tigrunia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Pegaza']ja wchodze przez szybkie menu.. Madzia ja tego nie mam ...owszem pisze opcje zaawa... i co z tego jak klikam i nic nie dziala...[/QUOTE] Nie wiem co to szybkie menu :shake: Już wiem, że można wejść od razu klikajac na "ustawienia" :loveu: Daria mi działa chyba wszystko bez zarzutu :roll: Nie wiem czemu Tobie nie działa :shake: Może jeszcze dopracowują? :roll: Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 U gory Ci pisze szybkie menu..kliknij w to i powinien Ci wyjsc pasek..no czasem go przyslonią glupie reklamy...wrr Quote
tigrunia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 A już widzę .. faktycznie .. Właśnie - mi reklama też czasem wskoczy a przecie mam zapłacony abo :angryy: :mad: Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 A teraz se weszlam przez te ustawienia hehe no popatrz to mi dziala... Quote
madziasto4 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Mnie tam wszystko elegancko działa, wizualnie też mi odpowiada :lol: Początkowo trochę nieczytelne było dla mnie odróżnienie tematów przyklejonych od tych zwykłych i wątków przeczytanych od tych z nowymi postami. Może dopracują to jeszcze. Ale ogólnie nie narzekam. Są większe problemy na świecie niż szata graficzna forum :lol: Quote
Magda Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ja też mam problemy z rozróżnieniem kolorów wątków. Jak dla mnie to za szeroko jest, a kiedy edytuję post to zmniejsza mi się czcionka. Oślepnę normalnie :) Też się witam, tylko, że już nocną porą. Quote
Pegaza Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Czolem dziewczyny:) a ja jestem w trakcie gotowania na jutro obiadu..szałot bedzie i kotlety jutro na dzialce..:p napewno porobie nowe fotencje bo Liv I Pipi jada z nami:) a za chwile sie biore za odkurzanie.. Quote
dysia-u Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='tigrunia']Nagadane non limite :shake: :evil_lol: W subskrybcje to ja póki co wchodzę tak : u góry po prawej "Twój profil" i wtedy się pojawia "panel kontrolny" też u góry po prawej - no i wsio jest :loveu: Nie wiem czy jest jakiś szybszy sposób jak przedtem :cool1 :mad:[/QUOTE] na dole pisze "galeria" klikam i wyskakuje "subskrypcja' ale jak długo tak będzie , kto to wie?! Quote
dysia-u Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Daria , a co to szałot? ja się dzis narobiłam w ogrodzie , zobaczysz co to działeczka, oj zobaczysz Quote
Marzena* Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Hej Daria :) A Ty co tak cicho dziś siedzisz ??? Quote
Doti1986 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 No właśnie cisza, pustki co to za brak życia?:( Quote
tigrunia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='dysia-u']Dariaaaa walcz!!![/QUOTE] :evil_lol: Cześć Daria :multi: Quote
ewa2909 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='dysia-u']Dariaaaa walcz!!![/QUOTE] Ja też prubuje walczyć Quote
FREDZIU Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Cześć wam, pozdrawiamy was serdecznie, my tez walczymy bez skutku, mamy takie same problemy, ale my nie mamy nawet emotek!!!!!!!!! Quote
dysia-u Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='FREDZIU']Cześć wam, pozdrawiamy was serdecznie, my tez walczymy bez skutku, mamy takie same problemy, ale my nie mamy nawet emotek!!!!!!!!![/QUOTE] kliknij na "opcje zaawansowane" tam były ukryte / jeszcze jakiś czas temu , ale czy nadal są??!!/ Quote
dysia-u Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 w opcjach zawansowanych jest pełno łebków:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Nati28 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Witam w niedzielny wieczor i pozdrawiam :) Quote
Pegaza Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Cze wszystkim:) pisalam cytaty ale jak mnie po raz enty wywalilo dalam se spokoj wrrr cicho bylo bo na dzialce bylam,fotek niet baterie padly a wymieniac mi sie nie chcialo.. jedna od Liv mam... a potem jazdy mialam po miescie w ktorym bede zdawac.. a teraz ide Liv kapac bo wyglada tragedia po tej dzialce bay:) nie potrafie wyslac wiadomosci u siebie na galerii Quote
Pegaza Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 teraz sie udalo ale co chwile mnie wywala z dogo wrr Quote
Recommended Posts