NNikka Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Cocerek masz racje z ta hierarchią bo u mnie rządzi w tej chwili Tośka czyli 5 miesięczny york :) Weronika nie rozumiem co z ta nuzycą? Mój mops wiele lat temu miał nużyce i został wyleczony w dość szybkim czasie... A co do kastracji to bardziej męczy sie zwierzę które ma narządy ale ich nie używa niż to które ich po prostu nie ma... Quote
Weronika Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Suka z nużycą nie może mieć szczeniąt bo przekarze ją potomstwu mimo że sama jest wyleczona-tak powiedział wet. Aco do sterylizacji to ja wszystko wiem tylko mój TZ jest uparty. :bigcry: Quote
Cockerek Posted December 4, 2004 Author Posted December 4, 2004 Cocerek masz racje z ta hierarchią bo u mnie rządzi w tej chwili Tośka czyli 5 miesięczny york :) hehehehe, ta to se poradziła :lol: Pewnie to przezabawnie wygląda. Weronika, jak ja poraz pierwszy wspomniałam o kastracji, to zostałam wyśmiana. Potem patrzyli na mnie z politowaniem. Wreszcie powiedziałam stanowczo: "pies idzie pod nóż i koniec gadania!" Nie poddawaj się, jak chcesz sterylkę u psiaczka to walcz o to. A tak naprawdę to wolałabyś pieska czy sunię? Quote
Weronika Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Tu nie chodzi o płeć ważne są uczucia :oops: mówią że sunie są bardziej rodzinne ,faceci to obrańcy -do faceta trzeba mieć silną ręke bo dominant.Ale tak naprawde to wszystko jedno.Chciała bym drugiego labka.Koty mam dwa a moja sunia jest jedna to czemu nie?? Quote
Cockerek Posted December 4, 2004 Author Posted December 4, 2004 No widzisz, ja też chcę parkę :wink: Chłopak już jest więc pora na dziewczynkę :P A tak serio, faktycznie liczę na to że mała będzie bardziej uległa i może nawet wychowa Toffika :lol: :wink: Quote
Recommended Posts