Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuję bardzo za ciepłe słowa:loveu:!

...dla wytrwałych tego watku....

Dałam rade coś wkleić, chciałam Wam wrzucić linka ale wtedy stronka się nie wyświetla....zupełnie nie wiedzieć czemu:mad:

Zrobie więcej zdjęć i ładnej jakości ale cóz....cały dzionek jestem w pracy tak mnie pogonili równo:placz: a wieczorem przy sztucznym świetle nie bardzo wychodzą:roll: więc poszczekam do łikendu:lol: i coś powklejam

Jeszcze tylko dodam że Papcio czuje się swietnie, zdrówko dopisuje, z siusianiem pomalutku zaczyna łapać gdzie co i po co ;). W piatek zaczyna 11 tydzień...to już kawał piesa z niego będzie:lol:. Na szczęście już nie skomli po nocach o jedzenie:multi:, przestał się obżerać je normalnie i tyje w oczach. a i śpi całą noc...czasem nawet bez kupki :lol::lol:.

Także wyszliśmy na prosta.....tylko że kwarantanna po ostatnim szczepieniu będzie trwała do początku maja:shake::shake:. Ma opóźnienie w szczepieniach 2 tyg. przez chorobę także niefajnie bo w maju pewnie będzie piękna pogoda a tu z psinka w domu trza będzie siedzieć:roll:.

A poza tym to wszystko fajno. Oki to tak jak pisałam w sobotkę coś wkleję, żebyście mogli popatrzeć na tego mojego rozbójnika.
Pozdrawiam goraca Papatki:loveu::loveu:

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja również cieszę się że Twój psiak wyzdrowiał!! :lol:.Miałam do czynienia z tym dziadostwem! Mimo wielkich starań ,nie udało się uratować mojego Szarusia. :shake:

• 4 weeks later...
Posted

Wcale to nie ma nic wspólnego z hodowlą...czy rodowodem:angryy:
Ja miałam suczke rottweiler z rodowodem z dobrej hodowli miała 4 miesiące i dostała parmowiroze!!!Nie dało się jej uratować..najgorsze,że weterynarz sam powiedział..że łatwiej psa bez czystej krwi uratować niż z czystą...

To jest tak jak u ludzi nie ma znaczenia pochodzenie.Jeden pali całe życie i żyje.A drugi nie pali,a ma raka.

Wcale nie jest powiedziane.
To nie zależy od hodowli..psy bez rodowodu wcale nie są słabsze.Moje psy nie mają już rodowodów i nic się z nimi nie dzieje.Znam naprawde dużo osób hodujących jakieś rasy i też nie zgadzają się z tym,że ma papier to jest lepsze.Koleżanka ma sunie yorka,choruje cały czas.Uszka jej nie stoją bo ma złamane od czasu kupna..właściciel twierdził,że same staną a weterynarz zbadał i wada wyszła.

trzymam kciuki za pisia:((( wiem co przeżywasz....
Nie poddawaj się.