rekus Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 PATIszon, Pan Bog szklo stworzyl przed stworzniem psa. a co do ugryzienia twjojego w doopke, byc moze znowu natura okazala sie madrzejsza, przez przypadek, byc moze dzieki jezykowi twoja małą dziurka nie powiklala sie w ropień, 40 stopni goraczki , koniecznosci czyszczenia rany, antybiotykow itd. Quote
_ogonek_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Opuszki palców u piesków to właśnie są te delikatne miejsca, no i niestety skaleczenia które mają miejsce właśnie na opuszkach czy też pomiędzy (był u mnie taki przypadek) to są takie "upierdliwe", bo one częsciowo psu czasem życie utrudniają. Nie martw się piesek niedługo szybko wróci do zdrowia ;) [B]rekus[/B] :shake: weźże sobie daruj człowieku. Pan Bóg szkła nie stworzył to wynalazek ludzi, który stosowany "normalnie" staje się bardzo użyteczny. I te swoje rady zachowaj dla siebie. Bo czytając je to mam wrażenie jakbym czytała jakieś kawały (?). :shake: Krytykować każdy może czasem lepiej, czasem gorzej ;) Quote
rekus Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 AdaK wźże se wpisz w google, szklo bylo przed czlowiekiem. Quote
rekus Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 "Opuszki palców u piesków to właśnie są te delikatne miejsca, no i niestety skaleczenia które mają miejsce właśnie na opuszkach czy też pomiędzy (był u mnie taki przypadek) to są takie "upierdliwe", bo one częsciowo psu czasem życie utrudniają. " haha jakbym kawal czytal Krytykować każdy może czasem lepiej, czasem gorzej ;-) Quote
_ogonek_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Słuchaj, mając do czynienia z wieloma psami wiem, że przy młodym piesku łatwo jest wpaść w panikę, b nie raz zdarzy mu się rozciąć łapkę. Quote
rekus Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ferie sie zaczely??? to wez ksazke do chemii, fizyki i poczytaj o szkle Quote
Recommended Posts