Iza. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Lived']Tak, tak, przy ringu aussików będziemy na pewno;), ale i po wystawie też się będziemy kręcić, ciężko mi sprecyzować. W każdym razie jeśli zobaczysz gdzieś mało wyrośniętego kundla wyglądającego tak: [URL="http://img198.imageshack.us/i/obraz004fso.jpg/"]Imageshack - obraz004fso[/URL] ,to będziemy my :) [/quote] Bede sie rozgladac za wami :cool3: Bedziecie tylko w niedziele ? Quote
Aysel Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 I ja będę na drugi dzień ;) Ale nie wystawiam. Przychodzę z chihuahuą jako widz. (można tak w ogóle?..) Dzień przed będzie wystawiany dog mamy. Jak rozwali ring to będziecie wiedzieć że to on :lol: Quote
Złośnica Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Jeśli ktoś będzie szukał transportu na trasie śląsk-Białystok to mamy wolne miejsca. Quote
Kaya Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ja wczoraj zgłosiłam i opłaciłam Fiolke, bo Kaja niestety się nie wybiera :( Będziemy w dwa dni :cool3: Quote
aaa11222 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Musiałek'][B]Beata Petkievica (LV)[/B] Owczarek australijski - australian shepherd a tak sie modliłam zeby nie ona :( jak nie ma znajomych na ringu to świetnie sędzuje - budowa, ruch, ogólne wrażenie ! ale straciła u mnie wszystko jak krzywemu !! z okropnym ruchem, fatalną budową suce co do tej pory miała niskie loty dała rase bo kolezanka z jej zwiazku wystawiała :((( straciła u mnie wszystko - a szkoda bo potafi miec super oko !! dlatego przyjadę z miłą chęcia jak nie będą zgłoszone psy z LV - bo wtedy napewno bedzie obiektywne i bardzo dobre sędziowanie !![/quote] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]To jest jedno zdanie na temat tej sędziny. Ja mam za to całkowicie odmienne. Znam tę sędzinę jako osobę, która nigdy nie sędziuje drugiego końca smyczy. Przez ostatnie 10 lat wiele razy miałam możliwość obserwowania jej niezależności. A to że świetnie zna się na wielu rasach – to fakt. I właśnie za tą wiedzę o psach które sędziuje i brak układowości jest rozchwytywana na całym świecie.[/FONT][/COLOR] Quote
Różyczka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Termin przyjmowania zgłoszeń [B][COLOR=#ff0000]14.08.2009[/COLOR][/B] Quote
Kebi Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 My tez będziemy. [quote name='Kaya']Ja wczoraj zgłosiłam i opłaciłam Fiolke, bo Kaja niestety się nie wybiera :( Będziemy w dwa dni :cool3:[/QUOTE] Ola masz już jakiś nocleg wybrany? Quote
Frytela Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Kaya']Ja wczoraj zgłosiłam i opłaciłam Fiolke, bo Kaja niestety się nie wybiera :( Będziemy w dwa dni :cool3:[/quote] Powiem tak: :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Sie chyba zobaczymy, a raczej sie zobaczymy chyba ze sie nie pojawisz, ja bialego nigdy nie omijam :p Quote
Zuza i Noddy Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Jak mi się poszczęści to może będę w niedziele :lol: Quote
Asiaczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Jak mi się poszczęści to może będę w niedziele :lol:[/quote] A od czego zalezy Twoje szczęście...?:lol: pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Asiaczek']A od czego zalezy Twoje szczęście...?:lol: pzdr.[/quote] Od transportu oczywiście, a konkretniej od tego czy znajoma pojedzie ;) Quote
Biutka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 W takim wypadku widzimy się po raz kolejny :lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Od transportu oczywiście, a konkretniej od tego czy znajoma pojedzie ;)[/quote] A kiedy się tego dowiesz? pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='Asiaczek']A kiedy się tego dowiesz? pzdr.[/quote] Pewnie nie wcześniej niż koło przyszłego weekendu ;) [quote name='Biutka']W takim wypadku widzimy się po raz kolejny :lol::evil_lol:[/quote] Jeśli do dojadę będzie fajnie. Od razu przypomina mi się "fikasz" z Wa-wy Quote
Asiaczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [B]Zuzka [/B]- my mamy miejsce w wynajętym samochodzie, ale ktoś musiałby Ciebie podwieźć do W-wy... No i potem odebrac... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='Asiaczek'][B]Zuzka [/B]- my mamy miejsce w wynajętym samochodzie, ale ktoś musiałby Ciebie podwieźć do W-wy... No i potem odebrac... Pzdr.[/quote] Odpisuje na pw. Quote
kaskaSz Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 A czy ktoś z dogomaniaków wybiera się w sobotę, bo jakoś samych niedzielnych wystawców tu widzę. Moje szanse na przybycie w niedzielę maleją... :placz: Quote
Asiaczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Kaya']Ja będę z Fiolką w sob :)[/quote] A w niedzielę...? pzdr. Quote
Florka_xyz Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 A ja bede w oba dni jak dobrze pojdzie :) i mysle ze do finalów :) bo do szkoły nie trzeba isc w pon:evil_lol: Quote
Iza. Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='kaskaSz']A czy ktoś z dogomaniaków wybiera się w sobotę, bo jakoś samych niedzielnych wystawców tu widzę. Moje szanse na przybycie w niedzielę maleją... :placz:[/quote] ja bede w oba dni :cool3: Quote
Biutka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Florka_xyz']A ja bede w oba dni jak dobrze pojdzie :) i mysle ze do finalów :) bo do szkoły nie trzeba isc w pon:evil_lol:[/quote] :evil_lol: Lecisz na Mp? Z czym będziesz? :cool3: Quote
Kebi Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Asiaczek']A w niedzielę...? pzdr.[/QUOTE] Też będzie. :) Quote
Asiaczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Kebi']Też będzie. :)[/quote] [B]Kebi [/B]- dzięki za odp. :lol: Pzdr. Quote
MakeBelieve Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ja będę w sobotę i w niedzielę jak dobrze pójdzie :) Tylko... ile kosztuje wejście?;] Quote
Recommended Posts