Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']ja wchodze przez szybkie menu..

Madzia ja tego nie mam ...owszem pisze opcje zaawa... i co z tego jak klikam i nic nie dziala...[/QUOTE]
Nie wiem co to szybkie menu :shake: Już wiem, że można wejść od razu klikajac na "ustawienia" :loveu:

Daria mi działa chyba wszystko bez zarzutu :roll: Nie wiem czemu Tobie nie działa :shake: Może jeszcze dopracowują? :roll:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie tam wszystko elegancko działa, wizualnie też mi odpowiada :lol:
Początkowo trochę nieczytelne było dla mnie odróżnienie tematów przyklejonych od tych zwykłych i wątków przeczytanych od tych z nowymi postami.
Może dopracują to jeszcze. Ale ogólnie nie narzekam. Są większe problemy na świecie niż szata graficzna forum :lol:

Posted

Ja też mam problemy z rozróżnieniem kolorów wątków. Jak dla mnie to za szeroko jest, a kiedy edytuję post to zmniejsza mi się czcionka. Oślepnę normalnie :)

Też się witam, tylko, że już nocną porą.

Posted

Czolem dziewczyny:)

a ja jestem w trakcie gotowania na jutro obiadu..szałot bedzie i kotlety jutro na dzialce..:p
napewno porobie nowe fotencje bo Liv I Pipi jada z nami:)

a za chwile sie biore za odkurzanie..

Posted

[quote name='tigrunia']Nagadane non limite :shake: :evil_lol:

W subskrybcje to ja póki co wchodzę tak : u góry po prawej "Twój profil" i wtedy się pojawia "panel kontrolny" też u góry po prawej - no i wsio jest :loveu: Nie wiem czy jest jakiś szybszy sposób jak przedtem :cool1

:mad:[/QUOTE]

na dole pisze "galeria" klikam i wyskakuje "subskrypcja' ale jak długo tak będzie , kto to wie?!

Posted

[quote name='FREDZIU']Cześć wam, pozdrawiamy was serdecznie, my tez walczymy bez skutku, mamy takie same problemy, ale my nie mamy nawet emotek!!!!!!!!![/QUOTE]
kliknij na "opcje zaawansowane" tam były ukryte / jeszcze jakiś czas temu , ale czy nadal są??!!/

Posted

Cze wszystkim:)
pisalam cytaty ale jak mnie po raz enty wywalilo dalam se spokoj wrrr
cicho bylo bo na dzialce bylam,fotek niet baterie padly a wymieniac mi sie nie chcialo..
jedna od Liv mam...
a potem jazdy mialam po miescie w ktorym bede zdawac..
a teraz ide Liv kapac bo wyglada tragedia po tej dzialce
bay:)
nie potrafie wyslac wiadomosci u siebie na galerii