Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odnośnie żółtego serka to od dawien dawna wiadomo, że ciężkostrawny, tłusty, kaloryczny .. no i co :eviltong: Ja czasem zjem i pieskom też nie pożałuję :loveu:

Dobry czwartkowo :multi:
Udało mi się znaleźć fryzjera :multi: Dziś na 14 i jutro na 13:30 idę :loveu:

Posted

cze!
jutro mam wolne za sobotę, w końcu się wyśpię :loveu: nawet może padać cały dzień, i tak będę siedzieć w domu i ksiażki czytać i odpoczywać!

Wczoraj poszłam se do zonen studio, akurat na 2 łóżkach wymieniali lampy i trafiłam, że jedno z nich było już po wymianie no wiec se poszłam na nie.
Pan mówi do mnie, że nie dłuzej jak 8 minut mam se wziąść bo się spalę ale ja se wzięłam 12 i się spaliłam :evil_lol:
Do pracy poszłam bez stanika bo mnie wszystko piecze, nie wspomnę o doopie na której siedzieć nie umiem :cool1: a gęba czerwona i wygląda jak u takich drobnych pijaczków spod mostu!

Posted

[quote name='Kasia']cze!
jutro mam wolne za sobotę, w końcu się wyśpię :loveu: nawet może padać cały dzień, i tak będę siedzieć w domu i ksiażki czytać i odpoczywać!

Wczoraj poszłam se do zonen studio, akurat na 2 łóżkach wymieniali lampy i trafiłam, że jedno z nich było już po wymianie no wiec se poszłam na nie.
Pan mówi do mnie, że nie dłuzej jak 8 minut mam se wziąść bo się spalę ale ja se wzięłam 12 i się spaliłam :evil_lol:
Do pracy poszłam bez stanika bo mnie wszystko piecze, nie wspomnę o doopie na której siedzieć nie umiem :cool1: a gęba czerwona i wygląda jak u takich drobnych pijaczków spod mostu![/quote]
A widzisz.. trza było słuchać chłopa :shake: Ja właśnie niedawno z zonen wróciłam .. na 16 minut byłam :cool1: Się zastanawiałam czy dziś na 16 czy dziś i jutro na 12 .. :roll:
A właśnie grzmieć zaczyna.. co na jutro zapowiadają za pogodę ? :cool1:

Posted

Cze Be Kasia Sara Aga i Ania:loveu:
a ja wlasnie wrocilam z zakupow bylam kupic prezent dla nowonarodzonego dziecka i sie normalnie przy tych wieszakach zatrzymalam na dluzej:loveu: takie piekne rzeczy sa :loveu: a te sandalki, tenisowki dla takich malenskich dzidzi:loveu: chyba bede cos w tym kierunku dzialac hihi :evil_lol: juz nie moge sie doczekac by te cudo zobaczyc bo jedynie na fotkach z nk ją widze:loveu:
u nas dzis od rana lalo tera nawet slonko wychodzi i niech zostanie bo mi ten deszcz bokiem wychodzi, nie mam gdzie z psami wyjsc, wsio zalane trawa po kolana a tam gdzie chodzilam kupa blota sie zrobilo wrr
dzis w nocy spac nie moglam 2 chyba byla to dopiero zasnelam:roll:
normalnie ktos mi chyba spanie sciagal:roll:jak to mowia

a ja narazie nie korzystam z solarium jak jest mozliwosc wychodze na slonce i sie opalam:p

Posted

[quote name='Pegaza']
a ja narazie nie korzystam z solarium jak jest mozliwosc wychodze na slonce i sie opalam:p[/quote]
Takiej to dobrze .. a gdzie Ty się opalasz - na balkonie ? :roll:

Ide dziś do Anki na poltera.. nigdy nie byłam i znów nie wiem co i jak :cool1: No ale cóż - ide na żywioł :diabloti: Pusta flacha w łape i dreptamy :diabloti:

Posted

[quote name='Pegaza']Taa na balkonie..na basenie na ogrodzie gdzie sie da:p
gdzie Ty idziesz i na co?:roll:[/quote]
Polter - bicie szkła przed domem panny młodej, młoda zbiera z młodym i flachą częstują ..
Ale chyba nie idę - łuki wrócił z roweru, zaległ na kanapie i śpi :cool1:

Posted

[quote name='tigrunia']Polter - bicie szkła przed domem panny młodej, młoda zbiera z młodym i flachą częstują ..
Ale chyba nie idę - łuki wrócił z roweru, zaległ na kanapie i śpi :cool1:[/quote]

aa u nas to normalnie sie gada na czaskanie idziemy:lol:

cze Gosiek:multi:

Posted

[quote name='Kasia']cze D-E :loveu:
nudny ten piątkowy wieczór...[/quote]

Cze Dysia i Kasia:multi:
bys wiedziala ze nudny nie tylko wieczor a caly dzien..:roll:

Posted

Cze Ewa Paula:multi: Dysie juz witalam:cool3:
nowych fotek nie mam,masz racje Ula nie mam weny do pstrykania fotek:roll:
wiem wiem ze w koncu czas na jakies foteczki:roll:..
a czy ja Wam mowilam ze na nastepna sobote bede na weselu..ciups za bardzo nie mam ochoty..zwine sie czym predzej :roll: w zasadzie bede niemowlaka pilnowac mlodych:cool1:
chcialam dzis jechac do mamy na dzialke to m-a zas sie nie chce:mad:
wymysla mi jakies lasy..polanki...tu blizej nas... a ja chce sie opalic na ogrodzie:placz: to nikaj nie jade siedze w domu..

Posted

Ja też z ledwością wczoraj coś popstrykałam :shake: Brak weny i totalne rozleniwienie :D
U nas dzisiaj gorąco od rana już nie idzie wytrzymać taka duchota :shake:

Posted

[quote name='dzasta']Ja też z ledwością wczoraj coś popstrykałam :shake: Brak weny i totalne rozleniwienie :D
U nas dzisiaj gorąco od rana już nie idzie wytrzymać taka duchota :shake:[/quote]

cze sobotnie i swiateczne:multi:
u nas rowniez slonecznie ale duchoty nie czuje:shake: