dysia-u Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Pegaza']jest domeczek jest :cool3: a sasiadow nie widzialam :roll: oby nie byli konfliktowi:roll:[/QUOTE] nieee, no fotke domku i ogrodu musisz strzelić :mad: Quote
Pegaza Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='dysia-u']nieee, no fotke domku i ogrodu musisz strzelić :mad:[/QUOTE] a strzele strzele ale w srode oki?:cool3: mam juz foty zmniejszone co wczesniej sie udalo je wrzucic na komp.. Quote
tigrunia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='dysia-u'] przepisowa jazda to nieciekawa jazda :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Ulka dobrze gada :evil_lol: [quote name='Pegaza'] dziewczyny dostalam juz klucze do mojego malego ogrodka:multi: drugie dostane przy tranzakcji pienieznej:cool1: dzis se narwalam chyba z 10 kg jablek nie chce ktora?:eviltong: [/QUOTE] Noo.. gratulacje :multi: Tylko pewnie w przyszłe lato na dogo Cię nie ujrzymy :mad: Quote
laurin Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Czesć:loveu: [quote name='Pegaza'] Hej :loveu: raczej nie są podobne Liv to caly tato:cool1: Tu masz racje wszystko zalezy od niego mi tę szkole polecano i ja tez bede ich polecac:p [/QUOTE] no to ja nie wiem jak ja patrze:cool1: może dlatego że taty nie widziałam:cool1: dla mnie są podobne:loveu: szkoda że daleko mam bo pewnie bym tam poszła:roll: [quote name='tigrunia']:evil_lol: Ulka dobrze gada :evil_lol: [/QUOTE] a no dabrze :evil_lol: Quote
karkakarka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jeny do ciebie nie wejść raz, to później trzeba się cofać o 3,4 strony :p Fajnie, że załapałaś bakcyla co do jazd :) Quote
megi82 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 dzień doberek ja jabłęk mam dość-dziadek męża nas obdarował czekamy na środę i foteczki działeczki ja jeżdzę przepisowo mimo CB-ale to dlatego,że sama kiedyś nie zginełam przez młodego kierowcę-taki uraz mi został,ale uwielbiam jezdzic autostrada,bo lubie szybka jazde Quote
*Jot* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy poniedziałkowo :multi: Poproszę o jabłuszko jeśli są twarde :evil_lol: Quote
Truska34 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy Darię i jej 3 cudne dziewczyny. U Was też bywaliśmy wcześniej. Cieszymy się, że do nas zaglądnęłyście, zapraszamy częściej. Faktycznie, u Darii w galerii ruch, jak w Rzymie. Duuużo czytania. Tak lubię. Miłego dzionka! Quote
Pegaza Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='tigrunia']:evil_lol: Ulka dobrze gada :evil_lol: Noo.. gratulacje :multi: Tylko pewnie w przyszłe lato na dogo Cię nie ujrzymy :mad:[/QUOTE] Dzieki Be:loveu: ee tam bede bede w dni robocze wpadac:eviltong: [quote name='laurin']Czesć:loveu: no to ja nie wiem jak ja patrze:cool1: może dlatego że taty nie widziałam:cool1: dla mnie są podobne:loveu: szkoda że daleko mam bo pewnie bym tam poszła:roll: a no dabrze :evil_lol:[/QUOTE] Cze Ania:multi: wierz mi na slowo caly tata:cool1: no szkoda ale napewno u Was tez sa fajni tylko popytaj poszukaj... [quote name='karkakarka']Jeny do ciebie nie wejść raz, to później trzeba się cofać o 3,4 strony :p Fajnie, że załapałaś bakcyla co do jazd :)[/QUOTE] hehe Karina jak kota nie ma to myszy harcują jak widac u mnie skutecznie:evil_lol: przecie ja tyle nie nagadala tylko Wy:evil_lol: no zobaczymy drugą jazde:cool1::lol: Quote
Pegaza Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Doti1986']Witamy się poniedziałkowo:loveu:[/QUOTE] Dzien dobry popoludniowo:loveu: [quote name='megi82']dzień doberek ja jabłęk mam dość-dziadek męża nas obdarował czekamy na środę i foteczki działeczki ja jeżdzę przepisowo mimo CB-ale to dlatego,że sama kiedyś nie zginełam przez młodego kierowcę-taki uraz mi został,ale uwielbiam jezdzic autostrada,bo lubie szybka jazde[/QUOTE] Cze :cool3: hehe a ja nie wiem co tez mam z nimi zrobic..zara do mamy zadzwonie jak je wykorzystac.. oo masz racje Ci mlodzi to jezdza fatalnie:roll: [quote name='jot11']Witamy poniedziałkowo :multi: Poproszę o jabłuszko jeśli są twarde :evil_lol:[/QUOTE] Cze :cool3: oo twarde są to ile ich bierzesz 3-5 kg?:evil_lol: [quote name='Truska34']Witamy Darię i jej 3 cudne dziewczyny. U Was też bywaliśmy wcześniej. Cieszymy się, że do nas zaglądnęłyście, zapraszamy częściej. Faktycznie, u Darii w galerii ruch, jak w Rzymie. Duuużo czytania. Tak lubię. Miłego dzionka![/QUOTE] Cze Truska:multi: Ty lubisz czytac ale i pisac duzo:eviltong: bo zauwazylam hehe Quote
Pegaza Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Czolem laski:loveu: padam na pysk... ide sie polozyc na chwile, a potem sie biore za jablka bo czekają na obrobkę:roll::cool1: aa dzis zakupilismy grabki do ziemi, grabie do lisci i jeszcze cos ale zapomnialam co:evil_lol: Quote
Truska34 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ale Ty spostrzegawcza jesteś:eviltong:. A wiesz, sama w pracy siedzę, nie mam do kogo "gięby" otworzyć, (jak nie mam klientów), to się uzewnętrzniam na dogo;) Tutaj chociaż ktoś zareaguje na moje gadanie od czasu do czasu. W domu, to na posłuch raczej liczyć nie mogę:shake: Quote
Pegaza Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Truska34']Ale Ty spostrzegawcza jesteś:eviltong:. A wiesz, sama w pracy siedzę, nie mam do kogo "gięby" otworzyć, (jak nie mam klientów), to się uzewnętrzniam na dogo;) Tutaj chociaż ktoś zareaguje na moje gadanie od czasu do czasu. W domu, to na posłuch raczej liczyć nie mogę:shake:[/QUOTE] :cool3: no nie powiem ze nie jestem... <skromna>:evil_lol: hehe mają Cie dosyc w domu?:evil_lol: oo juz sie smaza jablka na szarlotke:p ale tez znalazlam fajny przepis deserek z jablek w polewie toffi z cynamonem. Quote
dysia-u Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 piekłam dziś oponki , ale żeśmy se użyli :roll::roll::roll: znasz oponki? Quote
laurin Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Cześć Daria:loveu: Zaczynasz podziwiać uroki (nazwijmy to) życia na wsi:cool3: Póżniej będzie trzeba kosiarke kupić, no chyba ze masz:lol: [quote name='dysia-u'] znasz oponki?[/QUOTE] ja znam:p bomby kaloryczne:evil_lol: jeśli chodzi o te smażone na oleju:roll: Quote
dysia-u Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 pewnie że bomby , ale jakie pyszne !!! :angryy: Quote
*Jot* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Pegaza']Czolem laski:loveu: padam na pysk... ide sie polozyc na chwile, a potem sie biore za jablka bo czekają na obrobkę:roll::cool1: aa dzis zakupilismy grabki do ziemi, grabie do lisci i jeszcze cos ale zapomnialam co:evil_lol:[/QUOTE] Hej,pamiętaj o mnie. Jestem pazerna-5kg poproszę tych jabłuszek :evil_lol: [quote name='dysia-u']piekłam dziś oponki , ale żeśmy se użyli :roll::roll::roll: znasz oponki?[/QUOTE] Pychota te oponki. Uwielbiam,jeszcze jak są takie cieplutkie :lol: Quote
pycia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy i pozdrawiamy cieplutko:D widze,że tu macie pyszności :D Quote
Pegaza Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='dysia-u']piekłam dziś oponki , ale żeśmy se użyli :roll::roll::roll: znasz oponki?[/QUOTE] mi sie kojarzą takie pączki okragle z dziurką w srodku:p [quote name='laurin']Cześć Daria:loveu: Zaczynasz podziwiać uroki (nazwijmy to) życia na wsi:cool3: Póżniej będzie trzeba kosiarke kupić, no chyba ze masz:lol: ja znam:p bomby kaloryczne:evil_lol: jeśli chodzi o te smażone na oleju:roll:[/QUOTE] no ba kosiarka tez bedzie potrzebna:p niestety wlasciciele wczoraj zabrali do siebie na swoj ogrod przy chalupie.. [quote name='jot11']Hej,pamiętaj o mnie. Jestem pazerna-5kg poproszę tych jabłuszek :evil_lol: Pychota te oponki. Uwielbiam,jeszcze jak są takie cieplutkie :lol:[/QUOTE] spoko odwazymy 5-tke:p [quote name='pycia']Witamy i pozdrawiamy cieplutko:D widze,że tu macie pyszności :D[/QUOTE] Pyciu witam :multi: oj tak od tych slodkosci to mnie cos dwojka rozbolala:roll: a dentysta niedaleko..ale mi cos nie po drodze do niej:roll: Quote
laurin Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ehhh nie mów mi o dentyście:roll: tydzień temu ukruszyła mi się plomba w dolnej czwórce, wczoraj jakoś sobie zagryzłam tego zęba i starszny prąd mi po całej szczęce przeszedł:-( chyba mnie czeka kanałowe:placz::placz::placz: Quote
Pegaza Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='laurin']ehhh nie mów mi o dentyście:roll: tydzień temu ukruszyła mi się plomba w dolnej czwórce, wczoraj jakoś sobie zagryzłam tego zęba i starszny prąd mi po całej szczęce przeszedł:-( chyba mnie czeka kanałowe:placz::placz::placz:[/QUOTE] eh ze tez zęby nie są trwałe na stałe:roll: a ja mam do roboty przod jedynki i dwojki i nawet raz bylam sie zapisac ale klamke pocalowam... Quote
laurin Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 do szarlotki jabłka prażysz? ja tylko ścieram i daje surowe. Quote
Pegaza Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='laurin']do szarlotki jabłka prażysz? ja tylko ścieram i daje surowe.[/QUOTE] tak mi mama doradzila:roll: Quote
laurin Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Pegaza']tak mi mama doradzila:roll:[/QUOTE] więcej roboty:evil_lol: Quote
Recommended Posts