Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']oo ja dzis babe widzialam w futrze:p nie za wczas jeszcze na nie..co te ludzie beda zima nosic..:evil_lol:[/QUOTE]
no Daria ale zimy ma nie być :-( to kiedyż te kobity futra wyjmą ze szaf? mole im sie zalęgną :evil_lol:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']no Daria ale zimy ma nie być :-( to kiedyż te kobity futra wyjmą ze szaf? mole im sie zalęgną :evil_lol:[/QUOTE]
To co - nie kupować zimówek? :evil_lol:

Cze Daria :p

Posted

ni no kochana normalnie obijasz sie....tak nie moze byc
zoabcz ile osób czeka na foteczki-ja teraz specjalnie dla nich u ciebie wlazlam na dogo,a tu echo...serca nie masz kobitko dla nas
ale mimo wszystko slemy pozdrowionka z jawora

Posted

[quote name='megi82']ni no kochana normalnie obijasz sie....tak nie moze byc
zoabcz ile osób czeka na foteczki-ja teraz specjalnie dla nich u ciebie wlazlam na dogo,a tu echo...serca nie masz kobitko dla nas
ale mimo wszystko slemy pozdrowionka z jawora[/QUOTE]

Cze Be i Ula:cool1:
oj mnie teraz tez glowa boli wzielam ibuprom i czekam kiedy zadziala:roll:

Posted

[quote name='tigrunia'][URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2376.jpg[/URL]
Ale masz przystojnego wedkarza na posesji :crazyeye: :loveu:[/QUOTE]

heh siedzi siedzi i nic zlowic nie umie:eviltong::evil_lol:

Posted

[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2376.jpg[/url]

Pięknie.Z chęcią bym sobie nad tym stawem posiedziała :loveu:

No i dobry wieczór :multi:

Posted

Piękny stawik, a jaki przystojniaczek nad nim siedzi :lol:.
Tylko chyba trochę sztywny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale może tylko tak mi się wydaje :eviltong::eviltong::eviltong:
Pozdrawiamy z Głogowa :loveu:

Posted

witamy się
och stawik uroczy i nawet już gospodarz cosik łowi-będzie w sam raz na grill
ach super
ale wiesz co?-tak mi się spodobały te 2 foteczki,że juz nie moge doczekać kiedy nam pokarzsz resztę działeczki

Posted

Pięknie.Z chęcią bym sobie nad tym stawem posiedziała :loveu:

No i dobry wieczór :multi:[/QUOTE]

A ja mowie dzien dobry;)
:loveu:
[quote name='dysia-u']nic dziwnego że cie głowa boli :shake: roboty ci przybędzie a nie ubędzie. Z tego wędkarza to pewnie nie za wile pożytku :evil_lol:[/QUOTE]

glowamnie bolala od jazdy autem 2,5 km jechalismy w tempie 40 minut takie korki:roll:
[quote name='Viky i Ja']Piękny stawik, a jaki przystojniaczek nad nim siedzi :lol:.

Tylko chyba trochę sztywny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale może tylko tak mi się wydaje :eviltong::eviltong::eviltong:
Pozdrawiamy z Głogowa :loveu:[/QUOTE]

Dziekuje:loveu:

sztywny bo nas jeszcze nie zna, sie zaprzyjaznimy bardziej bedzie wyluzowany:evil_lol:

[quote name='jot11']Cześć w środę :multi:[/QUOTE]

Cze deszczowe od rana:p

Posted

[quote name='Doti1986']Witamy się środowo:loveu:[/QUOTE]

Dzien dobry Doti:loveu:

[quote name='Nati28']Witam :lol::loveu:

Sliczny stawik :razz:
Ja tez mam staw na podworku ale taki duzy ;)[/QUOTE]

ja bym oczka u siebie na ogrodzie nie robila, ale jak juz jest to zostanie:lol: oo taki duzy staw zarybiony to by mojemu m-a pasowalo:p
[quote name='megi82']witamy się
och stawik uroczy i nawet już gospodarz cosik łowi-będzie w sam raz na grill
ach super
ale wiesz co?-tak mi się spodobały te 2 foteczki,że juz nie moge doczekać kiedy nam pokarzsz resztę działeczki[/QUOTE]

Witam Megi:loveu: pokaze reszte ale jak wiadomo kazdy dzialke robi wg siebie własciciele od ktorych kupilismy ostatnie 2 lata nic juz nie robili...wiec czeka nas troche roboty...;)

[quote name='dzasta']Super stawik :)
Ale ja chcę więcej foteczek!!!
Jak Somka się w nim wykąpie to wody dla rybek zabraknie :D[/QUOTE]

Cze :loveu:
Soma wody sie boi:cool1:

Posted

Witamy sie serdecznie po dłuzszym czasie i pozdrawiamy serdecznie, ja tez bym chciała dzialeczkę, zazdroszczę wam, kawałek ziemii na własność, trawka, powietrze, słoneczko, drewka, kwiatki i teren dla Fredzi do biegania- marzenie:shake: a ile dalaś jesli mozna spytać:oops: a masz domek czy altanke:lol: