Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BENEK

Benek to najprawdziwszy, duży i stateczny bernardyn. Został porzucony w Skoczowie, przez kilka dni błąkał się, i nikt go nie szukał. Jest łagodnym, spokojnym i grzecznym psem, nie ma z nim kłopotów, ufa człowiekowi i ma ciepłe, dobre spojrzenie. Benek najlepiej będzie się czuł w domu z dużym ogrodem i wygodną budą. Ma około 4 lata.

Ponieważ jest jeszcze dość młody, duży, ładny i zdrowy - może okazać się znakomitym kąskiem dla kogoś, kto szuka dużego psa na łańcuch.

Cioteczki Kochane!! Szukamy dla Benka wspaniałego domku u ludzi kochających tą rasę (tak tak - wiem, że poszłam po bandzie z tymi marzeniami). To jeszcze całkiem młody psiak. Taki kochany cichy i spokojny misio. Pomożecie znaleźć mu jego przystań?? PLEASE :)

Kontakt w sprawie adopcji:
Dea tel.: 603 244 518
e-mail: [email protected]

Posted

mam osoby cheten na benka mlodego podrzuce im fotki

i namiary na was

jegomośc ze slaska chorzowa dom tesciów czy kogos w swietokrzyskim .....nie znam goscia ..jakby sie odezwał ..:angryy:przeczepcie go solidnie ......:mad:............bo benius musi miec najlepszy dommmmmmmmmm

Posted

Jasne, że przetrzepiemy:diabloti: A jakby coś w schronie jest jeszcze około 4 letnia bernardynka, zdjęcie jest na wątku cieszyńskim ogólnym i na str schronu: [url=http://www.schronisko.cieszyn.pl]Schronisko dla zwierz

Posted

pokazmy ja światu mysle ze ben nie bedzie miał nic przeciwko

W tym samym schronisku - w Cieszynie!, jest 4 letnia sunia benka

N9 BALI Bali jest bardzo sympatyczną, pogodną i przyjazną suczką bernardynką. Potrafi podawać łapę gdy czegoś chce, jest łasa na smakołyki, lubi być głaskana, i jest bardzo łagodna. Będzie wspaniałą przyjaciółką, na pewno dostarczy dużo radości. Bali ma około 4 lat.
Zobacz zdjęcia...
link do info i fotek
http://schronisko.ustronet.com/index...=510&Itemid=33

Posted

Kilka dni temu wysłałam dogomaniaczce namiary Benia dla domku pod Krakowem i...dostałam taki mail:

"J
uz postanowione-chcą Benka...dałam im namiary na osobę podaną na forum, która ma uczestniczyć w sprawie adopcji.
Mam nadzieję, ze będzie super!''

Ja też mam nadzieję na najwspanialszy domek dla ...obu beniów!!!!
Podobnie jak ciocia A. proszę...sprawdźcie domek dokładnie!:loveu:

I niech jak najszybciej w nim wylądują!!!Oba benie...są takie skończenie bernardynkowate!:loveu:

• 2 months later...
Posted

Baniulka została znaleziona z drugą suką, onkowatą, razem biegały. Tamta już poszła do adopcji. Benita w stosunku do ludzi jest przyjazna i łagodna, z tamtą suką też się dogadywała, ale z którąś z kojca musiała się wziąść za łby, bo ma ucho naderwane, w trakcie leczenia. Kto zaczął nie wiadomo. Suczka od tamtej pory raczej się dystansuje, ostatnio nie wychodziła za bardzo z pomieszczenia do kojca.

Posted

Zuzlikowa jasne, że mam:p Wyślę, jak będę przy kompie domowym, teraz jestem na wyjeździe. Postaram się jutro wieczorem. W razie czego cztery fotki można ściągnąć na już ze strony schroniska.