów zrobić :eviltong:

Posted

Cześć Daria. Jak otwieram drzwi twojej galerii to od razu taaaakie zapachy sie roznoszą że ...echhh! Napiekłam skrzydełek panierowanych , że to niby na jutro też ale gdzież tam!!!! zostało się jedno! Jutro rosołek, taki zółciutki z dużymi oczkami , pychoootka.

Posted

[quote name='jot11']Hej!
Chyba kiedyś sie wproszę do Ciebie na obiadek :evil_lol:
Wszystko smakowite gotujesz :lol:[/QUOTE]
Cze no wez a Ty no niby wsio niedobre gotujesz, nie wierze...tylko sie pochwal swoim daniem:)

[quote name='*kleo*']To ja chyba też się na obiad wproszę, bo my sobie wczoraj zabalowałyśmy z dziewczynami andrzejkowo, więc w lodówce mamy światło, bo nie było komu zakupów zrobić :eviltong:[/QUOTE]
Ups chyba tylko na rosolek zdazysz bo drugie danie juz zjedzone..:)

[quote name='dysia-u']Cześć Daria. Jak otwieram drzwi twojej galerii to od razu taaaakie zapachy sie roznoszą że ...echhh! Napiekłam skrzydełek panierowanych , że to niby na jutro też ale gdzież tam!!!! zostało się jedno! Jutro rosołek, taki zółciutki z dużymi oczkami , pychoootka.[/QUOTE]

Heja smaka Ci robie co :eviltong:
a w przyszlym tygodniu wyprobuje nowy przepis co dogomaniacka kolezanka robila swojemu A hihi ciekawe jakie wrazenie to wywrze na moim M:)

przed chwilą otwarly sie same drzwi wyjsciowe hmm jak to mowią bieda sie cisnie....albo straszy mnie...

Posted

[quote name='*kleo*']Rosołek jak najbardziej, uwielllbiaaam :loveu:[/QUOTE]

Dla Ciebie
smacznego:)
[IMG]http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/przepisy/zupy/rosolek_chupi/576989-1-pol-PL/rosolek_chupi_popup_watermark.jpg[/IMG]

Posted

Jakies starocie chyba nie wstawiane...

[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2667.jpg[/IMG]
moj pysiu:)
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2664.jpg[/IMG]

jako ze andzejki są. no to z tej okazji postawie Wam po kielonku mleka kokosowego:) mniam
[IMG]http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/przepisy/napoje/malibu/491960-1-pol-PL/malibu_popup_watermark.jpg[/IMG]