Jump to content
Dogomania

Jak uchronic szczeniaka i uratowac podloge:):)??

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Moznawejsc na poodle planet.de i zalogowac sie.
Sa pudle czerwone-red, W
Polsce wiekszosc to miniatury, kiedys byly srednie ale to duuza rzadkosc wszedze.
Jest fajan stronka poodle woogie chyba szwajcarska , no iprzepiekne w Holandii i Niemczach pudle 2 barwne-glowa czarna i reszta biala.W Polsce Jantarowa fuga na Pomorzu i Czarna Fuga i Versicolor ( jesli dobrze pamietam) i to jest co najmniej miesiac chodzenia po stronach w necie.
Nie sa drogie a frajda ogromna ale to francuskie pieski i dosc delikatne.:loveu::loveu:

Posted

Witam Was wszystkich! Zaglądam tu od dawna, jednak zawsze cicho siedziałam, bo sama nie mam psa i mogę się tylko Waszemu szczęściu przyglądać i wiele od Was nauczyć. Widzę jednak, że piszą tu jednak ludzie, którzy zakup psinki dopiero planuja - a do tych z całą pewnością się zaliczam i już dziś się od Was uczę jak takie maleństwo wychowywać... I choć nie zbieram forsy na pieska (to da sie jakos pokonać) to jednak już dziś kompletuję dla niego wyprawkę, przyglądam się hodowlom, psim przedszkolom, adresom dobrych wetów.... i o niczym innym dzis nie myślę i nie marzę. To wymarzone maleństwo juz dzis ma ogromny wpływ na moje życie i plany na przyszłość. Staram sie wszystko tak sobie poukładać i zaplanować, że jak już się pojawi w naszym życiu będę mogła poświęcic mu wiele czasu i energii... Najsmutniejsze jest to, że musze na niego poczekać jeszcze bardzo długo - myślę ze ok.roku....ale za to potem będziemy bardzo szczęśliwi. A to będzie mały Goldenek!!! :multi:

Posted

ja potwierdzam ze podklady to super sprawa
jak sie odpowiednio pieska pokieruje to szybko zalapie gdzie jest jego toaleta
a jesli sie zdarzy wpadka na podlodze to to miejsce przetrzec mieszanka plynu do mycia podlog plus troche octu, drugi raz w to miejsce nie podejdzie;)