Pegaza Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Cze Fredziu:loveu: to jest domek murowany:p byly foty ale je po namysle zdjelam..:roll: aa kto mi powie czy na 2 jezdzie byl juz w wiekszym miescie? ja sobie dzis km nabilam niezle:p katowice centrum, chorzow stary, Swietochlowice, Bykowina...i wsie ronda po drodze jakie sa do mnie :roll::p bo z tego co podpytalam to inne kolezanki tak nie mialy w innych szkolach jazdy..na ogol jezdzily po bocznych drogach lub placyku manewrowym..a na wieksze miasto wybraly sie po ilus tam wyjezdzonych godzinach.. Quote
ewa2909 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Cze Daria :loveu:No normalnie foteczek działkowych nie widziałam:mad::mad::mad:.Dobrze że Beata wstawiła linka to chociaz mogłamse popatrzeć na przystojnego rybaka:evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='ewa2909']Cze Daria :loveu:No normalnie foteczek działkowych nie widziałam:mad::mad::mad:.Dobrze że Beata wstawiła linka to chociaz mogłamse popatrzeć na przystojnego rybaka:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Cze Ewa:loveu: Tadam jedna ostatnia fotka powiedzmy ze zrobione od furtki tutaj widac prawą strone dzialki lewej nie widac.. chodnik pojdzie do przebudowania juz mamy pomysl na niego:) a i te roze wywale z boku alejki bo mi sie nie podobaja;) [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSC03219.jpg[/IMG] Quote
Pegaza Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Nati28']Ale fajna ta dzialeczka :razz:[/QUOTE] dzieki Nati:p Quote
Pegaza Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Viky i Ja']Witamy :loveu::loveu::loveu:. Patrząc na Twoją działkę zaczynam zazdrościć:mad:. Aż mi trochę wstyd :evil_lol::oops: Pozdrawiamy cieplutko :lol::lol::lol:[/QUOTE] Viki mialam Cie zacytowaną ale jak foty usuwalam to i mi sie ciebie usunelo:roll: ja tez zawsze zazdroscilam dzialek kolezanek wiec sie nie masz czego wstydzic:cool3: teraz mam narescie swoja :loveu: Quote
dzasta Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Bardzo fajna i chyba domek taki z pięterkiem :D Szkoda że tamte foteczki wywaliłaś bo nie zdążyłam zerknąć... Quote
Pegaza Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='dzasta']Bardzo fajna i chyba domek taki z pięterkiem :D Szkoda że tamte foteczki wywaliłaś bo nie zdążyłam zerknąć...[/QUOTE] a bo tak wyszlo.. :oops: z pieterkiem wlasnie foty byly pieterka i domu z boku...od strony oczka:cool1: Quote
ewa2909 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Daria byłam -widziałam i też zazdroszcze:oops::oops::oops: Działeczka fajniutka,tak jak pisała Ula potrzeba troszke pracy przy niej ale to to już tylko przyjemność:loveu: Domeczek tez fajniutki:loveu: Quote
laurin Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Cześc Daria:loveu: no nie tyle było zdjęc a ja nie widziałam:obrazic: to nie sprawiedliwe:placz: A jak jazdy:cool3: Quote
*kleo* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy :multi: [quote name='Pegaza']no Klaudia to masz usmiech jak z reklamy zapewne:p[/QUOTE] Może i bym miała jakbym dłużej aparat ponosiła i przestała palić :evil_lol: A działeczki zazdraszczam, my się póki co nie dorobiliśmy, Gracka miałaby gdzie poszaleć, a tak to tylko park na dobrą sprawę został :roll: Quote
karkakarka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Hejka :) [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2376.jpg[/url] Fajny ten wędkarz, tylko trochę chudy :) [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSC03219.jpg[/url] A działeczka ładna i fajny ma murowany domek :loveu: A dlaczego pousuwałaś inne zdjęcia :mad: inni widzieli a ja nie :placz: Ps na drugich jazdach to placyk robiłam (zdawałam 12 lat temu) a do miasta to chyba na 10 jazdach dopiero mnie wziął :roll: [COLOR=Cyan]I w sekrecie Viki i ja to Marzena[/COLOR] :lol: Quote
Doti1986 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Witamy się czwartkowo:loveu: A u nas od razu na pierwszą jazdę wyruszyliśmy po mieście:evil_lol: a później po godzince pojechaliśmy na trasę kazał mi się rozpędzić do 100km/h żebym poczuła adrenalinkę z szybkiej jazdy a nie tak jak przepisy nakazują po mieście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cześć Daria :lol: objadłam się jak bąk faszerowaną papryką i nic mi się nie chce :shake: chyba tylko leżec pod kocykiem bo brrrr jak zimno na polu. W chacie pali sie kominek ale jakos niemrawo :angryy: Quote
tigrunia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ja na pierwszej godzinie zrobiłam 3 razy kółko wkoło placu i zaraz na miasto :cool1: Średnio mi się ten pomysł wtedy podobał no ale jakoś dałam rade :cool3: Działencja elegancja francja :loveu: Fajnie się będziesz wczasowac :loveu: [quote name='dysia-u']Cześć Daria :lol: objadłam się jak bąk faszerowaną papryką i nic mi się nie chce :shake: chyba tylko leżec pod kocykiem bo brrrr jak zimno na polu. W chacie pali sie kominek ale jakos niemrawo :angryy:[/QUOTE] Mi też kurde coś niemrawo się pali w KOZIE :mad: Quote
Truska34 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cześć Wam! Załapałam się tylko na jedno zdjęcie działeczki:placz: Wygląda na to, że za późno przyszłam, co? A nam w tym roku dali ZA DARMO działeczkę, ale niezabudowaną:-( Więc w przyszłym czeka nas budowa altanki. Z każdym miesiącem jednak przybywa chętnych na grila i boję się, że jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie dom piętrowy wystawić;) Miłego dnia! Quote
madziasto4 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ty sie Daria cieszysz z działeczki (bo to taki zespół ogródkow działkowych tak? ), a my tylko czekamy, kiedy naszej sie pozbyc :lol: Ja tak jak 2B, na pierwszej jezdzie zrobiłam parę kółek na placu, potrenowałam wlaczanie kierunkowskazów, ruszanie, hamowanie i po 10 minutach wyjechaliśmy na miasto. A na drugiej jeździe juz rękaw robiłam. Widocznie dobrze Ci idzie :) Gdybys sobie nie radziła dobrze, to by Cie na miasto nie wziął tak szybko. Quote
Pegaza Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='laurin']Cześc Daria:loveu: no nie tyle było zdjęc a ja nie widziałam:obrazic: to nie sprawiedliwe:placz: A jak jazdy:cool3:[/QUOTE] Hej Ania:loveu: jeszcze kiedys je wstawie:cool1: a jazdy spoko:cool1: [quote name='Natalia&Lola']Pozdrawiamy:loveu:[/QUOTE] Hej dziekuje za pozdrowienia rowniez pozdrawiamy:loveu: [quote name='*kleo*']Witamy :multi: Może i bym miała jakbym dłużej aparat ponosiła i przestała palić :evil_lol: A działeczki zazdraszczam, my się póki co nie dorobiliśmy, Gracka miałaby gdzie poszaleć, a tak to tylko park na dobrą sprawę został :roll:[/QUOTE] Cze:loveu: totez wlasnie psy beda miec tam raj w koncu:loveu: Quote
Pegaza Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='jot11']Cześć w czwartek :multi::multi::multi:[/QUOTE] Hej wieczorne:loveu: [quote name='karkakarka']Hejka :) [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2376.jpg[/url] Fajny ten wędkarz, tylko trochę chudy :) [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSC03219.jpg[/url] A działeczka ładna i fajny ma murowany domek :loveu: A dlaczego pousuwałaś inne zdjęcia :mad: inni widzieli a ja nie :placz: Ps na drugich jazdach to placyk robiłam (zdawałam 12 lat temu) a do miasta to chyba na 10 jazdach dopiero mnie wziął :roll: [COLOR=Cyan]I w sekrecie Viki i ja to Marzena[/COLOR] :lol:[/QUOTE] Dzieki za info:loveu: cos tam jeszcze kiedys wstawie:cool1: moja kolezanka tez dopiero po kilkunastu godzinach na miasto wyjechala...a prawko robila 1,5 roku temu [quote name='Doti1986']Witamy się czwartkowo:loveu: A u nas od razu na pierwszą jazdę wyruszyliśmy po mieście:evil_lol: a później po godzince pojechaliśmy na trasę kazał mi się rozpędzić do 100km/h żebym poczuła adrenalinkę z szybkiej jazdy a nie tak jak przepisy nakazują po mieście:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Moj mi nie pozwala kaze przestrzegac przepisow:cool1: Quote
Pegaza Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='dysia-u']Cześć Daria :lol: objadłam się jak bąk faszerowaną papryką i nic mi się nie chce :shake: chyba tylko leżec pod kocykiem bo brrrr jak zimno na polu. W chacie pali sie kominek ale jakos niemrawo :angryy:[/QUOTE] Cze Ula:loveu: za faszerowaną nie przepadam... moze Twoja smaczniejsza niz moja kiedys tam zrobiona..;) [quote name='tigrunia']Ja na pierwszej godzinie zrobiłam 3 razy kółko wkoło placu i zaraz na miasto :cool1: Średnio mi się ten pomysł wtedy podobał no ale jakoś dałam rade :cool3: Działencja elegancja francja :loveu: Fajnie się będziesz wczasowac :loveu: Mi też kurde coś niemrawo się pali w KOZIE :mad:[/QUOTE] Cze Be:loveu:to tak jak i ja...mialas..fajnie ze sie podoba ale zapewniam ze zmiany znaczne beda wiec powinna wyjsc nam ladniejsza niz dotychczas:cool1: [quote name='Truska34']Cześć Wam! Załapałam się tylko na jedno zdjęcie działeczki:placz: Wygląda na to, że za późno przyszłam, co? A nam w tym roku dali ZA DARMO działeczkę, ale niezabudowaną:-( Więc w przyszłym czeka nas budowa altanki. Z każdym miesiącem jednak przybywa chętnych na grila i boję się, że jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie dom piętrowy wystawić;) Miłego dnia![/QUOTE] Hej Truska jak jedna sa dwie :eviltong: nam to nie grozi spania w domku jest dosyc wiec goscie moga przyjezdzac:evil_lol: [quote name='madziasto4']Ty sie Daria cieszysz z działeczki (bo to taki zespół ogródkow działkowych tak? ), a my tylko czekamy, kiedy naszej sie pozbyc :lol: Ja tak jak 2B, na pierwszej jezdzie zrobiłam parę kółek na placu, potrenowałam wlaczanie kierunkowskazów, ruszanie, hamowanie i po 10 minutach wyjechaliśmy na miasto. A na drugiej jeździe juz rękaw robiłam. Widocznie dobrze Ci idzie :) Gdybys sobie nie radziła dobrze, to by Cie na miasto nie wziął tak szybko.[/QUOTE] a dlaczego Madzia? nie podoba Wam sie juz miec dzialke?albo szukacie cos innego... tak to jest teren ogrodkow rekreacyjnych Quote
Pegaza Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Cze dziewczyny wieczornie:loveu: wybaczcie ale mam problem z lapkiem sie nie chce laczyc z internetem:roll: i korzystam od cory a wiadomo ona tez chce na nim byc..wiec nie zdolam Was wszystkich odwiedzic na galeriach..:roll: Madzia a co to jest rekaw?:roll: no dzis se tez jezdzilam w miescie tylko spowrotem moglam jechac mniej uczeszczana drogą:lol: jutro jade na dzialke sprzatac:roll::cool1: i wyrzucac niepotrzebne rzeczy po bylych wlascicielach:roll: wiec pewnie na dogo pozno wpadne:cool1: Quote
Kasia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 no, to się będzie grillować i smażyć na zonku w przyszłe lato...:loveu: fajnie mieć taką działeczkę! my na razie mamy z moja mamą na współkę ale coś już Ona napomykała że da nam wolną rękę co do jej całości :lol: co do jazd to na pierwszej godzinie jeździłam po naszej mieścinie a na trzecia godzinę już pojechałam do Opola...spocona po pięty ze strachu ale dałam radę :lol: chyba w większości szkół tak robią, bo po co tracić godziny na wiejskie drogi jak i tak egzamin przecież zdaje się w ruchu miejskim :cool1: Quote
Pegaza Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='Kasia']no, to się będzie grillować i smażyć na zonku w przyszłe lato...:loveu: fajnie mieć taką działeczkę! my na razie mamy z moja mamą na współkę ale coś już Ona napomykała że da nam wolną rękę co do jej całości :lol: co do jazd to na pierwszej godzinie jeździłam po naszej mieścinie a na trzecia godzinę już pojechałam do Opola...spocona po pięty ze strachu ale dałam radę :lol: chyba w większości szkół tak robią, bo po co tracić godziny na wiejskie drogi jak i tak egzamin przecież zdaje się w ruchu miejskim :cool1:[/QUOTE] Hej Kasia masz racje fajnie bedzie i w baseniku sie potaplac:eviltong: no masz racje trzeba sie do tego przyzwyczajac od poczatku:roll: lece bo cora chce neta pa:loveu: Quote
Recommended Posts