UBOCZE Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Do góry, prawie zapomniany, kochany (chociaż niekochany:-() - Rudziku!!! Quote
__Lara Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Biedny Rudzik :( szkoda, że nie można mu jakoś "efektywniej" pomóc.... :( Quote
maarit Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Jeju trochę mnie nie było i tyyyyyle się dzieje Quote
maarit Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ile ogłoszeń - super. Ja tylu nie potrafię:oops::oops::oops: Quote
maarit Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Cajus JB napisał(a):Najwyższy czas na Rudzika. Oj czas, czas... Tyle czeka.... Quote
Bonsai Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Kochani, umieściłam zdjęcie Rudzika na moim profilu www.frecklydog.deviantart.com i dostałam wiadomość o następującej treści: "Hey there Ola, I saw the photo of Rudzik (Turn a blind eye) and was wondering if I could occasionally contact you to check up on his whereabouts (whether he has been adopted or not). See, I'm moving to Poland in about a year and a half, and I hope to god that he is adopted by a loving family before then...but if by some unfortunate chance he is not, I would love to take him in. He looks like such a loving dog (as do all of them), but he really caught my eye. So if you could please let me know if I can sometimes contact you about him, I would really appreciate it. Hope to hear for you soon, Magda" W wiadomości zwrotnej napisałam więcej informacji o Rudziku, podesłałam inne zdjęcia - zobaczymy co odpisze. Mam jednak nadzieję, że Rudzik nie będzie musiał czekać aż 1,5 roku na nowy dom, jednak jakaś iskierka nadziei dla niego jest. Przy okazji wkleję jeszcze jedno zdjęcie Rudzika: Quote
maarit Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Jakie śliczne zdjęcie i w końcu jakas iskierka nadziei. Może to zapowiedź nadejscia lepszych czasów dla Rudaska... A tymczasem wszystkim tu o0becnym życzę Wesołych Świąt... http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf Quote
maarit Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Czy mogę wstawić te zdjęcia na NK na jego profil? Quote
maarit Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Komputer mi pada ale póki mogę to tu bedę do Ciebie Rudasku zaglądać :) i zawsze mam nadzieję ze zastanę Cię w nowym dziale "Już w nowym domu">Trzymam za to kciuki cały czas... Quote
polubek Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 a dzisiaj z rańca ja przyszłam wyprowadzić Rudzika na spacer Quote
maarit Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 polubek napisał(a):a dzisiaj z rańca ja przyszłam wyprowadzić Rudzika na spacer to ja na wieczór chłopaka podrzucę Quote
maarit Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 No ręce opadają - wiem że takie podrzucanie niewiele daje ale cóż mogę ... Quote
Recommended Posts