Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tigrunia']Haha aleś cwana :eviltong: Stawiaj tu nam zaraz a nie się ukrywasz :diabloti:[/quote]
no sie chwalic nie bede sama ze juz przekroczona kolejna setka..:lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Ja też na kielicha przylazłam :loveu: Ajj bym sobie drineczka wypiła .. :roll:[/quote]

Heh a za mną chodzi mleko z miodem:lol: a nie drink..
bylam dzis odwiedzic kolezanke i jej bejbika malego fajna jest taka grzecznusia:loveu:
i caly dzien u nas leje:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Heh a za mną chodzi mleko z miodem:lol: a nie drink..
bylam dzis odwiedzic kolezanke i jej bejbika malego fajna jest taka grzecznusia:loveu:
i caly dzien u nas leje:roll:[/quote]
Mleka w domu nie masz ? :cool1: Ja tam zawsze mam :eviltong: I miód też :eviltong:
A ja dziś byłam na działce z psami u Łukiego rodziców i Łukiego siostry córki tam są też .. no i mnie głowa boli :cool1: Byliśmy nawet nie godzinę bo nie można było znieść tych krzyków, pisków, awantur .. :mad:

Posted

Mleko mam i miod z pasieki tez mam ino jadlam ogora malosolnego..wiec nie chce miec sensacji zoladkowych:lol:

aa rozumiem tez mam takie "kochane" dziecko w rodzinie:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Mleko mam i miod z pasieki tez mam ino jadlam ogora malosolnego..wiec nie chce miec sensacji zoladkowych:lol:

aa rozumiem tez mam takie "kochane" dziecko w rodzinie:roll:[/quote]
Ups.. no to faktycznie nie ma co .. Przed chwilą ma mamcia wróciła z Zakopanego i oscypków przywiozła :loveu: Ajj będę się zjadać :loveu:

No kurde masakra! Jak można tak dziecko wychować - nie rozumiem :cool1: A raczej nie wychować :cool1: Ale ja tam się nawet nie odzywam - żal mi tylko tego ich psiaka :shake: (mówiłam kiedyś że na giełdzie kupiła Yorka" bo dzieci chciały) no i mają .. żywą zabawkę :angryy: Moje psy to mogą sobie conajwyżej pogłaskać :p

Posted

Jee nawet mi nie wspominaj ostatnio moje psy byly traktowane przez niego jak pilke tak se je kopal bo mu sie podobalo wrr a jak Livka juz sie wnerwila i zareagowala szczekaniem to polecial do mamy i mowi :mama piesek ała zrobil..:angryy: a mama jego na to: tak ała ci zrobil..wrrr dopiero m-a powiedzial jak bylo bo by pewnie uwierzyli ze Livka go dziabla..tylko dziwne ze sladu po zebach nie mial :angryy:

a co do oscypkow to nie jadam tego:p

Posted

[quote name='Pegaza']Jee nawet mi nie wspominaj ostatnio moje psy byly traktowane przez niego jak pilke tak se je kopal bo mu sie podobalo wrr a jak Livka juz sie wnerwila i zareagowala szczekaniem to polecial do mamy i mowi :mama piesek ała zrobil..:angryy: a mama jego na to: tak ała ci zrobil..wrrr dopiero m-a powiedzial jak bylo bo by pewnie uwierzyli ze Livka go dziabla..tylko dziwne ze sladu po zebach nie mial :angryy:

a co do oscypkow to nie jadam tego:p[/quote]
Najgorsze, że rodzicom nie przetłumaczysz, że psu się krzywda dzieje :angryy: Dziś mama Łukiego i babcia się z nim pokłóciły o Buff bo ta co ma 2 lata chciała ją na ręce i sobie ponosić a Ł się nie zgodził bo widział co robi ze swoim psem. Mała w ryk no i afera była gotowa :cool1:

Posted

no a jak mowisz nie wolno ze pieska boli to na chwile dziala i znow kopa daje..:angryy: a mama zagadana 0 reakcji:angryy: jak moje psy go widza to juz uciekaja..wiesz ja lubie dzieci ale ten mnie wnerwia i to fest!:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']no a jak mowisz nie wolno ze pieska boli to na chwile dziala i znow kopa daje..:angryy: a mama zagadana 0 reakcji:angryy: jak moje psy go widza to juz uciekaja..wiesz ja lubie dzieci ale ten mnie wnerwia i to fest!:roll:[/quote]
No ten ich piesek też biedny spiernicza przed nimi a jak małej się uda złapać to zazwyczaj za ogon :cool1: Pies w pisk, dzieciak w euforii ehh szkoda gadać :angryy:
Ja nie mam zbytnio z dziećmi do czynienia. Tylko te dwie od Łukiego siostry ale też za często tam nie jeździmy :p

Posted

Biedne te psy co sa w rekach "takich" dzieci:roll:
bede sie zbierac...
to szerokiej drogi i namiziaj Pudzianka mocno coby wystarczylo Ci na jakis czas...:loveu:
nara

Posted

Eh nawet mi nie mówcie:shake: Ja pamiętam jak Fibi była mała, pojechaliśmy do moich ukochanych t , i była tam ich córunia ze swoim synuniem czyli ich "ważniejszym" wnusiem to od razu chciał ją na ręce brać a ja sie oczywiście nie zgodziłam (bo wiedziałam co wyprawiał ze swoim biednym pieskiem) to od razu z byka na mnie patrzyli:cool1: [COLOR=PaleTurquoise]ja to miałam tam gdzie słońce nie dochodzi:roll:[/COLOR] Nawet mój Szymuś wtedy wiedział że małej się na ręce nie bierze ... Ale różni ludzie są :cool1: Cóż taki poradzić... ważne że moje maluchy się dobrze dogadują i umieją razem bawić:evil_lol:

Cześć Daria:loveu:

Posted

[quote name='laurin']Eh nawet mi nie mówcie:shake: Ja pamiętam jak Fibi była mała, pojechaliśmy do moich ukochanych t , i była tam ich córunia ze swoim synuniem czyli ich "ważniejszym" wnusiem to od razu chciał ją na ręce brać a ja sie oczywiście nie zgodziłam (bo wiedziałam co wyprawiał ze swoim biednym pieskiem) to od razu z byka na mnie patrzyli:cool1: [COLOR=paleturquoise]ja to miałam tam gdzie słońce nie dochodzi:roll:[/COLOR] Nawet mój Szymuś wtedy wiedział że małej się na ręce nie bierze ... Ale różni ludzie są :cool1: Cóż taki poradzić... ważne że moje maluchy się dobrze dogadują i umieją razem bawić:evil_lol:

Cześć Daria:loveu:[/quote]
Cze:cool3: