Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cocerek masz racje z ta hierarchią bo u mnie rządzi w tej chwili Tośka czyli 5 miesięczny york :)

Weronika nie rozumiem co z ta nuzycą? Mój mops wiele lat temu miał nużyce i został wyleczony w dość szybkim czasie...

A co do kastracji to bardziej męczy sie zwierzę które ma narządy ale ich nie używa niż to które ich po prostu nie ma...

Posted

Suka z nużycą nie może mieć szczeniąt bo przekarze ją potomstwu mimo że sama jest wyleczona-tak powiedział wet. Aco do sterylizacji to ja wszystko wiem tylko mój TZ jest uparty. :bigcry:

Posted
Cocerek masz racje z ta hierarchią bo u mnie rządzi w tej chwili Tośka czyli 5 miesięczny york :)

hehehehe, ta to se poradziła :lol: Pewnie to przezabawnie wygląda.

Weronika, jak ja poraz pierwszy wspomniałam o kastracji, to zostałam wyśmiana. Potem patrzyli na mnie z politowaniem. Wreszcie powiedziałam stanowczo: "pies idzie pod nóż i koniec gadania!" Nie poddawaj się, jak chcesz sterylkę u psiaczka to walcz o to.

A tak naprawdę to wolałabyś pieska czy sunię?

Posted

Tu nie chodzi o płeć ważne są uczucia :oops: mówią że sunie są bardziej rodzinne ,faceci to obrańcy -do faceta trzeba mieć silną ręke bo dominant.Ale tak naprawde to wszystko jedno.Chciała bym drugiego labka.Koty mam dwa a moja sunia jest jedna to czemu nie??

Posted

No widzisz, ja też chcę parkę :wink: Chłopak już jest więc pora na dziewczynkę :P A tak serio, faktycznie liczę na to że mała będzie bardziej uległa i może nawet wychowa Toffika :lol: :wink: