dysia-u Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 ja tam nie lubie ani ciuchów ani butów kupować przez komputer lubie przymierzyc, dotknąc a i to czasem po zakupie mozna mieć wąty hahhaah teraz ta numercja jest taaak do bani ze szok każda firma ma inną numeracje naleweczka jest, a jakże pogoda też sprzyja degustacji smaków :cool3: leje, brzydko, ech!!!! no cóż w kierunku wiosny to na pewno nie zmierza Quote
Paulinka10 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Ja zaś nie lubie po sklepach latać bo mi sie nic nie podoba...a tak przy kawce zawsze coś znajde,raczej jestem zadowolona z zakupów przez neta chociaż pare rzeczy leży nie tknięte...a jak poleży troche to komuś daje bo nie lubie mieć dużo napakowane w szafkach...dobrze że mój tego nie czyta... pogoda paskudna...to kiedy to zalewanie doła robimy?;) Quote
Pegaza Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Ja robie w sobote;) znaczy na impreze ide.. za zombi mam byc przebrana.. Quote
Paulinka10 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 To fote niech Ci zrobia :D ja już na halowen byłam tydzień temu,tzn juz prawie dwa,niedaleko Ciebie Daria;) Może tak fotki świnkowych panów?;) Quote
*Jot* Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Pegaza']Ja robie w sobote ;) znaczy na impreze ide.. za zombi mam byc przebrana..[/QUOTE] Daria,Ty to się musisz przebierać a ja codziennie patrząc w lustro widzę zombie....bez przebieranek.:stormy-sad::roflt::roflt::roflt: Miłej zabawy :bigcool: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Dzień dobry wieczór :lol: Ciekawe to bardzo co piszesz D... chciałabym zobaczyć to przebranie:evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='Paulinka10']To fote niech Ci zrobia :D ja już na halowen byłam tydzień temu,tzn juz prawie dwa,niedaleko Ciebie Daria;) Może tak fotki świnkowych panów?;)[/QUOTE] Nawet wiem gdzie heh fotki mowisz hmm no musialabym im zrobic narazie mam nerwa na nich bo ostatnio co 2 dni im czyszcze klate, ja nie wiem albo trociny slabo trzymia bo to jest niemozliwe zeby po 2 dniach zapach byl nie do wytrzymania.. [quote name='*Jot*']Daria,Ty to się musisz przebierać a ja codziennie patrząc w lustro widzę zombie....bez przebieranek.:stormy-sad::roflt::roflt::roflt: Miłej zabawy :bigcool:[/QUOTE] O Jola wpadla :) no nie mow ja tak na ogol wygladam jak wstaje rano..heh [quote name='Chiquita&DeeDee']Dzień dobry wieczór :lol: Ciekawe to bardzo co piszesz D... chciałabym zobaczyć to przebranie:evil_lol:[/QUOTE] Hm sama jestem ciekawa jak to wyjdzie..moze dam fotki z imprezy sie zobaczy;) Quote
Paulinka10 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Zombi straszy w nocy a my z rana hihi wiesz co u mnie od kiedy jest ta duża klatka sprzątam co tydzień,w klatce tamtej co 3 dni...szybko zaczynało śmierdzieć wszędzie boby i mokro,w tej dużo lepiej,rozkłada sie to na wiekszą powierzchnie i nie robi mi sie z tego taki gnój... Quote
dysia-u Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Daria, te fotki bedą mnie w nocy straszyły kobieto nie bałaś się??? u nas niedziela sie snuje, teraz wyjść się nie da bo wieje, chipsów nie maaaa, batony znikaja ech!!! jutro czas do pracy Quote
Pegaza Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Mam fotki z imprezy przebieranej za zombi.. jako wisielec sie nie przebieralam ale ciuchy i tak stare bo w nich nie chodze [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/IMG_3842.jpg[/IMG] M to musial ciucholand odwiedzic..;) [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/IMG_3906.jpg[/IMG] przebrania byly fajne, duzo bylo lekarzy i par młodych..ale moj m ze nieskromnie powiem i tak zrobil najwieksza furore;) i 3 foty nie na temat;) a tu hamburger ktory jest wiekszy od talerza obiadowego moja cora miala go na 3 razy..;D [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/IMG_3804.jpg[/IMG] a tu działkowy ptaszek.. [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/IMG_3765.jpg[/IMG] oraz Kajtus zalotnik.. [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/IMG_3812.jpg[/IMG] Quote
Jessica89 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 wow przebrania super!! hamburger wygląda apetycznie;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Ale super przebrania:loveu: Widzę, że zabawa była przednia :) Skad macie takiego hamburgera? Sami robiliście? Nie chciałabym Was spotkać w ciemnej uliczce :evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 to taki rodzinny hamburger???:eviltong: Quote
Pegaza Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Hamburger to wersja xxl..kupiony w barze jak sie jedzie na Gliwice tam serwują takie duże dania..zamowienie na zestaw obiadowy np frytki sałatka i gyros to na 3 osoby a niby kupiona jedna porcja ale ona jest tak duza ze zjedza ją az 3.. a dobry to swoją drogą..:) my tam czasem jezdzimy bo raz ze tanio a dwa duzo jedzenia jest hehe Ramona mojego spotkali i az ludzie przystaneli z wrazenia haha Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Nie dziwie się :D a burgera bym zjadła ;) Quote
tigrunia Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Cześć Daria :loveu: Fotki zombie widziałam na FB :multi: Superanckie! M-A to już w ogóle rewelacja!! :crazyeye: Cóż za przystojniaczek: [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/IMG_3812.jpg[/url] :cool3: Quote
Pegaza Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Cze dziewczyny:) i dawno niewidziana Be:loveu: Ciebie az musze osobno przywitac bos tak dawno tu nie byla..;) u nas bez zmian..chociaz nie bo chyba cos u mnie straszy:diabloti: ogladam polsat a przed chwila na ekranie mialam polsat sport.. sam sie przelaczyl znow na polsat..:lol: bylismy na dzialce ograbilam liscie sasiada i lasu taa drzew na dzialce nie mam ale liscie mam:cool1: zrobilismy chyba juz ostatniego w tym roku grilla..posiedzielismy z znajomymi grzejac sie herbatka..w sumie ja tam cieplo mialam w domku ale bylismy z wizyta u nich wiec tylko herbata do grzania rąk byla;) chcialam Wam powiedziec ze zaczelam chodzic na zumbe i silownie:Cool!:..czy beda efekty dam znac za miesiac..:roll: poki co sie zastanawiam czy bede miala sily jutro wstac z lozka:lol: apropo zabawy nastepna bedzie przebieranka za postacie bajek..bedziemy flinstonami:lol:..tylko maszyne do szycia musze dac do naprawy bo mi zaniemogla a ubrania juz mam w glowie obmyslone..:cool3: i gadzety.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Matko wszędzie ta zumba :D czekam na efekty ;) Quote
Pegaza Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Matko wszędzie ta zumba :D czekam na efekty ;)[/QUOTE] A co u Was to tez modne? ja wybralam sie z względu na to ze nie sa to bezsensowne jakie skłony czy inne wygibasy tylko zabawa polaczona z tancem a przy okazji zrzuca sie kalorie..chodzilam kiedys na fitnes taki zwykły i mi nie odpowiadalo zle sie po nim czulam..;) Quote
Paulinka10 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 No prosze,super :)Jak ktoś lubi to super sprawa,ja bym sie nie umiała tak wyluzować żeby tak wyginać wszystkim bo jestem wstydliwa:eviltong: Quote
tigrunia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Też bym sobie na Zumbę chętnie poszła ale nie mam z kim :roll: Zawsze raźniej jak się koleżankę weźmie, przynajmniej na pierwsze zajęcia.. No i gdzie te kwiaty czy co to miało być na powitanie Be ? :mad: Quote
Pegaza Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 No ja też nie miałam z kim i poszłam sama;) kwiaty dla Be.. [IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSC4PF8abaqNUvoK1tLeRSDHjU9se-QbMXR-5pEIyAEHfx9Kzv22Q[/IMG] a tam Asia ja się gibam jak umiem a co nie umiem to udaję hehe Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Tak, u nas też moda:) najważniejsze, że Tobie odpowiada :) Quote
Paulinka10 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ja też sie czasem gibam i lubie sie pogibać ale ta zumba to jest mega gibanie:eviltong: w sobote moja Maryś miała pokaz tańców,mają nową instruktorke ta to sie gibać umie,mój drogi mężuś zapatrzony był,zamiast na dziecko patrzeć...:mad: Quote
Recommended Posts