xmartix Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Sesja zdjęciowa: Bulin w moich objęciach Bulin u Iskry w łóżku :evil_lol: i tak ona śpi na dywanie... Quote
xmartix Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 SESJA W KUBRACZKU PO OPERACJI Iskierka wita wszystkich: Iskierka romantycznie... :roll: może ktoś się zakocha Cukierek je sobie.. tam po prawej leży nas 3 pies :cool3::cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Ale piękne zdjęcia! Iskierka modelka, ale ma wesoły pyszczek :loveu: Quote
xmartix Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Ona i jej dywan TO JA ISKRA - POKOCHASZ MNIE ?? POWIEDZ, ŻE TAK... Quote
peate Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 ślicznotka się z niej zrobiła :loveu: dobrze, że ten kaszel jej już minął Quote
xmartix Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 tej nocy znowu nie było kaszlu. dorobiłam ogłoszenia na: - czworonogi.eu - adopcje.org - kupiepsa.pl - drobne.centrumofert.pl - wroclaw.gumtree.pl - katowice.gumtree.pl - poznan.gumtree.pl - ale.gratka.pl Quote
xmartix Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Iskierka ogłoszona dalej na: - animalia.pl - adopcjapsa.pl - e-zwierzak.pl - ojej.pl Quote
_bubu_ Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 dzięki xmartix , że dbasz o wszystko :loveu: Quote
xmartix Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 nie ma sprawy co do wtorkowego pójścia na ten posiew i wymaz, motam jakąś osobę bo ja na 12 muszę być w pracy a nie wiem ile zajmie to badanie, podobno trzeba ją trochę ukołysać (w sensie jak do operacji) żeby ten wymaz zrobić bo psy się nie dają, więc nie wiem czy zdążę do pracy, no ale motam dziś w nocy Iskra płakała chwilę, nie wiem czemu i chodziła od jednego posłanka na drugie, może ją coś boli :roll: Quote
Klaudus__ Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Jak chodzi o ogłoszenia to te z pierwszej cały czas odnawiam... :eviltong: Quote
xmartix Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 super! byliśmy dziś z Iskrą bo gościu przez tel jak dzwoniłam do ambulatorium powiedział że spoko a się okazało że tylko w środy można popołudniu przyjść :angryy: wrr.. to będziemy w środę Cukierkowi sierść odrasta, masakra, widać jak była "profesjonalnie" ścięta :lol::lol: Quote
xmartix Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 _bubu_ napisał(a):no trudno.. trzeba poczekać. A może by spróbowali zrobić wymaz bez narkozy? zapytaj.. Ostatnio Fifiemu spróbowali robilć bez niczego i szybko poszło tylko wet musi być szybki i mieć wprawę ;) tak, już 2 wetów (bo byliśmy jeszcze u innych wetów dzisiaj) powiedziało że bez narkozy też da radę :) Quote
_bubu_ Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 no trudno.. trzeba poczekać. A może by spróbowali zrobić wymaz bez narkozy? zapytaj.. Ostatnio Fifiemu spróbowali robilć bez niczego i szybko poszło tylko wet musi być szybki i mieć wprawę ;) Quote
peate Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 xmartix napisał(a):tak, już 2 wetów (bo byliśmy jeszcze u innych wetów dzisiaj) powiedziało że bez narkozy też da radę :) to dobrze, bo szkoda by było Iskierkowe serduszko obciążać znowu narkozą Quote
xmartix Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ok, w końcu zrobiliśmy te badania, wyniki z posiewu już jutro a wymaz zaniosę do laboratorium jutro, bo na AR nie mają takiego sprzętu i i tak by wysyłali gdzieś i stamtąd musiałabym brać fakturę, więc żeby było szybciej i żeby nie motać to ja to zanoszę jutro z rana. Za 3 dni powinny być wyniki, także pn lub wt i będziemy wiedzieć co z tymi drogami oddechowymi. w każdym razie sam posiew z krwi i wizyta wyniosła aż 44,94 zł. Fakturę mam. Co do Iskierki, czasem kaszlnie, czasem nie. Czuje się dobrze, macha ogonkiem, mizia się, jest zadowolona widać. Mam filmiki na komórce ale nie wiem jak wrzucać na dogo, jakby ktoś potrafił to napiszcie pw to wstawię i pooglądacie sobie.;) Quote
xmartix Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 wczoraj zaniosłam też ten wymaz, koszt: 25 zł wynik odebrać mam w pn lub wt, to wtedy pojedziemy na ar z tym, i od razu tę krew odbierzemy i mają stwierdzić co z ukł. oddechowym i zobaczymy skąd ten kaszel Quote
Klaudus__ Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Miałam dzisiaj telefon w sprawie Iskierka :loveu: Pani poprostu zakochała się od pierwszego wejrzenia na zdjęcie Iskierka :loveu: Wieczorem napiszę więcej, bo teraz nie mam czasu - chciałam tylko się podzielić wiadomością Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Klaudus, to wspaniale! Wręcz cudownie! :) Zaciskamy mocno kciuki!!! Quote
xmartix Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 oo fajnie!!! Iskierka to naprawdę słodziak!! Quote
BUDRYSEK Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Klaudus__ napisał(a):Miałam dzisiaj telefon w sprawie Iskierka :loveu: Pani poprostu zakochała się od pierwszego wejrzenia na zdjęcie Iskierka :loveu: Wieczorem napiszę więcej, bo teraz nie mam czasu - chciałam tylko się podzielić wiadomością Iskierka to dziewczynka jakby co ;) Quote
Klaudus__ Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Wiem... Ale ja sobie mówię na Nią ISKIEREK i już... :eviltong: Quote
xmartix Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 nie śmiejcie się, to moje pierwsze kroki wstawiania filmów... tu na tym filmiku schodzi ze schodów (PĘDZI, nie schodzi) :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Bardzo bardzo dziękujemy za filmiki! :loveu: Ja osobiście jestem po mega-wrażeniem! Zdjęcia nie oddają w 100% tego, co zobaczyłam na filmikach :) Tą iskierkową radość życia i energię! To nie ten sam pies! :) Aleś ją odmłodziła ! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_bubu_ Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 śliczne filmiki :loveu: Iskierka pięknie się prezentuje :) aż miło popatrzeć :p no i szybka jest :razz: Quote
Recommended Posts