Lionees Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ten pies tak by pięknie do Twojej Szansy pasował:razz: Tak se tylko powiedziałam:roll::diabloti: Quote
Agmarek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Renata5 napisał(a):Ten pies tak by pięknie do Twojej Szansy pasował:razz: Tak se tylko powiedziałam:roll::diabloti: O taak! Do Corsika i moich pięciu kotów również :diabloti: Nie dam rady. Mąż by mnie z domu eksmitował. Zresztą chodzić przy tej całej gromadzie i dwójce dzieci to już doby mi nie starcza :shake: Quote
Lionees Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Agmarek napisał(a):O taak! Do Corsika i moich pięciu kotów również :diabloti: Nie dam rady. Mąż by mnie z domu eksmitował. Zresztą chodzić przy tej całej gromadzie i dwójce dzieci to już doby mi nie starcza :shake: Znam ten ból:razz: Obecnie mam 8 psów,1 kota,1 gawrona,1 męża,2 dzieci i....kuuupe roboty:p Quote
Agmarek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Renata5 napisał(a):Znam ten ból:razz: Obecnie mam 8 psów,1 kota,1 gawrona,1 męża,2 dzieci i....kuuupe roboty:p Ja mam jeszcze papugę i rybki :razz: ale i tak jesteś lepsza odemnie i niech tak pozostanie :evil_lol: Quote
ewatonieja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Fado szuka domu tak dobrego jak ten, który znalazła Szansa Quote
Agmarek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ewatonieja napisał(a):Fado szuka domu tak dobrego jak ten, który znalazła Szansa I oby taki domek znalazł, bo jest tak piękny jak Szansa. Nie powiem że piękniejszy, bo stracę klapki :razz: Quote
anovip1 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Piękny DON-ek w potrzebie . Czy nikt nie pokocha pięknego owczarka? Quote
Agmarek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ludzie! No co jest z wami?! Taki piękny owczarek czeka na domek! Szybciutko, szybciutko, bo zaraz kolejka się ustawi! Quote
ewatonieja Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 najpierw jajka potem dom, ale czy to pierwsze bedzie łatwe? z opowiadań wynika ze do odważnych świat nalezy :diabloti: Quote
olgaj Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 chyba musimy jakiegos kamikadze znalesc, zeby go do weta doprowadzic :diabloti: Quote
ruda76 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='olgaj']chyba musimy jakiegos kamikadze znalesc, zeby go do weta doprowadzic :diabloti:[/quote] a z czym jest problem? Quote
Agmarek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='ruda76']a z czym jest problem?[/quote] Pewnie z tym że owczarek większy i silniejszy od Olgi zamiast do weta zaciągnie ją do lasu na spacer :turn-l: :painting: Quote
olgaj Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Problem z okiełznaniem tego potwora na sam widok weta dostaje wscieku :diabloti: Potrzebne posiłki i wsparcie, sama nie dam rady z tym koniem.:roll: Quote
ruda76 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='olgaj']Problem z okiełznaniem tego potwora na sam widok weta dostaje wscieku :diabloti: Potrzebne posiłki i wsparcie, sama nie dam rady z tym koniem.:roll:[/quote] mozesz na mnie liczyc;) Quote
Agmarek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='olgaj']Problem z okiełznaniem tego potwora na sam widok weta dostaje wscieku :diabloti: Potrzebne posiłki i wsparcie, sama nie dam rady z tym koniem.:roll:[/quote] To weź Olga Tolę przywiąż mu do ogona. Już ona zapędzi go tam gdzie trzeba :mad: :evil_lol: Quote
Agmarek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Olga czy rozwiesiłyście mu ogłoszenia? Bo nie doczytałam. Ja to bym powiesiła przy szkole, cmentarzu, kościele i oczywiście w pobliżu miejsca Twojej firmy. Nie chce mi się wierzyć że ktoś wyrzucił psa w kagańcu i kolczatce ot tak na ulicę :shake: Byćmoże właściciele szukają psa, ale nie mają dostępu do netu, a tak to może jakieś dziecko rozpozna, albo sąsiadka... Niewiem. Tak tylko podpowiadam. Quote
Helga72 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ciotki co Wy tak panike siejeta :mad: przecież to donek a nie predator :diabloti: dam se rade jak trza tylko przewóz potrzebny :cool3: Quote
olgaj Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Transport sie załatwi ciotka. Tylko szczegóły musze dograc. Quote
ruda76 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Agmarek']Olga czy rozwiesiłyście mu ogłoszenia? Bo nie doczytałam. Ja to bym powiesiła przy szkole, cmentarzu, kościele i oczywiście w pobliżu miejsca Twojej firmy. Nie chce mi się wierzyć że ktoś wyrzucił psa w kagańcu i kolczatce ot tak na ulicę :shake: Byćmoże właściciele szukają psa, ale nie mają dostępu do netu, a tak to może jakieś dziecko rozpozna, albo sąsiadka... Niewiem. Tak tylko podpowiadam. ja ogłosiłam psa 2 razy na stronie schroniska ( 2 dni temu odnowiłam). Nadrukowałam tez ogłoszen ze zdjeciem:p moze jest ktos chetny kto porozwiesza. CZy pies miał sprawdzony CHIP ? Quote
ewatonieja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 CZAS GO "WRZUCIĆ" NA FUNDACYJNA STRONE?:cool3: Quote
Niewiasta_21 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Wrzucimy Fado na stronke jak tylko będzie dla niego tekst :cool3: Quote
Agmarek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Tak mi to akurat z tym rozwieszaniem przyszło do głowy, bo kiedyś zagubił się mój piecho, a ja nie miałam dostępu do internetu, więc rozwieszałam ogłoszenia. Jakieś dzieci znalazły go pod sklepem i rozpoznały na zdjęciu, więc przyniosły psiaka pod wskazany adres. No właśnie. Kto tam chętny do rozwieszania ogłoszeń? Olga Ty podobno masz masę czasu :evil_lol: Quote
ruda76 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ogłoszenia mam nadrukowane;) ponownie pytam czy jest ktos chetny aby je pomoc rozwieszac? Czy sprawdzaliscie chipa u weta? Quote
olgaj Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Fado. 5-6 letni piękny owczarek niemiecki. Trafił do Fundacji Pomagajmy Razem - Zwierzęta w Potrzebie, z ulicy. Był w kagańcu i w kolczatce, bardzo liczyłyśmy na to, ze sie komuś zgubił. Niestety nikt go nie szuka. Fado szuka odpowiedzialnego opiekuna, który zajmie sie nim na resztę jego życia. Jest to pies o dominujacym charakterze, nalezy wiec pamietac o konsekwencji w jego wychowaniu. Najlepszym domem będzie dom z ogrodem, Fado jest przyzwyczajony do mieszkania na zewnątrz, w bloku bardzo sie meczy. Zna wszystkie podstawowe komendy, potrafi świetnie pracowac z człowiekiem, uwielbia zabawy i wysiłek fizyczny. Świetnie stróżuje. Lubi dzieci, inne psy probuje zdominowac. Pies jest leczony na zapalenie ucha, poza tym to zdrowy, silny, wesoły psiak. Pies zostanie wykastrowany przed wydaniem do adopcji. Kontakt w sprawie adopcji : 665-219-777 Olga Fundacja Pomagajmy Razem- Zwierzęta w Potrzebie Quote
Recommended Posts