zuzlikowa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 MAlutka...traw powolutku...i absolutnie standardowo! Spokojnego i zdrowego snu ! Wszystkim! Quote
halbina Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 zjedliśmy drugą porcyjkę... na drugie danie będą świnki... z mojego podpisu...:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:razz::razz:fajnie ze nie spaliłas gotowanego kurczaka[/B][/COLOR][/FONT] :grins: Quote
BIANKA1 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='halbina']zjedliśmy drugą porcyjkę... na drugie danie będą świnki... z mojego podpisu...:evil_lol:[/quote] Ej ..........koleżanko :mad::evil_lol: Quote
kuba123 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 dobre wieści - czas najwyższy Alutka- już wystarczająco długo "szarpałaś" nasze nerwy teraz ładnie jak na słodziutkiego szczylka przystało ładnie jeść, spać i rosnąć zdrowo Quote
Nadziejka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 :thumbs::bigcool:cudowne wiesci , Alutko serduszko :buzi: Quote
peate Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 że tak nieśmiało zapytam ... była już kupa :cool3: Quote
halbina Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 no i niestety jest gorzej znów... wymiotów nie było, poszłam dosc wcześnie spać, stadko ze mną, w nocy była ciemnobrązowa wodnista kupa, taka, że do rana zaschła na kafelkach i trzeba było odmaczać... rano skubnęła ciut kurczaczka, ale już po powrocie moim z pracy okazało się, że kurczaczka nie chce, wmusiłam w nią dwie strzykawki rozpuszczalnej karmy dla szczeniąt, która podarowała nam Bianka, ale po kilku minutach zwróciła... trzęsła się, więc ułożyłam ją pod kołderką... zasnęła... Formica na L4, więc kombinujemy transport do jej TZ, w sumie już wykombinowaliśmy... czyli jedziemy gdzieś za godzinę na kolejne kroplówki... czeka nas zakładanie wenflonu... Świnki są całe... Quote
Alicja Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:shake:...Alutka ...cioteczka prosi Halbinko ....a może by coś jak gerberki na razie podawać ... takie całkiem przetarte [/B][/COLOR][/FONT] Quote
BIANKA1 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Halbinko , jak ona tak nie je , to może dac jej troszkę pasty calo-pet . Ja tym i portagenem zwykle ratuje zdechlaki . Na problemy jelitowe daje rozpuszczony w ciepłej wodzie enteroferwet , to takie cos na uzupełnienie flory bakteryjnej i odbudowanie kosmków jelitowych .Nie jestem wetem , ale głównie przez zniszczone chorobą kosmki jelitowe są sraczki i wymioty . Po takiej chorobie problem z funkcjonowaniem jelit może zostac już do końca życia . Mój Wypłosz zjadł nie taką puszkę , i od 2 dni goowienko samo mu leci :roll: Kroplówki swoją drogą , ale coś tam jeść powinna , po troszeczku ale często . Quote
jolek68 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 tak, powolutku :-( Alutka jest już tak umęczona :shake: Quote
AMIGA Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 A już miałam nadzieję, że nastapił przełom. Ale faktycznie, to wszystko musi iść powolutku, malutkimi kroczkami, byle do przodu Quote
zuzlikowa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 MAlutka...staraj się ...po maleńku...po troszeczku...:loveu: Quote
halbina Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Bianko, jesteś ekspertem praktykiem... przekopiowałam Twoje porady Formicy... jedziemy na kroplówki... Quote
_ogonek_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Będzie dobrze :loveu: Musi...:-( mAlutka powolutku nic na siłę, będzie dobrze maleńka trzymaj się ;) Quote
halbina Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 No to jesteśmy... umęczona mAlutka i ja... nawodniona, zaopatrzona w całą serię leków... o kurczaczku może na razie zapomnieć... jutro cd... Qrcze, a już było tak fajnie... :roll: Quote
_ogonek_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 halbina nie martw się będzie dobrze ;) Trzymajcie się mAlutkie :loveu: Quote
AMIGA Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Czy wiadomo co małej tak naprawdę jest? Czy to było parwo czy jakies inne badziejstwo tą biedulkę zaatakowało? Quote
halbina Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 według testu, który zleciła Dorothy... parwo... wedug mnie... też... Quote
Recommended Posts