Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Daria:angryy: fałdki????????:diabloti:chcesz mnie w kompleksy wpędzić:angryy:a nogi do samego nieba, no nie!!!!!!!!!!!!!!Jestem zazdrosna:-(:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:a opalenizna:crazyeye:
Super wyglądasz:lol:
Twoje dziewczynki też urocze:lol:

Posted

Czesc piatkowo:)
juz po zleceniu wiec mam fraj :multi:
pomalu znosze rzeczy do auta jak zwykle jest tego niemalo..:cool1:
ale wpadlam na chwile moze i fotki jakies zgram..
no nie przesadzajcie ja mam faldki na brzuchu..widac:cool1:
no i nogi mam normalne to chyba na tej fotce tak wyszlo hihi:lol: sie kuna musze przyjrzec czy ja mam dlugie nogi hihi:lol:
ale dzieki ze sie podobaja focie:loveu:
za chwile fotki..

Posted

Czesc Daria ;)
super fotki :loveu:
Pipi, to jest mistrzynia przeszywajacego wzroku :eviltong:
fajny kostium kapielowy masz :loveu: sama mam z tej firmy tez :eviltong:

Posted

Witamy się sobotnio ,już wróciliśmy z nad morza i szara rzeczywistość
Fotki super ,dziewczyny śliczne o właścicielce już nie wspomnę -super laska z ciebie :)

Posted

DE pooglądaj sobie sharpeia w necie to fałdki zobaczysz bo u Ciebie podobnie jak Marzka nie widzę !!!
Fajne zdjęcia i widać że wypoczywacie na działeczce!!!
Ja najbliższe tygodnie siedzę w domu ale może we wrześniu się uda gdzieś wyskoczyć :)

Posted

dzasta napisał(a):
DE pooglądaj sobie sharpeia w necie to fałdki zobaczysz bo u Ciebie podobnie jak Marzka nie widzę !!!
Fajne zdjęcia i widać że wypoczywacie na działeczce!!!
Ja najbliższe tygodnie siedzę w domu ale może we wrześniu się uda gdzieś wyskoczyć :)

He he dobre z tymi sharpeiami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Justysia Ty masz chociaż dla kogo siedzieć w domu ;)
A ja z przymusu :( Mój M dopiero we wrześniu ma urlop a i tak nie wiadomo czy gdzieś pojedziemy bo ten remont trochę nas "zrujnował" :cool3:

Daria a Ty pewnie znowu na działeczce :eviltong:

Posted

Cześć!
Działeczka, słoneczko i błogie lenistwo. To są wakacje, nie?:) świniak już urósł! Pamiętam jak moja spędziła jakiś czas na balkonie podczas upału i jak przyniosłam ją do domu to rozpłaszczyła się na zimnych kafelkach jak placek. Zwierzaki w futrach to mają tortury... A jak radzi sobie Somcia?

Posted

Cześć Daria:) znowu się wczasujesz tak długo :razz: u mnie niestety dzisiaj przydko, mokro i cały czas troszkę kropi... wszyscy mówili o deszczu i mają.. :(

Posted

A kuku juz jestem:eviltong:
ale tylko na chwile bo musze jechac z m do lekarza a potem mam w planie posprzatac gruntownie chate..
upal w miescie jest nie do strzymania..wiec pewnie dlugo tu nie posiedze;)
jesli chodzi o fotki to nie ma za bardzo co pokazywac..:roll: gdyz jakos weny nie mialam..ale cos tam potem znajde dla Was:loveu:
dzieki wszystkim za odwiedziny:)..wpadne do Was pozniej papa

Posted

Przyszlam z fotkami ale jak widze nie ma kto ogladac:roll:
no coz wakacje..;)
ale zostawie choc 3 moze ktos wpadnie nas odwiedzic..
Madzia a Soma ma sie dobrze znow wrocila do formy..upaly hmm jakos daje rade, na dzialce szuka cienia ale Pipi zle znosi upaly:roll: nawet o spacerach nie ma mowy..a jak wychodze na siq to potem ją niose na rekach bo taka zmeczona i zziajana wraca..
Kermitek;)

wiadomo kto..;)

pasazerka na gape;)

Posted

Nie mam fotek jak Soma byla mala..
Ta Karina posucha na dogo niemozliwa..a pogoda za oknem niefajna wiec szlo by posiedziec i pogadac..no ale nie ma z kim hehe