dysia-u Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Pegaza']oo ja dzis babe widzialam w futrze:p nie za wczas jeszcze na nie..co te ludzie beda zima nosic..:evil_lol:[/QUOTE] no Daria ale zimy ma nie być :-( to kiedyż te kobity futra wyjmą ze szaf? mole im sie zalęgną :evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 specjalistko od bolącej głowy, co mam robić?? :roll: Quote
tigrunia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='dysia-u']no Daria ale zimy ma nie być :-( to kiedyż te kobity futra wyjmą ze szaf? mole im sie zalęgną :evil_lol:[/QUOTE] To co - nie kupować zimówek? :evil_lol: Cze Daria :p Quote
dysia-u Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='tigrunia']To co - nie kupować zimówek? [/QUOTE] na zimówkach to ja już miesiąc jeżdże :evil_lol: Quote
megi82 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ni no kochana normalnie obijasz sie....tak nie moze byc zoabcz ile osób czeka na foteczki-ja teraz specjalnie dla nich u ciebie wlazlam na dogo,a tu echo...serca nie masz kobitko dla nas ale mimo wszystko slemy pozdrowionka z jawora Quote
Pegaza Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='megi82']ni no kochana normalnie obijasz sie....tak nie moze byc zoabcz ile osób czeka na foteczki-ja teraz specjalnie dla nich u ciebie wlazlam na dogo,a tu echo...serca nie masz kobitko dla nas ale mimo wszystko slemy pozdrowionka z jawora[/QUOTE] Cze Be i Ula:cool1: oj mnie teraz tez glowa boli wzielam ibuprom i czekam kiedy zadziala:roll: Quote
tigrunia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ale masz przystojnego wedkarza na posesji :crazyeye: :loveu: Quote
Pegaza Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='tigrunia'][URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2376.jpg[/URL] Ale masz przystojnego wedkarza na posesji :crazyeye: :loveu:[/QUOTE] heh siedzi siedzi i nic zlowic nie umie:eviltong::evil_lol: Quote
*Jot* Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2376.jpg[/url] Pięknie.Z chęcią bym sobie nad tym stawem posiedziała :loveu: No i dobry wieczór :multi: Quote
dysia-u Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 nic dziwnego że cie głowa boli :shake: roboty ci przybędzie a nie ubędzie. Z tego wędkarza to pewnie nie za wile pożytku :evil_lol: Quote
Marzena* Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Piękny stawik, a jaki przystojniaczek nad nim siedzi :lol:. Tylko chyba trochę sztywny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale może tylko tak mi się wydaje :eviltong::eviltong::eviltong: Pozdrawiamy z Głogowa :loveu: Quote
Nati28 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witam :lol::loveu: Sliczny stawik :razz: Ja tez mam staw na podworku ale taki duzy ;) Quote
megi82 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 witamy się och stawik uroczy i nawet już gospodarz cosik łowi-będzie w sam raz na grill ach super ale wiesz co?-tak mi się spodobały te 2 foteczki,że juz nie moge doczekać kiedy nam pokarzsz resztę działeczki Quote
dzasta Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Super stawik :) Ale ja chcę więcej foteczek!!! Jak Somka się w nim wykąpie to wody dla rybek zabraknie :D Quote
Pegaza Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Pięknie.Z chęcią bym sobie nad tym stawem posiedziała :loveu: No i dobry wieczór :multi:[/QUOTE] A ja mowie dzien dobry;) :loveu: [quote name='dysia-u']nic dziwnego że cie głowa boli :shake: roboty ci przybędzie a nie ubędzie. Z tego wędkarza to pewnie nie za wile pożytku :evil_lol:[/QUOTE] glowamnie bolala od jazdy autem 2,5 km jechalismy w tempie 40 minut takie korki:roll: [quote name='Viky i Ja']Piękny stawik, a jaki przystojniaczek nad nim siedzi :lol:. Tylko chyba trochę sztywny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale może tylko tak mi się wydaje :eviltong::eviltong::eviltong: Pozdrawiamy z Głogowa :loveu:[/QUOTE] Dziekuje:loveu: sztywny bo nas jeszcze nie zna, sie zaprzyjaznimy bardziej bedzie wyluzowany:evil_lol: [quote name='jot11']Cześć w środę :multi:[/QUOTE] Cze deszczowe od rana:p Quote
Pegaza Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Doti1986']Witamy się środowo:loveu:[/QUOTE] Dzien dobry Doti:loveu: [quote name='Nati28']Witam :lol::loveu: Sliczny stawik :razz: Ja tez mam staw na podworku ale taki duzy ;)[/QUOTE] ja bym oczka u siebie na ogrodzie nie robila, ale jak juz jest to zostanie:lol: oo taki duzy staw zarybiony to by mojemu m-a pasowalo:p [quote name='megi82']witamy się och stawik uroczy i nawet już gospodarz cosik łowi-będzie w sam raz na grill ach super ale wiesz co?-tak mi się spodobały te 2 foteczki,że juz nie moge doczekać kiedy nam pokarzsz resztę działeczki[/QUOTE] Witam Megi:loveu: pokaze reszte ale jak wiadomo kazdy dzialke robi wg siebie własciciele od ktorych kupilismy ostatnie 2 lata nic juz nie robili...wiec czeka nas troche roboty...;) [quote name='dzasta']Super stawik :) Ale ja chcę więcej foteczek!!! Jak Somka się w nim wykąpie to wody dla rybek zabraknie :D[/QUOTE] Cze :loveu: Soma wody sie boi:cool1: Quote
Marzena* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy :loveu::loveu::loveu:. Patrząc na Twoją działkę zaczynam zazdrościć:mad:. Aż mi trochę wstyd :evil_lol::oops: Pozdrawiamy cieplutko :lol::lol::lol: Quote
dysia-u Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Daria jakie to cacko :lol: włożycie na pewno troche roboty , ale warto :razz: Quote
Pegaza Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='dysia-u']Daria o to chodzi? ;)[/QUOTE] dzieki swietnie Ci poszlo:loveu: Quote
Pegaza Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Postaram sie na galerie wejsc jutro gdyz moj sprzet poszedl do czyszczenia a cora na swoim chce posiedziec .. Quote
FREDZIU Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy sie serdecznie po dłuzszym czasie i pozdrawiamy serdecznie, ja tez bym chciała dzialeczkę, zazdroszczę wam, kawałek ziemii na własność, trawka, powietrze, słoneczko, drewka, kwiatki i teren dla Fredzi do biegania- marzenie:shake: a ile dalaś jesli mozna spytać:oops: a masz domek czy altanke:lol: Quote
Recommended Posts