Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']jest domeczek jest :cool3: a sasiadow nie widzialam :roll: oby nie byli konfliktowi:roll:[/QUOTE]

nieee, no fotke domku i ogrodu musisz strzelić :mad:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']nieee, no fotke domku i ogrodu musisz strzelić :mad:[/QUOTE]
a strzele strzele ale w srode oki?:cool3:
mam juz foty zmniejszone co wczesniej sie udalo je wrzucic na komp..

Posted

[quote name='dysia-u']
przepisowa jazda to nieciekawa jazda :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol: Ulka dobrze gada :evil_lol:
[quote name='Pegaza']

dziewczyny dostalam juz klucze do mojego malego ogrodka:multi:
drugie dostane przy tranzakcji pienieznej:cool1:
dzis se narwalam chyba z 10 kg jablek nie chce ktora?:eviltong:
[/QUOTE]
Noo.. gratulacje :multi:
Tylko pewnie w przyszłe lato na dogo Cię nie ujrzymy :mad:

Posted

Czesć:loveu:
[quote name='Pegaza']
Hej :loveu: raczej nie są podobne Liv to caly tato:cool1:

Tu masz racje wszystko zalezy od niego mi tę szkole polecano i ja tez bede ich polecac:p
[/QUOTE]

no to ja nie wiem jak ja patrze:cool1: może dlatego że taty nie widziałam:cool1:
dla mnie są podobne:loveu:

szkoda że daleko mam bo pewnie bym tam poszła:roll:

[quote name='tigrunia']:evil_lol: Ulka dobrze gada :evil_lol:
[/QUOTE]
a no dabrze :evil_lol:

Posted

dzień doberek
ja jabłęk mam dość-dziadek męża nas obdarował
czekamy na środę i foteczki działeczki

ja jeżdzę przepisowo mimo CB-ale to dlatego,że sama kiedyś nie zginełam przez młodego kierowcę-taki uraz mi został,ale uwielbiam jezdzic autostrada,bo lubie szybka jazde

Posted

Witamy Darię i jej 3 cudne dziewczyny. U Was też bywaliśmy wcześniej. Cieszymy się, że do nas zaglądnęłyście, zapraszamy częściej.
Faktycznie, u Darii w galerii ruch, jak w Rzymie. Duuużo czytania. Tak lubię.
Miłego dzionka!

Posted

[quote name='tigrunia']:evil_lol: Ulka dobrze gada :evil_lol:

Noo.. gratulacje :multi:
Tylko pewnie w przyszłe lato na dogo Cię nie ujrzymy :mad:[/QUOTE]

Dzieki Be:loveu:
ee tam bede bede w dni robocze wpadac:eviltong:

[quote name='laurin']Czesć:loveu:

no to ja nie wiem jak ja patrze:cool1: może dlatego że taty nie widziałam:cool1:
dla mnie są podobne:loveu:

szkoda że daleko mam bo pewnie bym tam poszła:roll:

a no dabrze :evil_lol:[/QUOTE]

Cze Ania:multi: wierz mi na slowo caly tata:cool1:
no szkoda ale napewno u Was tez sa fajni tylko popytaj poszukaj...

[quote name='karkakarka']Jeny do ciebie nie wejść raz, to później trzeba się cofać o 3,4 strony :p

Fajnie, że załapałaś bakcyla co do jazd :)[/QUOTE]

hehe Karina jak kota nie ma to myszy harcują jak widac u mnie skutecznie:evil_lol: przecie ja tyle nie nagadala tylko Wy:evil_lol:
no zobaczymy drugą jazde:cool1::lol:

Posted

[quote name='Doti1986']Witamy się poniedziałkowo:loveu:[/QUOTE]

Dzien dobry popoludniowo:loveu:

[quote name='megi82']dzień doberek
ja jabłęk mam dość-dziadek męża nas obdarował
czekamy na środę i foteczki działeczki

ja jeżdzę przepisowo mimo CB-ale to dlatego,że sama kiedyś nie zginełam przez młodego kierowcę-taki uraz mi został,ale uwielbiam jezdzic autostrada,bo lubie szybka jazde[/QUOTE]

Cze :cool3: hehe a ja nie wiem co tez mam z nimi zrobic..zara do mamy zadzwonie jak je wykorzystac..
oo masz racje Ci mlodzi to jezdza fatalnie:roll:

[quote name='jot11']Witamy poniedziałkowo :multi:

Poproszę o jabłuszko jeśli są twarde :evil_lol:[/QUOTE]

Cze :cool3: oo twarde są to ile ich bierzesz 3-5 kg?:evil_lol:

[quote name='Truska34']Witamy Darię i jej 3 cudne dziewczyny. U Was też bywaliśmy wcześniej. Cieszymy się, że do nas zaglądnęłyście, zapraszamy częściej.
Faktycznie, u Darii w galerii ruch, jak w Rzymie. Duuużo czytania. Tak lubię.
Miłego dzionka![/QUOTE]

Cze Truska:multi: Ty lubisz czytac ale i pisac duzo:eviltong: bo zauwazylam hehe

Posted

Czolem laski:loveu:

padam na pysk...
ide sie polozyc na chwile, a potem sie biore za jablka bo czekają na obrobkę:roll::cool1:
aa dzis zakupilismy grabki do ziemi, grabie do lisci i jeszcze cos ale zapomnialam co:evil_lol:

Posted

Ale Ty spostrzegawcza jesteś:eviltong:. A wiesz, sama w pracy siedzę, nie mam do kogo "gięby" otworzyć, (jak nie mam klientów), to się uzewnętrzniam na dogo;) Tutaj chociaż ktoś zareaguje na moje gadanie od czasu do czasu. W domu, to na posłuch raczej liczyć nie mogę:shake:

Posted

[quote name='Truska34']Ale Ty spostrzegawcza jesteś:eviltong:. A wiesz, sama w pracy siedzę, nie mam do kogo "gięby" otworzyć, (jak nie mam klientów), to się uzewnętrzniam na dogo;) Tutaj chociaż ktoś zareaguje na moje gadanie od czasu do czasu. W domu, to na posłuch raczej liczyć nie mogę:shake:[/QUOTE]

:cool3: no nie powiem ze nie jestem... <skromna>:evil_lol:

hehe mają Cie dosyc w domu?:evil_lol:

oo juz sie smaza jablka na szarlotke:p ale tez znalazlam fajny przepis deserek z jablek w polewie toffi z cynamonem.

Posted

Cześć Daria:loveu:

Zaczynasz podziwiać uroki (nazwijmy to) życia na wsi:cool3: Póżniej będzie trzeba kosiarke kupić, no chyba ze masz:lol:

[quote name='dysia-u']
znasz oponki?[/QUOTE]
ja znam:p bomby kaloryczne:evil_lol: jeśli chodzi o te smażone na oleju:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Czolem laski:loveu:

padam na pysk...
ide sie polozyc na chwile, a potem sie biore za jablka bo czekają na obrobkę:roll::cool1:
aa dzis zakupilismy grabki do ziemi, grabie do lisci i jeszcze cos ale zapomnialam co:evil_lol:[/QUOTE]

Hej,pamiętaj o mnie.
Jestem pazerna-5kg poproszę tych jabłuszek :evil_lol:

[quote name='dysia-u']piekłam dziś oponki , ale żeśmy se użyli :roll::roll::roll:
znasz oponki?[/QUOTE]

Pychota te oponki.
Uwielbiam,jeszcze jak są takie cieplutkie :lol:

Posted

[quote name='dysia-u']piekłam dziś oponki , ale żeśmy se użyli :roll::roll::roll:
znasz oponki?[/QUOTE]

mi sie kojarzą takie pączki okragle z dziurką w srodku:p

[quote name='laurin']Cześć Daria:loveu:

Zaczynasz podziwiać uroki (nazwijmy to) życia na wsi:cool3: Póżniej będzie trzeba kosiarke kupić, no chyba ze masz:lol:

ja znam:p bomby kaloryczne:evil_lol: jeśli chodzi o te smażone na oleju:roll:[/QUOTE]

no ba kosiarka tez bedzie potrzebna:p niestety wlasciciele wczoraj zabrali do siebie na swoj ogrod przy chalupie..

[quote name='jot11']Hej,pamiętaj o mnie.
Jestem pazerna-5kg poproszę tych jabłuszek :evil_lol:

Pychota te oponki.
Uwielbiam,jeszcze jak są takie cieplutkie :lol:[/QUOTE]

spoko odwazymy 5-tke:p

[quote name='pycia']Witamy i pozdrawiamy cieplutko:D widze,że tu macie pyszności :D[/QUOTE]

Pyciu witam :multi:
oj tak od tych slodkosci to mnie cos dwojka rozbolala:roll: a dentysta niedaleko..ale mi cos nie po drodze do niej:roll:

Posted

ehhh nie mów mi o dentyście:roll: tydzień temu ukruszyła mi się plomba w dolnej czwórce, wczoraj jakoś sobie zagryzłam tego zęba i starszny prąd mi po całej szczęce przeszedł:-( chyba mnie czeka kanałowe:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='laurin']ehhh nie mów mi o dentyście:roll: tydzień temu ukruszyła mi się plomba w dolnej czwórce, wczoraj jakoś sobie zagryzłam tego zęba i starszny prąd mi po całej szczęce przeszedł:-( chyba mnie czeka kanałowe:placz::placz::placz:[/QUOTE]

eh ze tez zęby nie są trwałe na stałe:roll:
a ja mam do roboty przod jedynki i dwojki i nawet raz bylam sie zapisac ale klamke pocalowam...