Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cze Fredziu:loveu:

to jest domek murowany:p
byly foty ale je po namysle zdjelam..:roll:

aa kto mi powie czy na 2 jezdzie byl juz w wiekszym miescie?
ja sobie dzis km nabilam niezle:p katowice centrum, chorzow stary, Swietochlowice, Bykowina...i wsie ronda po drodze jakie sa do mnie :roll::p bo z tego co podpytalam to inne kolezanki tak nie mialy w innych szkolach jazdy..na ogol jezdzily po bocznych drogach lub placyku manewrowym..a na wieksze miasto wybraly sie po ilus tam wyjezdzonych godzinach..

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cze Daria :loveu:No normalnie foteczek działkowych nie widziałam:mad::mad::mad:.Dobrze że Beata wstawiła linka to chociaz mogłamse popatrzeć na przystojnego rybaka:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ewa2909']Cze Daria :loveu:No normalnie foteczek działkowych nie widziałam:mad::mad::mad:.Dobrze że Beata wstawiła linka to chociaz mogłamse popatrzeć na przystojnego rybaka:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Cze Ewa:loveu:
Tadam jedna ostatnia fotka
powiedzmy ze zrobione od furtki tutaj widac prawą strone dzialki lewej nie widac..
chodnik pojdzie do przebudowania juz mamy pomysl na niego:) a i te roze wywale z boku alejki bo mi sie nie podobaja;)
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSC03219.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Viky i Ja']Witamy :loveu::loveu::loveu:.
Patrząc na Twoją działkę zaczynam zazdrościć:mad:. Aż mi trochę wstyd :evil_lol::oops:
Pozdrawiamy cieplutko :lol::lol::lol:[/QUOTE]

Viki mialam Cie zacytowaną ale jak foty usuwalam to i mi sie ciebie usunelo:roll:
ja tez zawsze zazdroscilam dzialek kolezanek wiec sie nie masz czego wstydzic:cool3:
teraz mam narescie swoja :loveu:

Posted

[quote name='dzasta']Bardzo fajna i chyba domek taki z pięterkiem :D
Szkoda że tamte foteczki wywaliłaś bo nie zdążyłam zerknąć...[/QUOTE]

a bo tak wyszlo.. :oops: z pieterkiem wlasnie foty byly pieterka i domu z boku...od strony oczka:cool1:

Posted

Daria byłam -widziałam i też zazdroszcze:oops::oops::oops:
Działeczka fajniutka,tak jak pisała Ula potrzeba troszke pracy przy niej ale to to już tylko przyjemność:loveu:
Domeczek tez fajniutki:loveu:

Posted

Witamy :multi:

[quote name='Pegaza']no Klaudia to masz usmiech jak z reklamy zapewne:p[/QUOTE]
Może i bym miała jakbym dłużej aparat ponosiła i przestała palić :evil_lol:

A działeczki zazdraszczam, my się póki co nie dorobiliśmy, Gracka miałaby gdzie poszaleć, a tak to tylko park na dobrą sprawę został :roll:

Posted

Hejka :)

[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2376.jpg[/url]
Fajny ten wędkarz, tylko trochę chudy :)

[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSC03219.jpg[/url]
A działeczka ładna i fajny ma murowany domek :loveu:
A dlaczego pousuwałaś inne zdjęcia :mad: inni widzieli a ja nie :placz:

Ps na drugich jazdach to placyk robiłam (zdawałam 12 lat temu) a do miasta to chyba na 10 jazdach dopiero mnie wziął :roll:

[COLOR=Cyan]I w sekrecie Viki i ja to Marzena[/COLOR] :lol:

Posted

Witamy się czwartkowo:loveu: A u nas od razu na pierwszą jazdę wyruszyliśmy po mieście:evil_lol: a później po godzince pojechaliśmy na trasę kazał mi się rozpędzić do 100km/h żebym poczuła adrenalinkę z szybkiej jazdy a nie tak jak przepisy nakazują po mieście:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cześć Daria :lol: objadłam się jak bąk faszerowaną papryką i nic mi się nie chce :shake: chyba tylko leżec pod kocykiem bo brrrr jak zimno na polu. W chacie pali sie kominek ale jakos niemrawo :angryy:

Posted

Ja na pierwszej godzinie zrobiłam 3 razy kółko wkoło placu i zaraz na miasto :cool1: Średnio mi się ten pomysł wtedy podobał no ale jakoś dałam rade :cool3:
Działencja elegancja francja :loveu: Fajnie się będziesz wczasowac :loveu:

[quote name='dysia-u']Cześć Daria :lol: objadłam się jak bąk faszerowaną papryką i nic mi się nie chce :shake: chyba tylko leżec pod kocykiem bo brrrr jak zimno na polu. W chacie pali sie kominek ale jakos niemrawo :angryy:[/QUOTE]
Mi też kurde coś niemrawo się pali w KOZIE :mad:

Posted

Cześć Wam! Załapałam się tylko na jedno zdjęcie działeczki:placz: Wygląda na to, że za późno przyszłam, co? A nam w tym roku dali ZA DARMO działeczkę, ale niezabudowaną:-( Więc w przyszłym czeka nas budowa altanki. Z każdym miesiącem jednak przybywa chętnych na grila i boję się, że jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie dom piętrowy wystawić;)
Miłego dnia!

Posted

Ty sie Daria cieszysz z działeczki (bo to taki zespół ogródkow działkowych tak? ), a my tylko czekamy, kiedy naszej sie pozbyc :lol:

Ja tak jak 2B, na pierwszej jezdzie zrobiłam parę kółek na placu, potrenowałam wlaczanie kierunkowskazów, ruszanie, hamowanie i po 10 minutach wyjechaliśmy na miasto.
A na drugiej jeździe juz rękaw robiłam.
Widocznie dobrze Ci idzie :) Gdybys sobie nie radziła dobrze, to by Cie na miasto nie wziął tak szybko.

Posted

[quote name='laurin']Cześc Daria:loveu:

no nie tyle było zdjęc a ja nie widziałam:obrazic: to nie sprawiedliwe:placz:

A jak jazdy:cool3:[/QUOTE]
Hej Ania:loveu: jeszcze kiedys je wstawie:cool1:
a jazdy spoko:cool1:

[quote name='Natalia&Lola']Pozdrawiamy:loveu:[/QUOTE]

Hej dziekuje za pozdrowienia rowniez pozdrawiamy:loveu:

[quote name='*kleo*']Witamy :multi:

Może i bym miała jakbym dłużej aparat ponosiła i przestała palić :evil_lol:

A działeczki zazdraszczam, my się póki co nie dorobiliśmy, Gracka miałaby gdzie poszaleć, a tak to tylko park na dobrą sprawę został :roll:[/QUOTE]

Cze:loveu: totez wlasnie psy beda miec tam raj w koncu:loveu:

Posted

[quote name='jot11']Cześć w czwartek :multi::multi::multi:[/QUOTE]

Hej wieczorne:loveu:

[quote name='karkakarka']Hejka :)

[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2376.jpg[/url]
Fajny ten wędkarz, tylko trochę chudy :)

[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSC03219.jpg[/url]
A działeczka ładna i fajny ma murowany domek :loveu:
A dlaczego pousuwałaś inne zdjęcia :mad: inni widzieli a ja nie :placz:

Ps na drugich jazdach to placyk robiłam (zdawałam 12 lat temu) a do miasta to chyba na 10 jazdach dopiero mnie wziął :roll:

[COLOR=Cyan]I w sekrecie Viki i ja to Marzena[/COLOR] :lol:[/QUOTE]

Dzieki za info:loveu:
cos tam jeszcze kiedys wstawie:cool1:
moja kolezanka tez dopiero po kilkunastu godzinach na miasto wyjechala...a prawko robila 1,5 roku temu

[quote name='Doti1986']Witamy się czwartkowo:loveu: A u nas od razu na pierwszą jazdę wyruszyliśmy po mieście:evil_lol: a później po godzince pojechaliśmy na trasę kazał mi się rozpędzić do 100km/h żebym poczuła adrenalinkę z szybkiej jazdy a nie tak jak przepisy nakazują po mieście:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Moj mi nie pozwala kaze przestrzegac przepisow:cool1:

Posted

[quote name='dysia-u']Cześć Daria :lol: objadłam się jak bąk faszerowaną papryką i nic mi się nie chce :shake: chyba tylko leżec pod kocykiem bo brrrr jak zimno na polu. W chacie pali sie kominek ale jakos niemrawo :angryy:[/QUOTE]

Cze Ula:loveu: za faszerowaną nie przepadam...
moze Twoja smaczniejsza niz moja kiedys tam zrobiona..;)

[quote name='tigrunia']Ja na pierwszej godzinie zrobiłam 3 razy kółko wkoło placu i zaraz na miasto :cool1: Średnio mi się ten pomysł wtedy podobał no ale jakoś dałam rade :cool3:
Działencja elegancja francja :loveu: Fajnie się będziesz wczasowac :loveu:

Mi też kurde coś niemrawo się pali w KOZIE :mad:[/QUOTE]

Cze Be:loveu:to tak jak i ja...mialas..fajnie ze sie podoba ale zapewniam ze zmiany znaczne beda wiec powinna wyjsc nam ladniejsza niz dotychczas:cool1:

[quote name='Truska34']Cześć Wam! Załapałam się tylko na jedno zdjęcie działeczki:placz: Wygląda na to, że za późno przyszłam, co? A nam w tym roku dali ZA DARMO działeczkę, ale niezabudowaną:-( Więc w przyszłym czeka nas budowa altanki. Z każdym miesiącem jednak przybywa chętnych na grila i boję się, że jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie dom piętrowy wystawić;)
Miłego dnia![/QUOTE]

Hej Truska jak jedna sa dwie :eviltong:
nam to nie grozi spania w domku jest dosyc wiec goscie moga przyjezdzac:evil_lol:

[quote name='madziasto4']Ty sie Daria cieszysz z działeczki (bo to taki zespół ogródkow działkowych tak? ), a my tylko czekamy, kiedy naszej sie pozbyc :lol:

Ja tak jak 2B, na pierwszej jezdzie zrobiłam parę kółek na placu, potrenowałam wlaczanie kierunkowskazów, ruszanie, hamowanie i po 10 minutach wyjechaliśmy na miasto.
A na drugiej jeździe juz rękaw robiłam.
Widocznie dobrze Ci idzie :) Gdybys sobie nie radziła dobrze, to by Cie na miasto nie wziął tak szybko.[/QUOTE]

a dlaczego Madzia? nie podoba Wam sie juz miec dzialke?albo szukacie cos innego...
tak to jest teren ogrodkow rekreacyjnych

Posted

Cze dziewczyny wieczornie:loveu:

wybaczcie ale mam problem z lapkiem sie nie chce laczyc z internetem:roll: i korzystam od cory a wiadomo ona tez chce na nim byc..wiec nie zdolam Was wszystkich odwiedzic na galeriach..:roll:

Madzia a co to jest rekaw?:roll:
no dzis se tez jezdzilam w miescie tylko spowrotem moglam jechac mniej uczeszczana drogą:lol:

jutro jade na dzialke sprzatac:roll::cool1: i wyrzucac niepotrzebne rzeczy po bylych wlascicielach:roll:
wiec pewnie na dogo pozno wpadne:cool1:

Posted

no, to się będzie grillować i smażyć na zonku w przyszłe lato...:loveu:
fajnie mieć taką działeczkę! my na razie mamy z moja mamą na współkę ale coś już Ona napomykała że da nam wolną rękę co do jej całości :lol:

co do jazd to na pierwszej godzinie jeździłam po naszej mieścinie a na trzecia godzinę już pojechałam do Opola...spocona po pięty ze strachu ale dałam radę :lol:
chyba w większości szkół tak robią, bo po co tracić godziny na wiejskie drogi jak i tak egzamin przecież zdaje się w ruchu miejskim :cool1:

Posted

[quote name='Kasia']no, to się będzie grillować i smażyć na zonku w przyszłe lato...:loveu:
fajnie mieć taką działeczkę! my na razie mamy z moja mamą na współkę ale coś już Ona napomykała że da nam wolną rękę co do jej całości :lol:

co do jazd to na pierwszej godzinie jeździłam po naszej mieścinie a na trzecia godzinę już pojechałam do Opola...spocona po pięty ze strachu ale dałam radę :lol:
chyba w większości szkół tak robią, bo po co tracić godziny na wiejskie drogi jak i tak egzamin przecież zdaje się w ruchu miejskim :cool1:[/QUOTE]

Hej Kasia masz racje fajnie bedzie i w baseniku sie potaplac:eviltong:

no masz racje trzeba sie do tego przyzwyczajac od poczatku:roll:

lece bo cora chce neta pa:loveu: