Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karkakarka napisał(a):
To ty teraz jako niania dorabiasz :D

Może się kiedyś moim Rafałkiem zajmiesz, nie jest on znów taki mały, ale za mały żeby samemu zostać i zawsze dobrze mieć kogoś do opieki :D:evil_lol:

U Darii to bez obaw można dziecko zostawić.W razie gdyby Daria się zdenerwowała to jest Soma do obrony :eviltong::eviltong:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jot11 napisał(a):
U Darii to bez obaw można dziecko zostawić.W razie gdyby Daria się zdenerwowała to jest Soma do obrony :eviltong::eviltong:

a jak się Soma wkurzy to co ????

Posted

[quote name='karkakarka']To ty teraz jako niania dorabiasz :D

Może się kiedyś moim Rafałkiem zajmiesz, nie jest on znów taki mały, ale za mały żeby samemu zostać i zawsze dobrze mieć kogoś do opieki :D:evil_lol:
Karina to moze ja sobie zrobie grafik hihi i gdzies cie tam zapisze w wolna sobote;)

[quote name='jot11']U Darii to bez obaw można dziecko zostawić.W razie gdyby Daria się zdenerwowała to jest Soma do obrony :eviltong::eviltong:
Soma to ciapa nie pies;) to juz predze Livka zareaguje hihi

[quote name='dysia-u']a jak się Soma wkurzy to co ????
Zareczam Ci ze sie nie wkurzy daje na to moją glowe..

[quote name='dysia-u']http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3375.jpg

Daria aż musiałam se jeszcze zerknąć na fotke. Doberman mi sie widzi. A gdzież to rotek taki spkojny i cierpliwy?
Ja znam spaniele i yorki hihi tak że ze mnie się nie ma co sie śmiać hihi
Ula to jest rotek :) no jak widac media klamią..a ja Ci mowie ze rotki sa grzeczne jak aniolki tylko od czasu do czasu kope w domu zrobią ;) tak mi dzis Soma:roll:

[quote name='*kleo*']Ula zlituj się :eviltong: za krótka kufa na dobermana i budowa za mocna ;)

Cześć Daria :multi:
haha az sie usmialam
Cze Klaudia:loveu:

[quote name='dysia-u']Daria poisz ją melisą że taka spokojna?

kranowa ją poje a ktoz wie co tam dodawają:eviltong:

Posted

tigrunia napisał(a):
Cze D-E :multi:
Śmierdząca sprawa z tą koopą :shake: :evil_lol:

Ano śmierdząca :diabloti::diabloti: Najbardziej dla Darii :eviltong:

Posted

karkakarka napisał(a):
uuu nie zazdroszczę koopy po Somie...:evil_lol:

No ja też bo jak Pixi miała biegunkę to taka była mała koopka a wieki smród:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To co dopiero sprzątać koopsko Somy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Uuu to miałaś Daria brudną robotę...ja raz jedyny musiałam sprzątnąć po Onku kupala bo tak to rodzice sprzątali bo mała byłam i pamiętam do dziś ten smród blehh...

Posted

Zaczynam sie pomalu przyzwyczajac:siara:..bo dzis znow byla kopa i zyganko:mad:..Somie cos widac zaszkodzilo.:roll:.Tylko co?...
na ogol sprzatam na wdechu te kopy.;)..Co zrobic ..chcialam to teraz mam.:roll:...i wiem ze z wiekiem pies sie robi w tych sprawach coraz gorszy..kiedys przynajmniej zasygnalizowala ze chce wyjsc a teraz poprostu To robi:mad:...

Posted

Pegaza napisał(a):
Zaczynam sie pomalu przyzwyczajac:siara:..bo dzis znow byla kopa i zyganko:mad:..Somie cos widac zaszkodzilo.:roll:.Tylko co?...
na ogol sprzatam na wdechu te kopy.;)..Co zrobic ..chcialam to teraz mam.:roll:...i wiem ze z wiekiem pies sie robi w tych sprawach coraz gorszy..kiedys przynajmniej zasygnalizowala ze chce wyjsc a teraz poprostu To robi:mad:...

Najwidoczniej zobaczyła że nie krzyczysz na nią za takie koopska to lepiej jej robić w ciepełku niż żeby doopka marzła na dworze ;/

Posted

Doti ja bym poryczala ale godzina byla zbyt wczesna..;)
Justyna u nas tez zrana bylo zimno teraz juz znosnie jest..
jakies fotki znalazlam czortow dwoch;)

chwile spokoju bo maly zapatrzyl sie na bajke..;)

ale po chwili wyruszyl witryne pobrudzic,potrzaskac w nią łapkami;)

Posted

Hehehe a wyobraź sobie mieć takie bliźniaczki jak Alanek :D
Naszym znajomym się nie dawno parka narodziła i już im zazdroszczę hehehe
Na początek muszą swoje ukochane koty oddać na jakiś czas bo koty maluchów nie akceptują a że kotów jest kilka to może nie być bezpiecznie dla dzieci niestety...

Posted

Oj tak dwoch takich Alanow i mozna dostac na glowe;)

chyba na moje dziecko;)

a dzis mnie znow leb bolala i nie dalam rady powtorzyc tych fug..

no pol dnia mialam zalączone Mini Mini i sie przy okazji naogladalam bajek..:)
u nas tez - ale mi zimno nie bylo...

Posted

Pegaza napisał(a):

a dzis mnie znow leb bolala i nie dalam rady powtorzyc tych fug..
..

Daria a ta twoja głowa to czemu taka biedna, często tak masz? nerowe czy z ciśnienia? Pytam bo i mnie ostatnio jakoś ciśnienie poszło w góre.uuuu pewnie wiekowe