Asiaczek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Noooo, spotkanko to już się szykuje... Ma być "wino, kobiety i śpiew...":evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, może ten śpiew na końcu to zostawmy, co?:diabloti: Pzdr. Quote
Iza. Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='agnethka'] dokładnie - można zrobić spore spotkanko :cool3:[/quote] jestem za :cool3: [quote name='Asiaczek']Noooo, spotkanko to już się szykuje... Ma być "wino, kobiety i śpiew...":evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, może ten śpiew na końcu to zostawmy, co?:diabloti: Pzdr.[/quote] kobiety to beda na pewno :evil_lol: a co do wina to cyba nie mozna w miejscu publicznym :diabloti: a spiew ? hmm w sumie czemu nie :diabloti::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 [quote name='Iza.']jestem za :cool3: kobiety to beda na pewno :evil_lol: a co do wina to cyba nie mozna w miejscu publicznym :diabloti: a spiew ? hmm w sumie czemu nie :diabloti::evil_lol:[/quote] Wino = szampan lub wino = wino. A ja uważam, że po ocenie, to można wypic szampana. Juz tak wielokrotnie bywało. A niektórzy to nawet pewnie będą mieli "co" opijać... Pzdr. Quote
Złośnica Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 czy ktoś ze śląska się wybiera i miałby 1 miejsce dla mnie i średniej suczki ?? Albo może ktoś też szuka transportu to pojedziemy moim... Samej w taką trasę mi się nie chce. Quote
agnethka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Wino = szampan lub wino = wino. A ja uważam, że po ocenie, to można wypic szampana. Juz tak wielokrotnie bywało. A niektórzy to nawet pewnie będą mieli "co" opijać... Pzdr.[/quote] ja mam cichą nadzieję, że po tej wystawie będę miała CO opijać, bo to ważna wystawa, bardzo nam potrzebna :razz: [B]Iza[/B] - nie martw się - tutaj widzę, że organizatorzy bardzo dbają o wystawców to i wypić pozwolą kulturalnie :lol: przecież nikt nie pisze o uwaleniu się za przeprszeniem jak prosię :lol: kulturka ma być pełna kulturka - a jak ktoś będzie tak szczęśliwy to i bez picia zaśpiewa ;) Quote
Aborygenka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=DarkSlateBlue]Mamy miejsce dla 2 osób w aucie - trasa z Trójmiasta na wystawę :) Termin - niedziela :) Jeśli ktoś potrzebuje transportu - zapraszam na pw. [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Iza. Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Wino = szampan lub wino = wino. A ja uważam, że po ocenie, to można wypic szampana. Juz tak wielokrotnie bywało. A niektórzy to nawet pewnie będą mieli "co" opijać... Pzdr.[/quote] [quote name='agnethka'] [B]Iza[/B] - nie martw się - tutaj widzę, że organizatorzy bardzo dbają o wystawców to i wypić pozwolą kulturalnie :lol: przecież nikt nie pisze o uwaleniu się za przeprszeniem jak prosię :lol: kulturka ma być pełna kulturka - a jak ktoś będzie tak szczęśliwy to i bez picia zaśpiewa ;)[/quote] Ale ja oczywiscie zartowalam ;) Quote
agnethka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Iza.']Ale ja oczywiscie zartowalam ;)[/quote] przyznaj się, że miałaś na myśli Mamroty, a nie ściemniasz, że żartowałaś :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='agnethka']przyznaj się, że miałaś na myśli Mamroty, a nie ściemniasz, że żartowałaś :evil_lol:[/quote] no zgadlas, wstyd mi sie bylo przyznac :evil_lol::evil_lol:;) Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Hahaha, Mamrot może nie najsmaczniejszy, ale sponiewierać potrafi...:diabloti: Pzdr. Quote
agnethka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 nie wiem, nie piłam :evil_lol: ale panowie na ławeczce po tym Mamrocie to tak sobie wyglądali :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 No, właśnie! Byli tacy... sponiewierani, prawda?:evil_lol: Pzdr. Quote
agnethka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 zmęczeni życiem i nadmiarem myślenia :lol: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='agnethka']zmęczeni życiem i nadmiarem myślenia :lol:[/quote] O, właśnie!:lol: Pzdr. Quote
Lived Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 agnethka, a ofsiki zgłaszasz? :) My będziemy obowiązkowo, jako widzowie (na razie :cool3:). Wie ktoś może, czy będą problemy z wejściem na teren wystawy z niezgłoszonym psem? Quote
Iza. Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Lived'] My będziemy obowiązkowo, jako widzowie (na razie :cool3:). Wie ktoś może, czy będą problemy z wejściem na teren wystawy z niezgłoszonym psem?[/quote] Do tej pory chya nigdy nie bylo problemow z wchodzeniem z niezgloszonym psem ;) A z czym bedziesz ? :cool3: Maluszek jakis ? :razz: Quote
Lived Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='"Iza."']Do tej pory chya nigdy nie bylo problemow z wchodzeniem z niezgloszonym psem ;-)[/quote] Uff, to super, mam nadzieję, że i teraz nie będzie :) [quote name='"Iza."']A z czym bedziesz ? :cool3: Maluszek jakis ? :razz:[/quote] Tak, aussik :) Będziemy się socjalizować, więc jeśli będziesz miała ochotę, to zapraszamy na mizianko małej piranii :diabloti: Quote
agnethka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Lived']agnethka, a ofsiki zgłaszasz? :)[/quote] tak ;) będziemy z bannerkiem :lol: 2 staffiki i 1 ofsik, jeśli się nam rasy w czasie nie pokryją to pojawię się przy ringu ofsików z aparatem ;) Quote
Iza. Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Lived']Uff, to super, mam nadzieję, że i teraz nie będzie :) Tak, aussik :) Będziemy się socjalizować, więc jeśli będziesz miała ochotę, to zapraszamy na mizianko małej piranii :diabloti:[/quote] Najwazniejsze zebys miala ksiazeczke ;) Baaardzo chetnie :loveu: Gdzie bedzie mozna Was znalesc ?:cool3: Quote
agnethka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Iza.'] Gdzie bedzie mozna Was znalesc ?:cool3:[/quote] pewnie będą przy ringu owczarków australijskich ;) Quote
Iza. Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='agnethka']pewnie będą przy ringu owczarków australijskich ;)[/quote] jak przyjada sie socjalizowac, to nie koniecznie ;):eviltong: Quote
agnethka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Iza.']jak przyjada sie socjalizowac, to nie koniecznie ;):eviltong:[/quote] myślę, że tam będą ;) Quote
Matyk Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ja narazie jeszcze tylko widzem jestem ale wszytskich zapraszam do białego, w tamtym roku było ciekawie, więc w tym roku również powinno być i ciekawie i miło a z psami niewystawowymi można wchodzić wiem że w tamtym roku dość dużo osób było ze swoimi psiakami Quote
Lived Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='"Iza."']Baaardzo chetnie :loveu: Gdzie bedzie mozna Was znalesc ?:cool3:[/quote] [quote name='"agnethka"']pewnie będą przy ringu owczarków australijskich ;-)[/quote] Tak, tak, przy ringu aussików będziemy na pewno;), ale i po wystawie też się będziemy kręcić, ciężko mi sprecyzować. W każdym razie jeśli zobaczysz gdzieś mało wyrośniętego kundla wyglądającego tak: [URL="http://img198.imageshack.us/i/obraz004fso.jpg/"]Imageshack - obraz004fso[/URL] ,to będziemy my :) [quote name='"agnethka"']tak ;-) będziemy z bannerkiem :lol: 2 staffiki i 1 ofsik, jeśli się nam rasy w czasie nie pokryją to pojawię się przy ringu ofsików z aparatem ;-)[/quote] Super, w takim razie mam cichą nadzieję na wymizianie Casiddy'ego! :loveu: Quote
agnethka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Lived']Tak, tak, przy ringu aussików będziemy na pewno;), ale i po wystawie też się będziemy kręcić, ciężko mi sprecyzować. W każdym razie jeśli zobaczysz gdzieś mało wyrośniętego kundla wyglądającego tak: [URL="http://img198.imageshack.us/i/obraz004fso.jpg/"]Imageshack - obraz004fso[/URL] ,to będziemy my :) Super, w takim razie mam cichą nadzieję na wymizianie Casiddy'ego! :loveu:[/quote] Tak, będzie Cassidy ;) a Twój kundel jest dość podobny do naszej Dulki ;) ja zapraszam do ringu staffików :loveu: bo pewnie tam prędzej mnie znajdziesz ;) Quote
Recommended Posts