Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']no ja jeszcze lubie miod do tej herbaty z cytryną:cool1:
oj moje psy jedza jedzenie domowe nasze ser, szynka, kielbaska psia, kurak z ryzem(na ogol bez):cool1: watroba i royala na kolacje:cool1: Pipi wyglada pomalu jak krupniok a Liv tez przytyla ale w normie wyglada..[/quote]
o rany , ale dobrze se jadają

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']o rany , ale dobrze se jadają[/quote]

Ula eh po ser i szynke to musze leciec do odleglego sklepu bo tylko jadaja ser z dziurami:cool1: i szynke chudziutka bez tluszczyku cena ok 19 za kg:cool1:
inną jak im dam to powachają i odchodzą..:roll: jestem ciekawa czy ktos jest tak samo kopniety jak i ja:evil_lol:;) aa i rano karmienie jest z rączki..:cool1:

Posted

[quote name='Pegaza']Ula eh po ser i szynke to musze leciec do odleglego sklepu bo tylko jadaja ser z dziurami:cool1: i szynke chudziutka bez tluszczyku cena ok 19 za kg:cool1:
inną jak im dam to powachają i odchodzą..:roll: jestem ciekawa czy ktos jest tak samo kopniety jak i ja:evil_lol:;) aa i rano karmienie jest z rączki..:cool1:[/quote]
Ty patrz , moje dzieciory tak mają !!!! ale numer!!!!

Posted

[quote name='dysia-u']Ty patrz , moje dzieciory tak mają !!!! ale numer!!!![/quote]
dzieciory to bym jeszcze zrozumiala ale psy:shake: glupota ludzka nie zna granic:evil_lol: coz osobiscie sie do niej przyznaje..:evil_lol::roll:

Posted

[quote name='dzasta']To już po frycku :) Super !!! Mnie to dopiero czeka :D
E to rozpieszczone te Twoje psice[/quote]

Cze Dzasta wieczorowo:multi:
no a moj tez byl ale u innego i ani ja ani on nic sobie nie powiedzielismy ze idziemy do fryca:lol: nie ma to jak wyczucie czasu:lol:
to moje dzieci;)

Posted

[quote name='Pegaza']
Ula eh po ser i szynke to musze leciec do odleglego sklepu bo tylko jadaja ser z dziurami:cool1: i szynke chudziutka bez tluszczyku cena ok 19 za kg:cool1:
inną jak im dam to powachają i odchodzą..:roll:
[B]jestem ciekawa czy ktos jest tak samo kopniety jak i ja[/B]:evil_lol:;) aa i rano karmienie jest z rączki..:cool1:
[/QUOTE]

jest jest :evil_lol:
ja też Fidlaka z rączki karmie mięskiem surowym na przykład albo serkiem....kuraka jak gotuję to wyjada go samego a ryz porozsypywany po całej kuchni jest, on już nawet na dzwięk otwieranej lodówki reaguje (tak jak kiedys moja świnka morska kwiczeniem bo wiedziała, że wtedy zawsze dostanie sałaty zielonej :p) !!!
a jak już naprawdę nie mam nic dla niego i nie chce mi sie nic gotować to wtedy niestety ale musi zajadać się karmą suchą, którą zawsze ma w miseczce...ale to też wpier muszę mu kilka kulek z ręki dać bo inaczej sam nie zacznie jeść...

Posted

nie ma to jednak jak niewybredny pies co wszystko zje :loveu: karmy zabraknie to się zadowoli suchym chlebem i jest szczęśliwa :loveu::evil_lol:

Posted

Cześć D-E :multi:

Z Twoich psic to małe królewny :lol: U mnie już tak nie mają. Arisek nie może, a ja nie potrafię rozpieszczać Holly, kiedy on patrzy i też chce. Miska nie gryzie i suchą karmę mogą jeść o dowolnej porze.

Posted

Cze laski:loveu:
co do jedzenia to pokrojony serek zle im sie z miski wyciaga dlatego z reki obiad i kolacje juz z talerzyczkow :p
Soma jest psem co zjada wszystko:p ale gotuje jej makaron a suchy pokarm ma po wieczornym spacerze...
choc dzis mnie psy zaskoczyly salcesonu im sie zachcialo:roll: to im dalam

Be kupilam sobie specjalny szampon na pasemka by byly srebrne zobaczymy po myciu:cool1:

Posted

D-E ja używam takich specjalnych szamponików do włosów blond i powiem że są fajne ale nie można z nimi przesadzić bo można mieć fiulet na głowie :evil_lol:
Pozdrowienia dla salcesonowych dziewczynek :cool3:
U nas znowu pada ale ja się cieszę bo jest troszkę chłodniej wreszcie :cool1:

Posted

Cze Drzasta:multi:
u nas tez pochmurno choc slonko wygladalo i znow sie schowalo..:roll:
fioletu na glowie jesio nie mialam hihi
kuna juz 13:-o ale mi dzis ten czas zlecial..jak sie wstalo o 9 :p

Posted

Srebrne pasemka ? :crazyeye:
Ja się umówiłam na jutro na pasemka .. na piątek nie mieli miejsca i takim oto sposobem nie mam fryzury na weselicho :cool1: Jade zaraz czegoś innego poszukać :roll:

Posted

[quote name='tigrunia']Srebrne pasemka ? :crazyeye:
Ja się umówiłam na jutro na pasemka .. na piątek nie mieli miejsca i takim oto sposobem nie mam fryzury na weselicho :cool1: Jade zaraz czegoś innego poszukać :roll:[/quote]

Be nie blond a wlasnie taki odcien wchodzacy na popiel..
cze Aga:loveu:

Posted

Cze Daria:multi:
Jak byłam u weta i powiedziałam że psiaki jedzą żółty serek to dostałam opitol,że jest to cięzko strawn i psiakinie powinni tego jeść.Ale co zrobić jak im to smakuje.Moje codziennie go edzą o 5 rano jak mąż szykuje sobie kanapeczki do pracy.

Posted

[quote name='ewa2909']Cze Daria:multi:
Jak byłam u weta i powiedziałam że psiaki jedzą żółty serek to dostałam opitol,że jest to cięzko strawn i psiakinie powinni tego jeść.Ale co zrobić jak im to smakuje.Moje codziennie go edzą o 5 rano jak mąż szykuje sobie kanapeczki do pracy.[/quote]

Cze Ewa:p i Paula:p
wiem wiem tego nie wolno tamtego..
my tez w koncu nie powinni palic pic i tlusto jesc a jednak to robimy...:roll:
cos Wam powiem kiedys nie bylo karm takich jak teraz moze i byly ale bardzo drogie i psy nasze u mamy dozyly 18 lat karmione na naszym jedzeniu,jedna to byla malutka ratlerka a druga mieszana kudlata..:p
ja im daje po plasterku i jak narazie nic im nie dolega..

Posted

[quote name='Pegaza']:cunao:Ula jaki komplement -dziewczynka chyba stara d..a:evil_lol:[/quote]
ja ci w metryke nie zaglądam :cool3: widziałam zdjęcie to mówie:lol:

Posted

Cześć.Przyszłyśmy sie przywitać późno wieczornie.Neli tez dostaje zółty serek,nic jej po nim nie jest,bardzo go lubi(oczywiście dostaje go tylko troszeczkę).Była u mnie dziś znajoma która ma latlerka(po operacji jelit)i tez mi mówiła ze pieski nie powinny jeść żółtego serka bo jest tłusty i cięzkostrawny.