Pegaza Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='tigrunia']Żem nawet nie zauważyła, że tu 300 wybiło :crazyeye: :loveu:[/quote] :lol: ja tam widzialam ale cicho siedzialam:cool1: Quote
tigrunia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Pegaza']:lol: ja tam widzialam ale cicho siedzialam:cool1:[/quote] Haha aleś cwana :eviltong: Stawiaj tu nam zaraz a nie się ukrywasz :diabloti: Quote
Pegaza Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='tigrunia']Haha aleś cwana :eviltong: Stawiaj tu nam zaraz a nie się ukrywasz :diabloti:[/quote] no sie chwalic nie bede sama ze juz przekroczona kolejna setka..:lol: Quote
***Paulina*** Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ja też nie zauważyłam:oops: Gratki 300 stronki:multi: W sumie teraz to już 301:evil_lol: Quote
dzasta Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No właśnie proszę się nie chować i stawiać mi mały trening przed weselichem nie zaszkodzi :lol: Quote
Pegaza Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Witam wieczorowo:cool1: mialam dzis problem z laptopem..wiec dopiero teraz jestem.. Dzasta postawie Ci kielicha:drinking: Quote
tigrunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ja też na kielicha przylazłam :loveu: Ajj bym sobie drineczka wypiła .. :roll: Quote
Pegaza Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='tigrunia']Ja też na kielicha przylazłam :loveu: Ajj bym sobie drineczka wypiła .. :roll:[/quote] Heh a za mną chodzi mleko z miodem:lol: a nie drink.. bylam dzis odwiedzic kolezanke i jej bejbika malego fajna jest taka grzecznusia:loveu: i caly dzien u nas leje:roll: Quote
tigrunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Pegaza']Heh a za mną chodzi mleko z miodem:lol: a nie drink.. bylam dzis odwiedzic kolezanke i jej bejbika malego fajna jest taka grzecznusia:loveu: i caly dzien u nas leje:roll:[/quote] Mleka w domu nie masz ? :cool1: Ja tam zawsze mam :eviltong: I miód też :eviltong: A ja dziś byłam na działce z psami u Łukiego rodziców i Łukiego siostry córki tam są też .. no i mnie głowa boli :cool1: Byliśmy nawet nie godzinę bo nie można było znieść tych krzyków, pisków, awantur .. :mad: Quote
Pegaza Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Mleko mam i miod z pasieki tez mam ino jadlam ogora malosolnego..wiec nie chce miec sensacji zoladkowych:lol: aa rozumiem tez mam takie "kochane" dziecko w rodzinie:roll: Quote
tigrunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Pegaza']Mleko mam i miod z pasieki tez mam ino jadlam ogora malosolnego..wiec nie chce miec sensacji zoladkowych:lol: aa rozumiem tez mam takie "kochane" dziecko w rodzinie:roll:[/quote] Ups.. no to faktycznie nie ma co .. Przed chwilą ma mamcia wróciła z Zakopanego i oscypków przywiozła :loveu: Ajj będę się zjadać :loveu: No kurde masakra! Jak można tak dziecko wychować - nie rozumiem :cool1: A raczej nie wychować :cool1: Ale ja tam się nawet nie odzywam - żal mi tylko tego ich psiaka :shake: (mówiłam kiedyś że na giełdzie kupiła Yorka" bo dzieci chciały) no i mają .. żywą zabawkę :angryy: Moje psy to mogą sobie conajwyżej pogłaskać :p Quote
Pegaza Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Jee nawet mi nie wspominaj ostatnio moje psy byly traktowane przez niego jak pilke tak se je kopal bo mu sie podobalo wrr a jak Livka juz sie wnerwila i zareagowala szczekaniem to polecial do mamy i mowi :mama piesek ała zrobil..:angryy: a mama jego na to: tak ała ci zrobil..wrrr dopiero m-a powiedzial jak bylo bo by pewnie uwierzyli ze Livka go dziabla..tylko dziwne ze sladu po zebach nie mial :angryy: a co do oscypkow to nie jadam tego:p Quote
tigrunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Pegaza']Jee nawet mi nie wspominaj ostatnio moje psy byly traktowane przez niego jak pilke tak se je kopal bo mu sie podobalo wrr a jak Livka juz sie wnerwila i zareagowala szczekaniem to polecial do mamy i mowi :mama piesek ała zrobil..:angryy: a mama jego na to: tak ała ci zrobil..wrrr dopiero m-a powiedzial jak bylo bo by pewnie uwierzyli ze Livka go dziabla..tylko dziwne ze sladu po zebach nie mial :angryy: a co do oscypkow to nie jadam tego:p[/quote] Najgorsze, że rodzicom nie przetłumaczysz, że psu się krzywda dzieje :angryy: Dziś mama Łukiego i babcia się z nim pokłóciły o Buff bo ta co ma 2 lata chciała ją na ręce i sobie ponosić a Ł się nie zgodził bo widział co robi ze swoim psem. Mała w ryk no i afera była gotowa :cool1: Quote
Pegaza Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 no a jak mowisz nie wolno ze pieska boli to na chwile dziala i znow kopa daje..:angryy: a mama zagadana 0 reakcji:angryy: jak moje psy go widza to juz uciekaja..wiesz ja lubie dzieci ale ten mnie wnerwia i to fest!:roll: Quote
tigrunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Pegaza']no a jak mowisz nie wolno ze pieska boli to na chwile dziala i znow kopa daje..:angryy: a mama zagadana 0 reakcji:angryy: jak moje psy go widza to juz uciekaja..wiesz ja lubie dzieci ale ten mnie wnerwia i to fest!:roll:[/quote] No ten ich piesek też biedny spiernicza przed nimi a jak małej się uda złapać to zazwyczaj za ogon :cool1: Pies w pisk, dzieciak w euforii ehh szkoda gadać :angryy: Ja nie mam zbytnio z dziećmi do czynienia. Tylko te dwie od Łukiego siostry ale też za często tam nie jeździmy :p Quote
Pegaza Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Biedne te psy co sa w rekach "takich" dzieci:roll: bede sie zbierac... to szerokiej drogi i namiziaj Pudzianka mocno coby wystarczylo Ci na jakis czas...:loveu: nara Quote
laurin Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Eh nawet mi nie mówcie:shake: Ja pamiętam jak Fibi była mała, pojechaliśmy do moich ukochanych t , i była tam ich córunia ze swoim synuniem czyli ich "ważniejszym" wnusiem to od razu chciał ją na ręce brać a ja sie oczywiście nie zgodziłam (bo wiedziałam co wyprawiał ze swoim biednym pieskiem) to od razu z byka na mnie patrzyli:cool1: [COLOR=PaleTurquoise]ja to miałam tam gdzie słońce nie dochodzi:roll:[/COLOR] Nawet mój Szymuś wtedy wiedział że małej się na ręce nie bierze ... Ale różni ludzie są :cool1: Cóż taki poradzić... ważne że moje maluchy się dobrze dogadują i umieją razem bawić:evil_lol: Cześć Daria:loveu: Quote
Pegaza Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='laurin']Eh nawet mi nie mówcie:shake: Ja pamiętam jak Fibi była mała, pojechaliśmy do moich ukochanych t , i była tam ich córunia ze swoim synuniem czyli ich "ważniejszym" wnusiem to od razu chciał ją na ręce brać a ja sie oczywiście nie zgodziłam (bo wiedziałam co wyprawiał ze swoim biednym pieskiem) to od razu z byka na mnie patrzyli:cool1: [COLOR=paleturquoise]ja to miałam tam gdzie słońce nie dochodzi:roll:[/COLOR] Nawet mój Szymuś wtedy wiedział że małej się na ręce nie bierze ... Ale różni ludzie są :cool1: Cóż taki poradzić... ważne że moje maluchy się dobrze dogadują i umieją razem bawić:evil_lol: Cześć Daria:loveu:[/quote] Cze:cool3: Quote
Pegaza Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Nati28']Czesc babeczki :lol::loveu:[/quote] witam:Cool!: Quote
Pegaza Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Aga76']Cze 8) Doba za krótka się zrobiła...[/quote] pozyczyc Ci moją moja sie dluzy i nudzi mi sie:cool1: witam:loveu: Quote
Pegaza Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Kasia']cze D-E :loveu:[/quote] cze Kas:loveu: jeny ale mam komplikacyje z netem:mad: Quote
Recommended Posts