Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Już wybrałam dla Sigmy dom w Warszawie, jak przyszło "co do czego" to dom tymczasowy bardzo się zastanawia.... niestety zaiskrzyło, jutro podejmiemy decyzję.

Posted

Doskonale wiem jak jest.. wczoraj po 4 miechach pojechała moja kochana Nancy.. [B]Red[/B], a nie masz już żadnego fajnego domku dla suni, bo mam jeszcze dwie..:roll:

Posted

Sigma pojedzie do domku do Warszawy, najprawdopodobniej w weekend. Wczoraj była jeszcze u lekarza, dostała dwa zastrzyki. Wczorajsza wizyta kosztowała 30 zł, poprzednia również, wcześniej opiekunka płaciła po 15, 20 zł. Wizyt było wiele, od kiedy Sigma jest u niej. Pieniążki z bazarku - w kwocie 100 zł na pewno bardzo pomogły. Przyszła Pani Sigmy na pewno będzie kontynuowała leczenie, w Warszawie są specjaliści dermatolodzy.

Posted

Ludziska przyjechali po suńkę dzisiaj sami własnym samochodem, także nie musieliśmy szukać transportu, zresztą nie przekazałabym jej przez kogoś. Pojechałybyśmy osobiście, ale państwo tak pokochali Sigmusię, że czymprędzej śpieszyli po nią. Ludzie naprawdę super, ale my...tzn ja i koleżanka, która dała jej dt....jesteśmy rozbite, spłakane i w ogóle...:-( Ona nie wiedziała dlaczego..... trzęsła jej się dupinka i ogonek i wytrzeszczyła oczka i odjechała............Te tymczasy !.......Bądź szczęśliwa maleńka i szybko zapomnij o nas.... W dt była 5 tygodni, zżyła się z psem, kotami i panią, która ją zabrała przecież ze schroniska.No cóż...musiało to kiedyś nastąpić. Teraz będę pisać jak się klimatyzuje w nowym domku.

Posted

To super :)
Nancy była u mnie 4 miesiące, też było ciężko.. jest ciężko.. Jestem z Wami :)
Dużo szczęścia Sigmusiu!
[SIZE=1](moja Sigma też dziś do domu pojechała:lol:)[/SIZE]

Posted

Wspaniałe wiadomości:multi::multi:, ale wyobrażam sobie Red jak jest wam ciężko, tym bardziej wielkie dzięki za uratowanie Sigmusi:loveu:
No i czekam na wieści z nowego domku, chociaż pewnie przeczytam je dopiero po powrocie pod koniec tygodnia:roll:
Jakiś szczęsliwy dzień dzisiaj skoro Soemy sunia też pojechała do domku, super:lol:

Posted

Dostałam sms, że Sigma przespała całą drogę. W domu zaczęła zwiedzać mieszkanie. Czekał na nią smaczny obiadek, myślę, że Sigmusi też ciężko, ale czas zrobi swoje. Sigma mieszka w bloku na I piętrze, na Ursynowie, okolice ładne, bezpieczne, w domu troje dorosłych, czasowych ludzi i kochających zwierzęta, wcześniej 16 lat mieli jamnika. Nie zrazili się, że sunię trzeba leczyć, że może w domu nasikać, pokochali ją jak tylko zobaczyli na zdjęciach. Ciężko nam..... powiedziałyśmy im, że Sigma spała w łóżku i w dodatku trzymana za łapkę...:-(

Posted

Jejku, ale się cieszę!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
Super, bardzo, bardzo cieszą takie wiadomości!

Red, Ty się trzymaj, wiem jak Ci ciężko musi być,
ale skoro wiesz, że to CI ludzie, to możesz być spokojna i najszczęśliwsza na świecie, że Sigmusia właśnie na takich ludzi trafiła.
:multi:

Posted

U Sigmy wszystko w porządku, chodzi na dalekie spacerki, poznała nowych kolegów i koleżanki, dużych psiaków boi się, podszczekuje i chowa się za panią. Jutro ma wizytę u lekarza w warszawie, bo ciągle się drapie, może tam są lepsi lekarze.....